• Hanna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dóra teljesen rabul ejtett, így hetente meglátogatom őt, s hogy eddigi remek élményeinket színesítsük, a „változatosság gyönyörködtet” elv alapján megegyeztünk, hogy a legközelebbi játék 2 felvonásos lesz, amelynek első részében 4 kezes szeánszra került sor a szépséges Hanna bevonásával (mint később kiderült, ebben a felállásban ők is debütáltak). Dórikával egyeztettem, majd mindkettejüknek küldtem vtr-t, amit hamar elfogadtak, később Hannával is sikerült beszélni. Csilingelő, barátságos hangja nagyon tetszett.
  • Megközelítés:

    A Városliget közelében található lakás tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető. Parkolás fizetős!
  • Helyszín:

    A helyszín egy régi épület felújított lakása, amely a célnak minden tekintetben megfelel. A szeánsz egy tágas szobában zajlik, ahol félhomály van és halk keleti zene szól. A széles tatami elegendő 3 személynek – hát még, ha összegabalyodnak. A fal mellett tükörből is lehet követni az eseményeket.

    A fürdőszobában tágas kád található többféle tusfürdővel, szájvízzel, de itt soha nem töltök több időt a szükségesnél.
  • Lány külseje:

    Hanna szépséges hölgy, a képek sejtetik, hogy kivel találkozik a szerencsés vendég. A kiírt életkorból nyugodtan letagadhatna pár évet. Alkata normál, bőre fehér és selymes. Félhosszú haja világosbarna, szemei szépek, barnák. A mellei tenyérbe illők, popsija formás, lábai hosszúak. Nagyon szép hölgy!
    Dóra külsejéről majd a 2. felvonást is megörökítve kívánok szólni.
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtónál Dóra fogadott, akit ötödik alkalommal látogattam meg. Őszinte mosollyal, örömmel öleltük meg egymást, majd a szobába kísért. Jelezte, hogy Hanna is megérkezik, mire végzek a tisztálkodással. Vetkőzni kezdtem, de közben többször megöleltük, megcsókoltuk, fogdostuk egymást. Aztán elkísért a fürdőszobába, mikor végeztem, megjelent és visszakísért. Akkor már ott volt a szépséges Hanna fekete ruhába és mosolyba öltözve. Köszöntünk, majd bemutatkoztunk.
    Dóri azonnal átvette az irányítást. Javasolta, hogy Hanna szabaduljon meg fekete felsőjétől. Még ki sem bújt a ruhából, én már hátulról melleit markolásztam, aztán Dóra nekem szólt, hogy kapcsoljam ki barátnője melltartóját, s azzal egy időben fekete combfixe kivételével megszabadult ruháitól. Boldogan legeltettem szemeimet a két szépséges hölgyön.
    Dóra megkérdezte, hogy engem masszírozzanak vagy masszírozzuk közösen Hannát. Én az utóbbit választottam. Egy pillanat alatt Hanna is megszabadult utolsó ruhadarabjától és már meztelenül, barátnője kérésére hívogató terpeszben hasra feküdt. Dórika mögé térdelt, én pedig oldalra és kezdetét vette a masszázs. Először Hanna vállait, hátát masszíroztam, de 2-3 perc után lejjebb kalandozott a kezem. Nem tisztáztuk Dórival, hogy meddig tart a felső rész, így azt gondoltam, nekem kell a formás popsival foglalkozni. Persze nemcsak a popsi két félgömbjét simogattam, hanem a ápolt puncit is és ujjamat finoman becsúsztattam. Míg a vállakat és hátat simogattam, Hanna dicsért, de most már sóhajtozni kezdett.
  • Levezetés:

