• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Aquila :)

  Köszönöm szépen a beszit :) 16, mostmár számolom :P Szerintem ez egy nagyon különleges randi volt orulok h megörökítetted :) Varlak-varlak mint mindig :)

  Szép napot neked , Csokollak :)

 • Egyeztetés:

  Tegnap egyeztettünk a mai napra. Gyorsan ment.Beszélgettünk is egy keveset úgy általánosságban. A tali nem került szóba, ismerjük egymást. Az egyeztetett időpontban csak egy jó volt számomra, hogy délelőtt. Ezt követte a Vtr. mit vissza is igazolt.
 • Megközelítés:

  A forgalmat is figyelembe véve azt mondhatom óramű pontossággal érkeztem az általam ismert címre. XIV. ker.csendes utcája. A közeli fő út zaja, hol troli és busz is közlekedik már nem hallatszik. Gps ismeri, oda vezet. Parkolás árnyékban is lehetséges az árnyas fák alatt és ingyenes.
 • Helyszín:

  Nem magas sorház alsóbb szintje. Szépen karbantartott, kívül belül tiszta. A lakás patyolat. Világos, jó levegőjű. A szoba sötétített,de az általam kedvelt mértékben. Nagy francia ágy az uralkodó. A fehér lepedőn jól mutatnak a fehér-fekete csíkos párnák. Ruhát is van hova tenni és a kis fésülködő asztal is praktikus.Fürdő zuhanykabinnal.
  Mindennel fölszerelt. A tisztálkodáson túl dezodorok is vannak. A nagy melegben hasznos kellék. Egyszóval tökéletes helyszín. De nem ezért vagyok visszajáró!
 • Lány külseje:

  Ízlések és pofonok különbözőek. Nekem Tia egy etalon. Szépsége először mindég zavarba hozottmit Ő rutinosan oldott. De ez már a múlt. Ma is látva elragadtatottságomat csak mosolygott egyet és megcsókolt. Jaa, de hogy miért is volt? Míg mentem azon agyaltam,hogy mi is lesz r5ajta.Hát az általam elképzelthez hasonlóban. Egy pántos vékony sárgás zöld semmike ruhácskában. Elképesztően gyönyörű volt.És ahogy szeretem csak ez és más semmi. Smaragd zöld szemei ragyogtak és atöbbit csak emlékezetből, mert szája számon és nem láttam, csak éreztem. Mellei mellkasomon. Bimbik böktek. Csodás feneke markomban. Illata bódító.Nem árulta el,de parfűm az biztos. Még most is érzem illatát. Bőrét nap barnította. A fürdő ruci kirajzolódik hibátlan testén. Még regélhetnék e gyönyörű nőről,de csak elfogultnak hinnétek és igazatok is van , az vagyok, mert Tia egy bomba csaj!!!
 • Action:

  Belépve elkezdődött.Köszönés végén már nyelveink csatáztak.Tiám a nyertes. Lepörgi nyelvemet. Cipőm már lent és kezeim testén kalandoznak.Oldalazva botladozunk a szobába és esetlenül vágódunk el az ágyon.. Ahogy bújik ölel és csókol eszemet veszi. Megyek fürdeni, mondom egy légvétel során. A ruhát le ne vedd!! és robogok. Hűs vízzel mosom, nyugtatom magam. Vissza úton törlöm magam szárazra. El lépek tőle és kérem, most vedd le. Hát azt látni kell, mikor Ő megszabadul az egyetlen testét takaró ruhácskától és eléd tárul egy élő csoda, ki ez órában csak érted van, mert a mi talijaink ilyenek.
  Már ölelem is. Hamvas, friss teste hozzám simul. Érzem csodás melleit, ágyékomnak feszülő szemérem dombját és snitt. Az ágyon észlelek. Csóókolom száját, szép ívű nyakát. Szinte még nyújtja is úgy élvezi, de mellei hívogatnak. Hosszan veszem számba őket szépen fölváltogatva. Arcán élvezetes mosoly. Bimbók karcosak és hetykén meredeznek ráncos udvartartásuk közepén.
  Egy kéjes sóhaj és lompi irányába indul. Keze már finoman babusgatja, mit szája is követ és egyedi játékba kezd. Hol szopja, hol nyalogatja és eltünteti. De nem ennyi, hiába hiszed, mert ekkor jön nyelvének pörgős játéka makkomon. Oszt kezdődik minden elölről A kéjes őrület határán evezek. Ő pedig hangyaszorgalommal folytatja. Nem a félelem tetteti velem, de hátára fordítom. Csak a rend kedvéért. csak azért sikerült, mert Ő is akarta. Csóók és már melleinél vagyok. nehéz elszakadni tőlük, de egyenlőre nem is akarok és belefeledkezem e csodákba. Játszadozom velük, mint rakoncátlan gyermek. Soha nem tudok betelni velük, de mozdul csípeje és indulok tovább. Hasiját imádom, de a punci finom illata megcsapja orrom. Kellemes és csillogó, rózsa szín csodácska. Finoman nyalintom. Fölnézek és látom mosolyog. Ott is hagyom egy csóók erejéig a puncit, hogy aztán annál nagyobb elánnal vessem magam kényeztetésébe. Tudom mit hogyan szeret és töröm magam hogy örömöt okozzak neki, mi végül is sikerült. Remegve feszült ívbe, de huncutkodtam mindaddig míg el nem tolja fejem.
  Odaadó csóók volt az átvezetés és Tiám újra lompin. Először mint törékeny tárgyal szokás finomkodott, de aztán intenzív kényeztetés következett, mire lompi keményre fújta magát. Nyúltam a gumiért, mit Tia gyorsan föl is pödörített. Sikosító és már ereszkedett is és kezdődött egy pazar lovacskázás. Istenien mozgott hosszában és körkörösen. Lompi remegett örömében puncijában. Hosszasan műveltük, csóókok és cickó szopogatások közepette. Pózváltást kértem ,deeee mire misszibe fordultunk lompi bepuhult. Gumit mérgesen rántottam le és dobtam az ágy mellé. No ezért írtam, hogy fújta magát!
  Össze bújva egymást simogatva beszélgettünk. Éreztem rajt a vágyat, hogy kívánja és ez hatott rám. Kértem abajgassa egy kicsit és ügyes kezeinek hatására is lompi föléledt. Tiám már rá is cuppant és keményre varázsolta. Nyúltam és húztam a fiókot, mire Ő megszólalt: van egy rossz hírem, nincs több gumi! De nekem van kiáltottam és már rohantam is a táskámért és hoztam a megfelelőt, mert nem mindegy hogy milyen. Még egy pörgetős nyelv játék. Védelem fönt és már indult is a ménes. Csodás látvány ahogy ki-be jár lompi puncijában. Tiám is nézte, majd számra tapadt szája és újra gyönyörködött a műsorban. Éreztem, érezte, hogy odalent visszafordíthatatlan folyamat van kibontakozóban. Elszabadult a ménes, Őrült vágta és robbantam. És nem hagyta abba. Tovább mozgott míg volt min. Elterültem mint béka az úthenger alatt. Föltekintve látom kedvesem győztes mosolyát.
  Össze bújva beszélgetünk, immár megnyugodva, lenyugodva, elégedetten. Fantasztikus mi minden fér egy órába, mi elröpült.
  Mentem zuhizni, mert csapzott voltam. Nagyon jól esett, segített vissza térni a valóságba. Öltözés, csóókok és vigyázz magadra és el.
 • Elszámolás:

  Nekem megérte és míg itt van mindég megfogja érni. Erről nem akarok többet.
 • Összkép:

  Megdorgálandóan régen voltam nála, de mintha tegnap lettem volna, szemrehányás nélkül, örömmel fogadott. Igazi barátnő, kedvesem minden alkalommal. Valaki kifogásolta a birtokos szerkezetet. Sajnálom értetlenségét. Szóval Tiám egy csoda. Szeretem társaságát, mert örömöt okoz, okozunk egymásnak. Se több, se kevesebb, de épen ezért ez a lopott óra maga a csoda. Mint fejbe csapott, kólikás ló botorkáltam autómhoz. Kicsit ültem és lepörgött előttem az elmúlt óra. Egy boldog ember nyomta meg az indító gombot és ment útjára. Köszönöm Kedvesem a mai csodát. Csóókollak
Happy Massage