• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nóra régóta a kedvencek között volt mentve nálam és egy időre eltűnt majd az értesítések között jött az üzenet, hogy hirdetése újra aktív. Tozo1 kolléga beszámolója volt nálam ami beindította az eseményeket a Nóra felé vezető úton.  
    Telefonon hívtam 4 nappal a találkozónkat megelőzően és néhány perc beszélgetés után időponttal és pontos címmel zártuk az időpontegyeztetést. Ennek végére még néhány személyes preferencia említése, és hobbiról való társalgás is történt. Kedves és közlékeny stílusban kommunikált amivel elnyerte tetszésemet.
  • Megközelítés:

    A II. kerület egy csendes kis utcájában található címre a GPS pontosan navigált. 
    Kifejezetten kellemes környék, szabad és árnyas parkolók kínálkoztak amin meg is lepődtem a kerületet ismerve( talán a forró szombat délután segített, mert aki tehette elutazott a városból). 
  • Helyszín:

    Nóra lakása egy régebbi építésű de jó karban lévő polgári lakás nagy belmagassággal és jó fekvéssel. A kinti hőség ellenére egészen kellemes hőmérséklet fogadott mely részben az új ablakoknak köszönhető és vendéglátónk a hőérzetünket a szobában ventilátorral is eredményesen befolyásolja.  
    A kádas függönyös fürdőszobában minden szükséges adott volt ami az előkészületekhez szükséges. 
    A szobában franciaágy található, mely emlékezetem szerint talán meg sem nyekkent egész idő alatt ( becsületére váljék-lett volna oka rá! ) :) 
  • Lány külseje:

    Bevallom most néztem meg a hirdetésében megadott korát mert ez a faktor érdekelt a legkevésbé.
     Ajtónyitást követően nem jegyeztem meg miben fogadott de a vetkőztetésre visszaemlékezve már beugrik szerencsére. Nagyon magassarkúban fogadott és ezzel már kicsit fölém nőtt. Mindenesetre jól állt neki! Az első ami feltűnt mosolygós arcán az az egyik legcsinosabb griberli (mosolygödör) amit valaha élőben hölgy arcán láttam, majd rögtön a második az a mélybarna szemszíne. Festett fekete dús haja apró hullámokat vet és így keretezi kerek arcformáját. Haját csattal összefogva viselte a nagy meleg miatt. Ajkain piros csókálló rúzst viselt aminek tökéletességét elfelejtettem ellenőrizni magamon utólag.  
    Hosszú combjai és lábai elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. Közepes méretű,minimálisan gravitáló eredeti mellei erősebben pigmentált nagyon érzékenyen reagáló bimbókkal vártak. Két tetoválásra emlékszem a testén amik engem soha nem zavarnak. Hangja mélyebb tónusú és határozott stílusú. 
    A szemkontakt részéről szinte az egész randit felölelően folyamatos volt. 
    Jól észleli és értékeli partnere reakcióit ehhez kitűnő érzéke van. 
    Feltűnt az ujjainak hosszú és elegáns megjelenése valamint tenyerének rendkívül finom tapintása. 
  • Action:

    Az ajtó mögött állva fogadott a már említett magassarkú cipőben amely sokat dobott a magasságán és az elegáns megjelenésén is. Kedves mosolyát látva meg sem fordult a fejemben a távozás gondolata és máris követtem őt a folyosón át a szobába ahol rövid társalgásunk közepette megszabadultam ruháimtól és a fürdőszobában frissítettem fel testem egy jóleső zuhannyal. 
    Nóra a szobában várt rám az ágyon fekve. Nem egyeztettük előre a kicsomagolás vs. meztelenül fogadás alternatíváját ezért saját elgondolása által nagyon bölcsen az előbbi mellett döntött amiből egyszerűbb meztelenedni mint a pucérból újra felöltözni . 
    A fekete kétrészes fehérnemű felső részének kötését hátul kioldottam így téve szabaddá a ciciket majd a bugyitól is megszabadulva elhárult az "akadály" a nyalás előtt. 
    Kissé féloldalt hátravetett feje teljes nyugalomban honolt. Nem nézett le rám. Kezdetben a kemény gombocskákká zsugorodott mellbimbóit izgattam nyelvheggyel miközben Nóra nyugodtan pihent és próbált koncentrálni. Nyelvem töretlen ostromolta a csiklóját és annak környékét amit jó idő múlva egy határozott fejeltolás és kis pihenés követett. Ekkor ő kezdte meg franciáját ami egy még éppen nem durván nyálfolyatós, de határozottan kellemesen nedvesített verzió. Egész mélyre vett és finoman izgatóan időzött rajtam. Finoman szánkázott fel és le rajta ajkaival. Lenéztem rá és szemléltem a technikáját. Nem tudnék mit hozzáfűzni! Úgy volt jó ahogy csinálta! Magamhoz húzva megcsókoltam és kértem, hogy felgumizás után lovagoljon meg amit azon nyomban meg is tett. Csókja nem volt az a nagyon mélyen nyelvkavarós de már bőven távol áll a szájrapuszi óvatos tapogatózásától is. Egymást átölelve folytattuk aktusunk aztán misszibe fordultunk ahol fejemet kezdetben Nóra vállán pihentetve nyugtattam miközben 
    kitartóan keféltünk. Lábát csípőm köré fonta és egy kicsit az ütemet is diktálta. Tenyerével 
    a hátamat simogatta majd néha szorosabban ölelt és ekkor lendületből oldalra fordultunk és lábát féloldalt a magasba tartva folytattuk kiskanál pózban amihez kitűnően asszisztált és nem kellett igazgatni s ehhez a megfelelő testhelyzetet azonnal felvette. Gyorsan és kitartóan keféltünk, a fáradás jeleit nem mutatva bár egy idő után a "pára" homlokomon és testemen megjelent a kemény testmozgást jelezni hivatott és ezt alkalmi vendéglátóm halk nyögéseivel kísérte .

    Nem szerettem volna kihagyni a doggy-pózt sem Nórával ezért hamar átrendeződtünk, és magunkat  az ágyon kissé félrézsút pozicionálva adtunk tovább az érzésnek! Határozott és gyors tempót diktálva közeledtünk a végkifejlet felé ahonnan már semmi nem tántoríthatott el. A gumitól pillanatok alatt megszabadulva Nóra hasára élveztem majd a romeltakarításban részben segédkezve törölgettem hasát míg ő is segítő jobbot nyújtott részemre úgyszint. A kölcsönös törölgetést abszolválva egy nagyon finom illatú testápolóval kellemes hátmasszázst kapott tőlem 
    s eközben jót beszélgettünk és viccesen sztorizgattunk korábbi élményeinkből szemezgetve.
    Feltűnt, hogy rendkívül jól tűri a legkeményebb sportmasszázs keménységű gyúrást is amit csak kevés hölgy igényel de Nórának ez meg sem kottyant. Kemény lány!
    A lábai masszírozására már nem is jutott időnk mert nagyon elszaladtak a percek. 
    Sürgetés részéről egyetlen pillanatra sem volt jelen és a randit bőven kiélvezve távoztam egy újbóli frissítő zuhanyzásra és egy jó pohár hideg víz elfogyasztása után már csak a búcsú percei következtek. Két puszi kíséretében léptem ki újra tőle egy nagyon kellemes és üdítő hatású randi lezárásaként . 
  • Elszámolás:

    A telefonban előre egyeztetett budapesti átlag méretű csokrot érkeztem után helyeztem a kis éjjeliszekrényre egy kis édesség körítésében, és az végigszemlélte pajzán délutánunk eseményeit anélkül hogy a szobából kivándorolt volna. Jó volt látni ,hogy nem rohangászik a csokorral azt "biztonságba" helyezendő. Extrát nem kértem mert a számomra fontos dolgok alapban találhatók és ez nekem kielégítően elég volt. 
  • Összkép:

    Az ajtónyitást követő percektől folyamatosan éreztem egy jó irányba mutató tendenciát ami a kölcsönös szimpátia fokozódásának irányában állt. Ennek első fontos elemei a ráhangolódást elősegítő rövid beszélgetés majd az érzéki francia voltak. 
    Jó volt érezni vendégcentrikus magatartását és azt, hogy egyetlen pillanatra sem próbált siettetni vagy a saját tempómat befolyásolni. Mondjuk bizonyos pózokban nem is kellett engem "siettetni" mert csapattuk rendesen! 
    Jól érzi a férfitest működését és nem okoz gondot számára a ráhangolódás sem amit a legkisebb erőlködés nélkül csuklóból kiráz. 
    Kedves személyisége egy kitűnő élménnyel tett gazdagabbá azon a délutánon és feltöltődve (meg persze minimálisan leizzadva) léptem ki ajtaján, majd egy kis közeli Duna- szemlét követően utamra indultam. 
Happy Massage