• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi hiányosságot pótoltam be, hogy eljutottam végre hozzá. Nem sokkal azután csörgettem meg, mikor láttam, hogy újra aktiválta a hirdetését. Elsőre felvette, időpontot, csokrot zökkenőmentesen egyeztettük, délelőtt hívtam, aznap délután mentem hozzá. Kaptam címet.
  • Megközelítés:

    A térkép funkcióval elérhető helymeghatározás egészen pontos. XIII. kerület, tehát a parkolás fizetős, ahogy néztem, egyébként túl nagy problémát nem okozhat helyet találni, de persze érdemes számolni a keresgéléssel töltött idővel. Tömegközlekedéssel sem okozhat problémát a helyszín: Lehel tér kellemes közelségben.
  • Helyszín:

    Megérkezéskor telefonban megkapott információ alapján felcsöngettem, simán bejutottam. Van portás, de ha nem tudom, hogy van észre sem veszem, ő is inkább a telefonjával volt elfoglalva, mint velem. A lakást egyértelmű megtalálni, nem kell bolyongani. Tisztaság van belül, egy a célnak pont megfelelő kisszobában egy francia ágy, szekrény kombó, fürdőben 4-5 fajta tusfürdő (hallom ahogy a tusfürdőfetisiszták felsikoltanak), szájvíz. Kaptam tiszta, száraz törölközőt. Összességében a célnak tökéletesen megfelelő hely.
  • Lány külseje:

    Mondhatnám, hogy Alice a képének tökéletesen megfelel, és ez igaz is. Azonban azt gondolom, hogy őt senki sem az egy szem képe alapján választja. :)
    A lényeg, hogy egy vékony, de formás lányról van szó, tini cicikkel, rendkívül kerek fenékkel, bájos arccal. Úgy gondolom, hogy csalódás senkit sem fog érni.
    Egy kék nyári ruhában fogadott ami a zuhanyzásom végeztével már lekerült róla, alatta nem volt semmi.
  • Action:

    A kötelező zuhanyzás után a szobába lépve Alice már teljesen meztelenül várt, és nagyon kellemes volt ez a látvány. Nem sokat teketóriázott, alig tudtam megdicsérni, máris elkezdett csókolózni. Nagyon jól csókol, és élvezet simogatni a testét, bársonyos bőre van. Viszont Alice is tudja, hogy miért érkezik meg hozzá a delikvens, már szedte is le rólam a törölközőt, és az ágy szélére ülve elkezdte szájjal kényeztetni a velem egykorút. Kaptam már jó párszor rendkívül jó franciát, de itt világszínvonalú versenyzővel van dolgunk. Először csak finoman melegített be, aztán mikor már teljesen kemény voltam hirtelen tövig eltüntetett többször egymás után, lent is tartott. Már itt kezdett ereszkedni a vörös köd, nem tudtam megállni, hogy ne fogjak rá néhányszor a fejére. Gyakorlatilag egyszerre mozdultunk, és heveredtem az ágyra, ő pedig négykézláb, oldalról felém. Simogattam ahol értem miközben szorgalmasan mutatta be kivételes francia tudását, aminek hatására hamarosan el is ért a vég a szájában, gondosan letörölgetett, utódokat nem láttam többet.
    Kicsit hozzám bújt, simogatott, megkérdezte, hogy kérek-e egy pohár vizet, elfogadtam. Kortyoltam kettőt a pohárból, majd visszaheveredtem, gondolván, hogy kis ejtőzés, beszélgetés következik. Hát nagyobbat nem is tévedhettem volna, mert Alice újra elkezdett csókolózni velem, simogatott, de úgy, mint aki már fel akar húzni, sikerült is neki. Mondanom sem kell, hamarosan újra a szájában találtam magam. Itt már kevésbé volt finomkodó, rögtön mélytorkozott lendületesen, izomból. Hát, ez valami elképesztő volt. Úgy tartja mélyen az ember farkát, mintha az élete múlna rajta, és a kényszerfranciában is igazán kiváló partner, ritkán van az embernek ilyen élménye, kifejezetten pornós. Mikor már éreztem, hogy ideje lenne váltani, kértem, hogy pattanjon nyeregbe. Sajnos aznap a gumi nem volt a barátom, lelohadtam. Megesik az ilyen, Alice még próbálkozott kicsit a gumiban feléleszteni, de jeleztem, hogy inkább hagyjuk, hát tovább dolgozott a szájával, ekkor már kíméletlenül ki akart végezni. Annyira kellett koncentrálnom, hogy sokáig élvezzem amit csinál, hogy túlkerültem a határon, így szóltam neki, hogy inkább én kényeztetném. Hanyatt feküdt, elkezdtem nyalni, kellemesen reagált a kényeztetésemre. Kellemes volt nyalakodnom, de egy idő után fáradtam, így váltottam, először csak a középső ujjamat dugtam a szűk punciba, majd a hüvelykemmel izgattam a csiklóját is. Ez már zajosabb sikert aratott, és úgy tűnt, hogy el is élvezett. A csuklómat eltolva jelezte, hogy ennyi elég volt, újra akcióba lépett. Itt már én is tele akartam lőni újra a szájacskáját. Nagyon változatosan tudja csinálni, érzi mi a jó neked, néhol saját magát kényszerfranciáztatja, elképesztő. Mikor elért a vég, nem hogy hagyott magában lenyugodni, hanem többször torokra vett, mielőtt elengedett volna, olyan érzésem volt, hogy a gerincvelőmet is kiszívta.
    Ezek után elég paff voltam, csak szuszogtam és hagytam, hogy cirógasson. Nagyon jól tud váltani barátnősbe ha kell. Egy darabig csak csöndben feküdtünk egymás mellett, aztán beszélgettünk egy keveset. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy nem beszélgetünk, hanem smárolunk megint, újra markolom a kerek popsiját, a melle a számban, és újra ébredezik a férfiasságom. Eléggé meglepődtem, nem számítottam rá, hogy harmadszor is kemény leszek. Nem részletezném nagyon, Alice keményen szopott miközben én ujjaztam vagy a csikóját izgattam. A végét úgy terveztem, hogy az ágy mellett állok és az arcára élvezek - ebben Alice tökéletes partner lett volna -, de sajnos harmadszor már nem ment, bár sose legyen nagyobb baja az embernek.
    Megköszöntem az igazán magas színvonalú együttlétet, gyorsan lezuhanyoztam, felöltöztem, az ajtóban kaptam egy búcsúcsókot. Kicsit még mérges is voltam magamra, mert úgy éreztem, hogy húztam az idejét, aztán az utcán derült ki, hogy teljesen cserben hagyott az időérzékem, mert nem töltöttük ki az órát. Ilyen intenzív élmények mellett ez nem csoda.
  • Elszámolás:

    Amikor megérkeztem letettem egy borítékban a telefonban egyeztetett virágcsokor méretet a szekrényre. Szóba sem került, végig ott maradt. Az átlag felett van, cserébe minden az alapban, és a nyújtott szolgáltatást tekintve mindenképpen megéri.
  • Összkép:

    Alice az egyik legjobb akinél voltam. Mivel aki eddig az istennő kategóriát birtokolta nálam úgy néz ki visszavonult, így Alice jogosan örökli meg a helyét. Nagy bajban lennék, ha mindketten aktívak lennének. Mostanában ritkán járok lányokhoz, így nem szoktam visszajárni, de azt hiszem itt kivételt kell tennem majd és muszáj lesz ismételnem. :)
    Aki még nem járt nála, annak kötelezően ajánlott, aki járt, az meg tudja, minek ragozzam tovább.
Happy Massage