    Közben Dórát sem hanyagoltam el, sokszor egymásra nevettünk, csókokat váltottunk. A hangulat forrósodott, ugyanis Dóri Hannácska széttárt lábai közé bújt és nyalogatni kezdte ölét! Fantasztikus látvány volt. Érthető módon nem csak nézőként akartam részt venni a darabban, hanem aktív szereplőként, így Dóra mögé másztam és hátulról nyalogattam. Aztán új pózt találtam ki, hogy még jobban hozzá férjek. A hason fekvő Hanna és a mögötte térdelő barátnője lábai közé másztam hátamra feküdve, aztán habzsolni kezdtem Dóra kelyhecskéjét. Ő egy ideig hagyta, aztán nevetve arcomra ült és közölte, hogy most puncija alatt fogok megfulladni és tekergetni kezdte csípőjét. Aztán újra barátnőjével kezdett foglalkozni, feljebb mászott és Hanna hátán csúszkált. Megfordultam és Hannát nyalogattam, simogattam, néha fölnéztem és Dórika puncijában gyönyörködtem.
    - Itt az ideje a fordulásnak! – hangzott el a javaslat, mire a szépséges Hanna megfordult. Dóri nyalogatni kezdte barátnője punciját, én pedig oldalról közeledtem, hogy Hanna melleit puszilhassam. Aztán nyakát és arcát pusziltam. Lassan közeledtem ajkához és lágy leheltem rá, amiből érzéki csókok lettek. Közben Dóra ügyesen nyalogatta barátnője punciját, a hangokból ítélve, talán sikerült is kedvére tenni.
    A hölgyek rám néztek és megkértek, feküdjek a tatamira. Nem kellett kétszer mondani. Dóra lábam, Hanna fejem felől közeledett középpontomhoz. Most Hannácska punciját nyaltam faltam és közben élveztem a hölgyek ténykedését. Úgy éreztem, mindhárman főszereplői vagyunk a darabnak. Minthogy fejem Hanna látványos combjai között volt, nem sokat láttam abból, ki mit csinál. Nyelvek és ajkak simogattak, kényeztettek. Ágaskodó farkam és a környék is kapott a jóból! Próbáltam leskelődni, de testünk annyira összegabalyodott, hogy nem sokat láttam, ezért inkább Hanna kincsét kényeztettem. Ő is és én is élveztük ezt a részt, egyre hangosabbak lettünk, végül Dórinak kellett figyelmeztetni minket: „Fiúk, lányok, halkabban!” Próbáltam magam visszafogni, de nem nagyon ment, hiszen csodálatos volt ilyen kezekben és ajkakban lenni! Semmi sem tart örökké, egy idő után éreztem, hogy közeledik a vég, ezt jeleztem is, de drágáim folytatták ténykedésüket. Aztán kezeik, ajkaik között érkezett a mámoros kitörés pillanata. Ők simogattak egészen addig, míg le nem csillapodtam.

    Volt még egy kis időnk, a hölgyek felajánlották, hogy megmasszíroznak. Hasra fordultam, Hanna lábaimnál, Dórika fejemnél helyezkedett el csábító terpeszben. Hanna részéről kellemes, simogató masszázst kaptam, Dórától masszázs mellett figyelmeztetéseket is, hogy miért emelgetem a fejemet. De hát hogyan lehet nyugodtan feküdni, ha egy ilyen csodás nő térdel előttem terpeszben. Aztán Dóri kitalálta a megoldást, hogy ne emelgessem a fejemet, ráült a nyakamra és pajkosan nevetve csúszkált. Ilyet sem kaptam még pályafutásom alatt, nyakra puncis csúszkát.
    A hármas rész végéhez közeledett. A hölgyek két felől hozzám bújtak, kicsit beszélgettünk. Hanna keze középpontom felé kalandozott, de még kifacsart állapotban voltam.
    Dóra diszkréten jelezte, hogy végéhez közeledik az 1. felvonás. Hanna öltözött, megöleltük, megcsókoltuk egymást, majd Dóra barátnőjéhez lépett, megdicsérte és csókot adott neki. Függöny le!
  • Elszámolás:

    Az elején történt csekély ajándékok kíséretében. Elszámolás a pesti átlag, az élmény jócskán átlag feletti.
  • Összkép:

    Új élménnyel gazdagodtunk mindhárman. Hanna és Dóra csodálatos! Ahogy vártuk, színes, felejthetetlen élményben volt részünk! Imádtam minden percet. Imádtam a két csodás hölgyet, főszereplői lettek mai napomnak.
Happy Massage