• Angel Doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Munka után egy hirtelen ötlettől vezérelve arra gondoltam, hogy ki kéne próbálni egy ilyen szexbabát, már csak kiváncsiságból is.Telefonon hívtam a megadott számot, elsőre nem vették fél, de pár perc mulva diszkréten visszacsörgetett és egy kedves fiatal hangú hölgy minden kérdésemre válszolt, valahogy mégis az volt a gyanúm, hogy nem Angel-el beszéltem :). Meg is beszéltünk egy órával későbbi időpontot
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű mind autóval, mind BKK-val, a parkolás napközben fizetős, de este amikor én voltam már ingyenes, de én kerékpárral mentem. Először egy kereszteződés koordinátáit kaptam meg, majd onnan újra telefonálva már megkaptam a pontos címet, kapu kódot, emelet és ajtó számot. Bejutva a kerákpárt az udvaron lévő zárt parkolóban hagytam.
  • Helyszín:

    Újépítésü lakás, mindenhol rend és tisztaság. Az ajtón belépve balra egy épp használaton kívüli baba ült egy fotelben és meredt a semmibe, valamint egy nagyon kedves, csinos fiatal lány fogadott, aki körbevezetett a lakásban mindent megmutatva. A törülköző és a fürdő is pöpec, bár tusfürdőből mindössze kettőből választhattam, de mivel nem vagyok válogatós, megoldottam a tisztálkodást. A szoba felszerelése egyszerű, a célnak megfelelő. A francia ágy két oldalán két kis asztal, az egyiken frissitők, üditők és egy 0.33-as sör, a másikon csokik és a szükséges kellékek, úgymint síkositó, gumik. Egy szék, vagy szobainas viszont jó lett volna a ruháknak.
  • Lány külseje:

    A képeken látható szőke szilikon baba, kisebb hám sérülések már láthatóak itt-ott és a haja is kicsit zilált volt. Az ágyon ülve várt kis piros-fekete kockás szoknyában és hozzá tartozó felsőben. bugyi már nem volt rajta, az hanyagul mellé dobva az ágyon hevert.
  • Action:

    Miután a csinos fiatal hölggyel rendeztük a virágcsokrot, bementem a szobába, ahol is Angel már várt az ágyon ülve a félhomályban. Megszokásból udvaiasan köszöntem - semmi válasz :), majd villanyt kapcsoltam, levetkőztem és fürdeni indultam. Zuhanyból visszatérve Angel ugyanúgy az ágyon ülve várt mint mikor kimentem. Kezdetként megszabadítottam a felsőjétől és végig tapogattam a testét, hát mit mondjak érdekes. Az emberi bőrhöz nem hasonlítható, de nem is gumi. Talán a mellei a legélethűbbek, vagyis inkább úgy mondanám, hogy néhány szilikon mellű hölgynél éreztem hasonlót markolászás közben. A lyukakat is leteszteltem, ujjal, miközben megpróbáltam magam ihletett állapotba hozni. Lassan kezdtem elérni a megfelelő keménységet, ekkor gumit húztam. Előszőr a kezébe próbáltam adni a szerszámot, de az ujjai, már kissé fityegnek, úgyhogy miközben az ágyon ült, kis síkosítót kentem a gumira és a szájába hatoltam be először, majd hanyatt döntöttem és úgy dugtam a száját, kis aranyos szilikon fogai vannak amivel nem tud fogazni és bírja a mélytorkot. Egész jó érzés volt, lenézve pedig élethű a látvány. Ezután doggyba fordítottam, kezeit elrendeztem, hogy természetesebb legyen a testhelyzete és hátulról dugtam a punciját, majd a popsiját. Érzet szempontjából a két lyuk között nincs különbség. Ezt megunva hanyatt feküdtem és magamra ültettem, úgy dugtam alulról. Egészen természetes a súlya és bizonyos helyzetekben olyan mintha az ember egy nagyon kiégett szolgáltatót dugna akinek már nincs kedve az egészhez, csak hagyja megkefélni magát. Végül a popsijába sikerült elmennem. Bár volt légkondi és 24 fokra volt állítva, mégis rendesen leizzadtam. mert végig csak én dolgoztam, Angel nem sokat tett a dologhoz :). Pihenés képp megittam a bekészített jó hideg sört, majd kimentem megkérdezni az ifjú hölgyet, hogy mennyi időm van még, mert a szobában nem volt óra. Mondta, hogy még tíz perc. Kézzel újra megpróbáltam magam formába hozni, amikor nagyjából sikerült, akkor szembesültem vele. hogy síkosítós kézzel nem is olyan egyszerű a gumit kibontani. Ugye ezzel általában a lányok bajlódnak, de Angel nem sietett a segítségemre, hanem felhúzott lábakkal feküdt az ágyon és a plafont bámulta:). Végül sikerült a művelet, de kezdhettem újra a ráhangolódást. Miután sikerült és a gumi is a helyére került kipróbáltam a misszionárius pózt is. Ekkor - bármennyire is próbáltam vigyázni nálam is leesett a baba feje, mint más makktársaknál. Végül is megoldottam a dolgot, de ez megint kizökentett és szerintem már az időm is lejárt, így nem próbálkoztam tovább, felöltöztem és jeleztem a csinos fiatal hölgynek, hogy végeztem.
  • Elszámolás:

    Megérkezéskor rendeztük a fél óra a réges-régi pesti átlag, egy szál hosszabb szárú rózsa. Az időt nagyon rugalmasan kezelik, semmi siettetés, pedig én biztos, hogy túlléptem a fél órás keretet.
  • Összkép:

    Érdekes. Nem állítom, hogy rosszul éreztem volna magam, meg amiért mentem az sikerült, de néhány dolog nagyon hiányzott. Ami nagyon hangulatromboló nekem, az a síri csend, amit az ágy nyikorgás tör meg néha, de azon kívül semmi. Ha már a babákban nincs hanggenerátor, ami a mai világban nem lenne egy ördögtől való dolog (modellvasutakban is van), szóval behatoláskor simán lehetnének halk nyögdécselések a baba részéről (nem tudom van-e ilyen, lehet hogy ez egy piaci rés?). De ha már ilyen opció nincs, legalább lenne egy tv amin alkalmasint lágy, vagy akármilyen zenét lehetne aktus közben hallgatni, vagy teszem azt pornó filmet nézni, mert pl. nekem az sokat segített volna a ráhangolódásban és az abban lévő nyögések és hangok máris élethűbbé tennék az élményt. Nekem ez így nagyon steril volt, nem hiszem, hogy törzs vendég leszek. Bár, mivel úgy tudom még új a hely és mondjuk a tulajdonosokhoz esetleg eljutnak ezek az észrevételek és nyitottak rá, hogy ezeket akceptálják, és bővül esetleg még a bábu kinálat is, meg kicsit jobban karban tartják a babákat, szóval akkor lehet, hogy teszek még egy próbát, Bár az is lehet, hogy más részéről nem merülnek fel ilyen igények.
Happy Massage