• NikiMasszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    "A" másik oldalon hirdet, ott láttam az adatlapját. Először a hirdetésben megadott e-mailban kerestem, később telefonon egyeztettünk. Elérni nem volt nehéz, a mailra is viszonylag gyorsan válaszolt, a telefonos beszélgetéskor is szimpatikus volt a hangja alapján. Arra volt dolgom, gondoltam miért ne?
  • Megközelítés:

    Bár a hirdetésében Budaörs van megadva, a valóságban onnét jó pár kilométerrel kijjebb, Érden rendel. Kocsi nélkül nem egyszerű a megközelítés, tömegközlekedés sárga busz formájában létezik, de ez is inkább a környékbelieknek jó. Parkolni viszont a családiházas környezet miatt az utcán gond nélkül lehet.
    A pontos címet - ki tudja miért - csak néhány perccel a lebeszélt randi előtt adja meg.
  • Helyszín:

    A ház nem mostanában épült, enyhén lepukkant. Ennek a felső szintjén van a randi helyszíne, amit külső lépcsőn lehet megközelíteni. Megérkezéskor Niki lejön kaput nyitni. A lépcső eléggé el van szeparálva, a szomszédok felé tujasövény takarja, elég diszkrét a bejutás. A felső lakrész a ház állapotának megfelel.
    Sajnos nincs légkondi, egy állóventillátor próbál megbirkózni a 35 fokkal, kevés sikerrel.
    A lakrész egy előszobából, magából a rendelő részből és egy fürdőből áll (legalábbis ezekkel találkoztam). A szobában egy nagy franciaágy van, ami egyébként tök jó lenne, de ez egy (nem viccelek) csúszós, fényes műanyag anyaggal van leterítve, aminek a közepén egy kb. 60 centi széles papírlepedő-csík árválkodik. Ebben a dög melegben ez a műanyag abrosz (nagyanyám használt ilyet a kerti asztalra) kifejezetten kellemetlen. Ruhalepakolási lehetőség nincs, jobb híján a szennyestartó tetejére raktam a cuccaimat. A fürdő nem lenne rossz, ha a kádat nem a tető hajlása alá rakták volna be, így a kádban felállni nem lehet. Egy pasitusfürdő volt, meg egy sampon. Törölköző átlagos méretű.
  • Lány külseje:

    Igazából akkor láttam először, amikor lejött kaput nyitni (a képek nagyjából stimmelnek, de élőben azért mindig kicsit más a látvány). Összességében azonban nem volt rossz az élő kép sem, a rajta lévő nyári ruha nem sokat takart. Amolyan unatkozó anyuka típus. Maradtam kíváncsiságból. Főként arra voltam kíváncsi, miben különbözik egy ilyen jellegű szolgáltatás a főváros melletti településen attól, amit pár kilométerrel beljebb kaphat az ember.
    Szóval lepakoltam, elmentem fürdeni (derékban meghajolva), aztán elhelyezkedtem hason a 60 centi széles papírtörölközőn (és az alatta lévő csúszós műanyagabroszon), várva a csodát. Közben Niki meztelenre vetkőzött. Itt jött ugye a masszázs hasonfekvésben (erről a következő fejezetben írok), így aztán fordulás után láthattam a testét - korának megfelelő, nem elhagyott alkat, nagy, de gravitáló mellek, puhácska popsi. Feltűnt, hogy mennyire hallgatag, nem egy beszélgetős típus. Az azonban vicces volt, ahogy kommentálta közben a dolgokat ekképpen: "Ugye, milyen jó is ez a csúszka?" "Most jön a legjobb..." stb.
  • Erotikus masszázs:

    Tehát a masszázs. Azt hiszem, valamilyen olajjal zajlik, egyébként meglepően jó erősséggel. Ha nem lett volna a dög meleg, tényleg jó lett volna, de sajnos a műanyagabrosz is melegített alulról, meg hát a ventillátor se volt elég erős. Összességében azonban jóra értékelem a masszázst, lelkiismeretesen végiggyúrta a hátsó felemet, nem hagyott ki semmit. Mivel ugye meztelen volt és a masszázshoz ráült a fenekemre-combomra, éreztem, hogy "kissé" borostás... De azt gondolom, a masszázsból kihozta, amit lehetett. Annyit azért megemlítek, hogy nem lehetett választani olaj és krém, vagy illatos és illatmentes anyag közül, egyféle olaj van és kész.
    Amúgy csúszkamasszázsra neveztem be az adatlapon vázolt lehetőségek közül (erre van ugye összehasonlítási alapom), így a végigmasszázsolás után ő is rámhanyatlott teljes testtel és csúszkálni próbált, ami hellyel-közzel sikerült. Érdemes lenne egy szórófejes flakonból vizet permetezni a delikvensre, úgy lehet, hogy jobban csúszna, aminek csúsznia kell. De igazából ez se volt vállalhatatlanul rossz. Mivel ez már az erotikus rész határmezsgyéje, a következő fejezetben folytatom.
  • Levezetés:

    Már ott, hasonfekvésben, kezdődött egyfajta incselkedés, amikor a masszázs a fenekem magasságában tartott. Mert be-besimított az ánuszhoz, sőt időnként határozottan "alám nyúlt". Ez tetszett nekem is, meg az alattam lévőnek is. Aztán ugye később Niki rám is feküdt és a nyakamba-fülembe szuszogása is csak javított az állapotomon. Igazából, ha jobb lett volna a viszkozitás, a csúszka is emelte volna a délután fényét, de az kevésbé volt erotikus így. Végül fordulást parancsolt.
    Közben szétszakadt a papírlepedő csík, maradt a műanyag lepedő (brrrr).
    Elölről is kaptam csúszkálást, a cicik közé is vette a meredező kollégát, aztán felült , szakszerűen elhelyezte a punciját a farkam tövén, rámarkolt a szárára és úgy csúszkált a puncijával, közben a markában tartva a fütyköst, hogy az illúzió nem is volt rossz. Illetve azért volt rossz, mert ugye a borosta karistolt. Pár perc után ugyanezt a műveletet eljátszotta háttal ülve is, a farkamat a popsivágatba illesztve. Végül feljebb csúszott a testemen, hogy kézzel tudjon dolgozni és kisvártatva így is lett végem.
    Közben persze a műanyagabrosz is ráragadt az olajjal kent hátamra, nem volt kellemes érzés cuppanva felkelni.
  • Elszámolás:

    Extrákra csak az e-mailban leírtak alapján következtethetek, mert a helyszínen semmi ilyemit nem ajánlott fel (ez akár lehet jó pont is). A masszázs közben elejtett szavaiból az kitűnik, hogy natúr franciát nem vállal (ebből az jött le nekem, hogy gumiban talán igen - de ez nálam nem opció), illetve lett volna lehetőség megválasztani, hogy hová lövök a végén, de ebből se lett semmi. Így az órás alapot tettem le a végén, ami alatta van picivel a NPÁ-nak.
  • Összkép:

    Kissé összetett a kép. A masszázs tulajdonképpen jó volt, a levezetésből is ki lehetett volna hozni még egy kicsivel többet, azonban abszolút negatív volt a lepedőként használt műanyagabrosz, illetve a borostás, szúrós állapot. A meleget, a lakás általános állagát illetve a fürdőkád nehézkes használatát nem rovom fel Nikinek, erről nem ő tehet. Az viszont szerintem szarvashiba, ha ebben a rekkenő melegben még egy pohár vizet sem kínál a vendégének.
    A jó (jobban mondva a "kicsivel feljebb, mint a lehetne jobb") osztályzatot kizárólag azért adom, mert amiért mentem, azt tulajdonképpen megkaptam, még ha kérdőjelekkel is. De alighanem (=biztos) nem fogok visszamenni.
    Összehasonlítva egy budapesti szolgáltatással egyértelműen a főváros a nyerő!
Happy Massage