• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága jobbikrészem :)
    Igazán örültem Neked :)
    Nagyon kiváncsi voltam , hogy kit takarhat ez a nem mindennapi nick név:)
    Örültem mikor a Vtr t megláttam és miután telefonon is egyeztettünk , már ekkor éreztem hogy egy nagyon kedves vendeghez lesz szerencsém :)
    Köszönöm a megtiszteltetést és köszönöm eme szenzációs írást !
    Várlak vissza sok szeretettel !
    Sokszor Puszillak ! ❤️

  • Egyeztetés:

    Mivel Szyszy szorgalmazza, így gondoltam végre kipróbálom a VTR egyeztetést. De nekem ez egyelőre nem jött be, ezért fel is hívtam szinte rögtön utána, hogy rányomtam - ezt nem vette fel, így írtam neki egy sms-t, hogy visszacsörgethet. Pár percre rá meg is tette, majd én azonnal visszahívtam, amit szintén nem vett fel, dehát biztos valami fennforgás volt, mert ez volt az egyetlen meglepetés, hogy lelőjem a poént. Egy perc múlva viszont a második próbálkozásra sikerült elérnem és egyeztettünk úgy, ahogy szeretek: orálisan. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségeimről, kicsit túl részletesen is az odatalálásról. Érezhetően nem helyiekre specializálódott eligazítás volt. Szóval kedves volt és másfél órával később már úton voltam. Igaz utóbb kiderült, hogy ezzel amúgy nagy szerencsém volt, érdemesebb korábban tervezni Szyszynél.
  • Megközelítés:

    Mint fentebb írtam, ha nem ismertem volna a várost, az utcát, a forgalmat és a tömegközlekedést, akkor is könnyen odataláltam volna az eligazítás alapján. Pontos címet kaptam azzal a megjegyzéssel, hogy a kapu elől hívjam. A környék tömegközlekedését csak az éves felújítás után újrainduló 4-6 okán értékeltem ötösre, most még pár hétig erős hármas, de Szyszy erről igazán nem tehet.
  • Helyszín:

    A lakás a megadott cím lifttel megközelíthető emeletén található. Nem új építés, de a célnak tökéletesen megfelel és ami részemről inkább fontos, az a tisztaság, rendezettség, amiben semmi kivetni valót nem találtam. Ez nálam azt jelenti, hogy van legalább néhány, Szyszynél jó sok tusfürdő, a kád tiszta, a törölköző használható és van szájvíz is és általában friss a levegő. A tetthely hangulatosan be van rendezve, az ágy kicsit nekem kemény, de mivel ez egy masszázs helyszín, ezért érthető. Amúgy a helyszínről és Szyszy maximális hozzáállásáról szerintem mindent elárul, hogy a tett utáni tusoláshoz is kaptam egy újabb tiszta törölközőt!
  • Lány külseje:

    A képek nyilvánvalóan valósak. Az igazsághoz természetesen hozzátartozik, hogy az idő nem múlik el rajtunk nyomtalanul, de Szyszyre mondják azt hiszem, hogy milf. Remélem ezzel nem bántom meg, természetesen az együttlét a masszázs keretek között maradt utalás szintjén is. Viszont volt olyan jelenet a ténykedése közben, hogy abból, amit láttam simán elhittem volna, hogy 16, mert gyönyörű és ápolt bőre van. Szóval énnekem bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Gyorsan megmagyarázom a kétpontos erotikát. Nem, a masszázs része nem volt erotikus, de nem is kellett neki, hogy az legyen.
    Két dolog vett rá, hogy Szyszyt meglátogassam. Az egyik egy makacs húzódás a hátamban, a másik, hogy elhatároztam, hogy felfedezem az oldal adta örömök mélyebb bugyrait, így kicsit rákapcsoltam a dologra. Tehát ideális masszázslányt kerestem, elsősorban profit és másodjára volt fontos csak az erotika. Volt B és C terv is, de mivel könnyedén ment az egyeztetés, hát ott feküdtem Szyszy kezei alatt, aki módszeresen, alaposan és sok olajjal kedveskedve lentről felfelé haladva végigmasszírozott. Egy órára mentem, ami a VTR-rel 75perc lett és mivel kicsit sem siettetett elfelé menet, ehhez képest is még rátartottunk pár percet, annyit, hogy már nekem volt olyan érzésem, hogy ne éljek vissza a helyzettel. Szóval jó beszélgetőtárs is volt. Az időérzékemet viszont teljesen elvesztettem, így nem tudom mennyi ideig masszírozott. Pont jó volt, ellazultam. Kicsi repetát is kértem még, amikor úgy ítélte meg, hogy végeztünk, de az csak egy percnyi volt.
    Ha a masszázs végén azt mondja, hogy lejárt az időm, nekem már megérte volna. Most 24 órával később már teljesen jó a hátam, szóval a Dr a neve előtt nem véletlen.
  • Levezetés:

    Én a minden földi jó programra neveztem be magam, így elvette a csúszkamasszázs szüzességem, aztán egy kis lingam és nfvsz kényeztetésben volt részem. Erről nem nagyon tudok nyilatkozni, csak egy szó van rá a tarsolyomban, az pedig a szédítő. A szó átvitt és egyszerű értelmében is. Rám hangolódva, kedvesen kérdezgetve, egyre erőteljesebben adagolva magát kényeztetett Szyszy, maximálisan átadva magát. Amúgy semmi különleges fogás vagy technika nem volt repertoáron, én terpeszben, ő a lábaim közt térdelve. A különleges az Szyszy személye volt és ez nekem elég is. Én amíg bírtam felültem és a hátát simogattam, de aztán már csak hanyattfekvésben élveztem. Amikor láttam, hogy már fárad, elengetem magam és egy hatalmas remegős végben teljesült ki aminek ki kellett teljesülnie. Időérzék nélkül is, valahogy ez is pont olyan hosszú volt és megfelelő, ahogy arra az ember vágyik. Vendéglátóm kezei közt voltam masszázs és kényeztetés közben is és Ő remekül szervezte az egész találkánk.
    Amikor magamhoz tértem, Szyszy már letörölgetett finom mozdulatokkal és valamiről beszélgettünk, remélem nem haragszik meg, de az első pár mondat után kapcsolódtam csak be én is a beszélgetésbe, az az igazság.
    Végül tusolásra indultam. Hatalmas mosollyal az arcomon a szájvizes pohárkát kétszer is elejtettem, annyira alaposan elvarázsoltak.Utána pár percet még beszélgettünk, de mivel már lejárt az időm, ezért hamar jöttem.
  • Elszámolás:

    Telefonban tájékoztatott, így teljesen korrekt volt, elején adtam, oda diszkréten némi édességgel párban. Az ajándék 15 perccel együtt éppen jó volt, de az a tanulság, hogy másfél óránál rövidebb időre nem szabad érkezni Szyszy programjaira, mert erre rá kell szánni az időt.
  • Összkép:

    Ha egy órát tartott volna csak, akkor most hiányérzetem lenne, ebben egészen biztos vagyok. Hatalmas belső mosollyal távoztam, otthon pedig jóleső érzésekkel, szép gondolatokkal aludtam egy nagyot. Szyszyt mindenkinek csak ajánlani tudom.
Happy Massage