• MiraMasszázsa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másodszorra sikerült egyeztetni, délutáni időpontot. Előtte 5 perccel lemondta és azonnal felajánlotta, hogy a következő alkalommal kárpótol. Másnap reggel 10-re egyeztettünk és azonnal felvette és eligazított, hogyan jutok be.
  • Megközelítés:

    Az adatlapon még XI. kerület szerepel, de a XXII-ben rendel, a nagy bevásárló központtól kb 3 perc. Panel lakópar, ingyenes parkolással. A gps a ház mögé visz, de nem kell agysebésznek lenni, hogy megtaláld a házszámot.
  • Helyszín:

    A lakás egy két vagy három szobás panel. A randi szobában egy nagy francia ágy van (kicsit lehetne keményebb), egy komód és egy TÜKRÖS SZEKRÉNY!!! ez utóbbi masszázs közben extra vizuális élményt nyújt. A fürdő zuhannyal van ellátva (szerintem a kád helyére tették), simán kètszemélyes, igényes kővel borítva, a fal színe egy kicsit erős, de nem ez volt látogatásom fő indoka.
  • Lány külseje:

    Arc nélkül hírdet, gondolom a diszkréció miatt. A telefonban biztos voltam benne, hogy jó helyre megyek és élőben sokkal jobb, mint a képeken. Egy kétrészes, fekete csipkés cicifix-bugyi kombóban fogadott és egy igéző mosollyal. Gyönyörű szemei vannak és bomba alakja. Érkezéskor a kedvenc csokijából vittem egy komolyabb kóstolót.
  • Erotikus masszázs:

    Félmesztelenül kezdte én hason, de a tükörbe láttam ezt a szuper jó csajt. Pont olyan intenzitású volt a masszázs, amire vágytam. A combok mellett a fenék masszázst is imádom, ilyenkor kicsit odacsúszott a keze, ahova vártam... Kb félóra múlva fordulás, bugyi le és jött a csúszka cicivel, puncival kb 20 mp után azr hittem végem. Nem akarom nagyon részletesen leírni ( Mira is meglepődött a makktársak részletes beszámolóin), de sokszor a határon voltam, hogy végem legyen. Ilyenkor szóltam és felváltva cici és kéz és francia jött. Nagyon megértő és azonnal reagálr.
  • Levezetés:

    Folyamatosan szemkontaktust tart, félelmetes mennyit számít. Igéző szempár, telt ajkak... Csúszka közben kértem, hadd kényeztessem az ikreket, azonnal fölém hajolt. Közben popsi simi. A kölcsönös francia nem került szóba, de legközelebb biztos utalok rá, hogy igényelném. Voltam már pár szolgáltatónál, de a top 3-ban benne van a kényeztetése.
  • Elszámolás:

    A szokásos kvóta, egy nem szokásos tündértől. A masszázs lehetett volna hosszabb, de a kényeztetés miattam nem tartott addig, szerintem, amire ő gondolt. Biztos megyek még
  • Összkép:

    Szerettem volna egy hosszú combú, magas leányzót felkeresni, és Mirában megtalálható mindaz, amire vágytam. Kedves, odaadó, csinos, kemény combú, kerek popsi, természetes cicik és azok a szemek. Uraim, kéretik vigyázzunk rá.
Happy Massage