• Mona

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerencsére viszonylag egyszerűen sikerült időpontot megbeszélnem Monával, a telefont ő kezelte rögtön fel is vette és mindent átbeszéltünk a masszázzsal kapcsolatban. Készségesen tájékoztatott minden lehetőségről, ami megnyerte a tetszésemet , úgyhogy nem is volt kérdéses hogy meglátogatom még aznap délután.
  • Megközelítés:

    A megközelítés autóval talán a legbonyolultabb ,mert a ház a valaha volt Moszkva térhez nagyon közel található. Ez azt jelenti, hogy BKV-val rettenetesen egyszerű az odajutás , akármelyik fajtáját választjuk csak rövid sétára van az épület. A pontos címet a GPS is tudja de a közelben vagy akár a közeli utcákban parkolóhelyet találni az egy lehetetlen küldetés. Ha a felesleges bosszankodást a vendég meg akarja spórolni , akkor rögtön irány a Mammut parkolója! Igaz ugyan , hogy ez majdnem egy ezressel megdobja az összköltségeket, de nincs idegeskedés és nem az utcán áll az autó. Maga a ház egy környékbeli tipikus ház gangos udvarral. Az első emeleten található a lakás , gyalogszerrel is könnyű feljutni , az ajtót egyszerű megtalálni az útbaigazítás alapján.
  • Helyszín:

    A Lakásba betoppanva egyből az tűnt fel, hogy milyen igényesen van megcsinálva a belseje. Egyszerű, tiszta, praktikus és tágas, hirtelen ezek a jelzők jutottak róla eszembe. A masszázs szoba is ugyanilyen volt, középen egy masszív masszás pad, a célnak tökéletesen megfelelő. Én amúgy is jobban szeretem a masszás padot, mint a szivacsot vagy a tatamit. Állítólag lehetett volna matracos szobát is választani, de ezzel természetesen nem éltem.
  • Lány külseje:

    Amikor az ajtón betoppantam és megpillantottam Monát rögtön tudtam , hogy jó helyen járok. Fiatal , szép arcú, jó alakú magas lány állt előttem és mosolygósan fogadott. Innentől kezdve teljes szimpátiám az övé volt! Nem tudom , hogy ez a kedvesség csak nekem szólt vagy minden vendéggel ilyen, de ez az adott pillanatban lényegtelen is volt. Nagyon szép a feneke, hosszúak a combjai, a mellei nagyon szép formásak és kemények, olyan tenyérbe illő fajtájúak .
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve már alig vártam, hogy kezelésbe vegyen. A textiltől megszabadulva hasra feküdtem a padon , ő meg megszabadult a felsőjétől és egy kis apró bugyiban látott hozzá a masszírozásnak.
    Meglepően erős mozdulatai vannak, ami az újabb pozitív meglepetés volt. Ki sem néztem volna belőle , hogy ilyen ügyes fogásokkal tudok operálni. Én ugyan elbírom a sport masszázst is, sőt néha kifejezetten igénylem is, de amit Mona aznap délután bemutatott , az tökéletesen megfelelt. Alulról haladt fölfelé a bokámtól a fenekemig, először az egyik lábammal majd utána következett a másik. A fenekemet kihagyta, arra később tért vissza. Majd a derekam ,hátam , vállam , nyakam és a kezem következtek, nem tudom máshogy kifejezni csak úgy, hogy nagyon jól esett. Annyira bele is feledkeztem és élveztem a masszázs nyújtotta örömöket, Hogy szinte váratlanul ért, amikor a fenekem átgyúrása után megtörtént az első - szinte véletlennek tűnő - kis benyúlás. Természetesen nem volt véletlen ,mert az elsőt követte a többi is...
  • Levezetés:

    ...Én egyre inkább emelgettem és mozgattam a csípőmet így engedve őt kényeztetni. Majd jelezte ,hogy akár meg is fordulhatok, amit már nagyon vártam így azonnal teljesítettem is. Nem esett egyből nekem , hanem a combomat vagy inkább a combtövemet érinte és masszírozgatva közelített a farkam felé , amit szinte csak meg-megérintett, bár akkorra már igencsak ágaskodott, de így is nagyon élveztem ezt az incselkedős “játékot”. Aztán elkezte finoman masszírozni mindkét kezével. Én sem maradtam tétlen: simogattam őt ahol értem és közben moziztam a tükörben. A melleinek érintése , simogatása csak fokozta a vágyamat, annyira jó érzés volt ezeket a fiatal kemény ikreket markolásznom .
    Egy nagyon érzéki mozdulattal megcsókolta a makkomat, majd az ajkaival körbe fonta és egy hirtelen mozdulattal, ha nem is eltüntette ,de jó mélyen bevette. Akkor csak annyit tudtam kinyögni : így folytassuk tovább. Nagyon készségesen így is tett. Az egész ottlétemre egyébként jellemző volt , hogy minden kívánságom teljesítette. Igaz volt az akkorra is , amikor már majdnem szétrobbantam és kértem, hogy álljunk le. Mosolyogva rám nézett és abbahagyta azonnal minden tevékenységét. Megvárta míg teljesen lenyugszom és ott folytattuk ahol abbahagytuk. Finom, inkább lassú mozdulatokkal engedte ki és tüntette el férfiasságom , amely annyira jól sikerült, hogy megint csúcsközelbe kerültem . Megint sikerült időben leállnunk és még percekig tartott ez a semmivel sem hasonlítható érzés , amikor az ősrobbanás határán van az ember de mégsem engedi ki az anyagot .
    Hosszú, szerencsére örökkévalóságnak tűnő hosszú percek után végül csak nem bírtam tovább és hatalmas nyögések kíséretében megadtam magam a sorsnak.
    Nem emlékszem hol landoltak az utódok
  • Elszámolás:

    Egy fajta csomag van, abban benne van minden ,amit vállal az 1 órás program honoráriuma abszulut átlagos, nekem nagyon-nagyon megérte. Ár érték arány kiváló!
    Utólag rendeztük ezt a részét a dolgoknak.
  • Összkép:

    Mona egy nagyon kedves, aranyos, mosolygós fiatal lány. Aki a fiatal lányok minden tulajdonságával rendelkezik, de a masszázs-, és erotikus tudása egy 30-as éveiben járó tapasztalt MILF-re emlékeztet.
    Annyira elégedett voltam ,hogy már keresem is a következő lehetséges időpontot a naptárban, amikor meglátogathatom és ismét átélhetem a Gyönyört !
Happy Massage