• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drága halászom!
    Meglepetésként ért a beszi, de nagyon örülök neki, én is felejthetetlen élménnyel gondolok vissza, természetesen akármikor fogadlak!!!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Szinte végig VTR-en egyeztettünk, minden simán ment. Tudott fogadni a kért időpontban. Ő kezeli a telefont, nagyon közvetlen.
  • Megközelítés:

    A 13-ik kerület több fontos útvonala van aránylag közel. Bkv -val könnyen megközelithető, én kocsival voltam de parkoló hely is akadt. Nekem Gps meg ilyesmi segédeszköz nem kell, de könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    Új vagy nemrég teljesen felújított ház, lift felvisz az xx-ik emeletre, itt már csak a diszkrét ajtónyílást kell figyelni. Tisztaság , rend, sok tusfürdő stb . ( annyira nem néztem mert nem vagyok ingatlan ügynök )
    A szobába ugyan nem volt klima, de egy ventilátor probálta elviselhetővé tenni a nyári forróságot.
  • Lány külseje:

    Ezt már inkább szemrevételeztem : kellemes megjelenésű . amolyan van mit fogni rajta tipusú lány , ott kerek és gömbolyű ahol kell egy nőnek.
    Arckitakarástól nem kell tartani, az csak a diszkréció miatt van. A retus azért müködött, pedig szerintem nem is kellett volna a fotósnak ezen dolgozni. Így is nagyon nőies és vonzó teremtés.
  • Action:

    Egyéb elfoglaltságok miatt késésben voltam vagy tiz percet, szóltam telefonon, hogy nem tüntem el de a budapesti közlekedés még rajtam is kifog néha. Beérve, konstatálva, hogy egy kellemes megjelenésű hölgy van az ajtó mögött, a késést behozandó nem sokat cicoztam , le a ruhát , cipőt és irány a fürdő.
    Visszaérve egy nagyon kellemes masszázsba fogott a kérésemre, hogy tudjam az előzményeket kitörőlni a memoriámból . ( az a fránya számítogépes kifejezések ) . Jó negyed órát masszírozott, mire el tudtam lazulni, föleg, hogy erre már elkezdett be- be nyúlni, a lábaim közé hátulról, majd mikor már érzödött az érdeklődés kezdete az altájon is, akkor kaptam egy kellemes olajos cicis csuszka masszázst. Ez már annyira felhozta az érdeklődési szintemet, hogy kértem hogy üljön bele. Hát testvéreim , meg lettem rendesen lovagolva. Hol kényelmesen ügetett rajtam , hol előredőlve vágtatott közbe folyamatosan csokok röpködtek oda vissza. Az izzadt testrészek csattogtak és nem a paták :) Szerencsére a lovas kivételesen hamarabb elfáradt mint a ló ( azaz én ) , így jött a fordulás és ezt más a ló sem bírta sokáig. jött egy nyerítés és durranás.
    Pár perc és egy pohár üdítő után mikor már nem kellet az oxigén maszk, el tusolni és puszi puszi irány a munka.
  • Elszámolás:

    A bövebb infoba le lett irva a virágcsokor méret, ez elfogadtam és rendeztem utólag egy kis szekrénykén ˇ felejtve "
    A matematikáját úgyan nem értem, de ez nem is az én dolgom
  • Összkép:

    Kedves lány aki mindent megtesz azért , hogy jól érezem magam. Én biztos visszajáró leszek.
Happy Massage