• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, azonnal felvette és kedvesen tájékoztatott a dolgokról, amiket tudnom illett. Az általam kitalált időpont megfelelt neki, így hamarost kaptam egy címet, illetve egy utcasarkot, hogy hol hívhatom. Ott hívtam, elsőre felvette és pár háznyi sétát téve rátaláltam randink helyszínére
  • Megközelítés:

    Fővárosunk egy igen ismert közlekedési csomópontjától harminc másodpercnyi sétára található, így nem volt gondom. Még talán csukott szemmel is oda lehet találni. Amúgy bkv-t vettem igénybe, mert ezen a környéken én tuti nem autózom csúcsidőben, melegben, így vettem egy jegyet és sétáltam is kicsit.
  • Helyszín:

    Ahogy azt sokan megénekelték már előttem, a lakás meglehetős kontrasztban áll azzal a házzal, amiben van. Nagyszerűen fel van újítva, igényesen be lett rendezve, minden megtalálható, ami egy férfinak ilyen helyzetben szükséges. Külön kiemelném a kis vicces bögrét a szájvíznek.
  • Lány külseje:

    Vivien nem árul zsákbamacskát, bármennyire is képzavaros ez, véletlen sem a kicsi fehér kutyusára céloztam. A fotók megfelelnek a valóságnak. Gyönyörű telt idomok fogadják a látogatót és egy kicsit eleinte zárkózott mosoly. ezen zárkózottság viszont némi udvarlással és főleg kedves tisztelettel feltörhető hamar.
  • Action:

    Randim e két csodálatos lánnyal egy szolid, nagyon diszkrét ajtónyitással kezdődött. Bebújtam és ajtócsukás után megismerkedtem, elsőnek Viviennel, másodjára pedig másik vendéglátómmal, P-vel. A nevét csak a diszkréció miatt takarta ki, nem kell aggódnia senkinek, P egy gyönyörű és kedves kiskutya, aki végig velünk volt. Persze semmi állatos szexre ne gondoljatok. Illetve, majd a végén.
    Szóval meleg volt, Viv vízzel kínált, amit jólesően elfogadtam és pár szót váltottunk, de hamar fürdeni mentem. A villamossal érkezés hátránya, hogy hiába a légkondi, teljesen leizzadtam, így alapos fürdésnek vetettem alá magam, amihez mindent megtaláltam, ami kellhet. Mire kijöttem Viv már az ágyon várt meztelenre vetkőzve, ami a szoba túlsó végében van. Csábosan mosolygott, hívogatóan pillantott rám. Na ennek nem mondtam ellent és némi masszírozásba kezdve bemelegítő beszélgetésbe elegyedtünk. Nem tartott soká és már franciáztunk - én voltam az aktív fél, amit jólesően elfogadott, de aztán ő is a lényegre tért. Láthatóan élvezettel kényeztetett és azon se lepődött meg, amikor a kezébe adtam a gumit, ezzel jelezve, hogy sajnos ennyit bírt a velem egyidős egy szuper franciából. Ölembe ült és ahogy én szeretem, lassan és mélyen meglovagolt. Így is lett végem elsőnek. Tizstogatás után aztán folytattuk a beszélgetést, ami persze felszínes volt, de egy első találkozástól nem várja az ember, hogy lelkizzunk. Így is egy nagyszerű, értelmes lányt ismertem meg, aki normálisan áll az élethez és egy félórára a barátnőm volt a beszélgetés szintjén is.
    Második menetre már nem sok időnk maradt, pont fél óra a 90perces keretből, így Viv kézbe vette a dolgokat szó szerint. Miközben kézimunkázott, folytatni kezdte a beszélgetést valami tök másról, erre meg olyan zavarba jöttem, hogy minden, amit elért addig elszállt, szóval inkább a cicijébe és a nyakába temettem magam. Miután gumit húztunk, gondoltam megkérdezem, hogyan szeretné, de mielőtt megtehettem volna, jelezte, hogy missziben akarja és ez nekem nem volt ellenem. Nagyszerű érzés volt, láthatóan élvezte, kereste az együttlétet. Mikor éreztem, hogy közel a vég, még kutyusba fordultunk és mivel az idő is fogytán volt, elengedtem magam ideiglenes védőfelszerelésembe.
    Már csak egy gyors fürdésre jutott idő, amiből majdnem közös fürdés lett, de nem ám Vivvel, hanem mikor elindultam a kicsi fehér kutyus, akinek rettentetesen bejöttem amúgy, szépen elkísért és beült velem. Simogatásom jólesően fogadta, hálásan visszanyalogatott, majd mikor látta, hogy szappanozok, megunta és kiment.
    Fürdés után még beszélgettünk kicsit az ágyon ücsörögve, de ez már időtúllépés volt, így amikor úgy ítéletem, hogy illetlenség tovább maradni, elköszöntem és boldogan távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonban kedvesen tájékoztatott, én pontosan kiszámolttal érkeztem és átadtam némi édesség kíséretében. Szó sem esett róla, csak annyi, hogy Viv megkérdezte, szükséges-e visszaadnia, de a nemleges válasz után már nem is foglalkozott a dologgal ő sem.
  • Összkép:

    Kutyusnak megígértem, hogy hozok csontot a következő alkalomra.
Happy Massage