• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a déli órákban, reménykedve, hogy néhány óra múlva találkozhatok Dórikával, pár csörgés és a jól ismert bájos, kacér kedves hang szólított nevemen. Általa felkínált időpont több volt mint tökéletes, csak 2-3 óra és Kicsi Dórit ölelhettem.
    Dórinál az időpontkérés mindíg különleges élmény, természetes viselkedése egészen egyedi, mely a randi ideje alatt is végig jelen van, oldott hangulat és igazi barátnő érzés.
  • Megközelítés:

    Szerencsés helyzetben vagyok, néhány perces autóút
    választ el Dóritól, s mivel nem első randink, rutinszerűen
    mentem a Zuglói Tesco szomszédságában levő lakótelepre. Tömegközlekedést illetően troli, metró, ebben az esetben 1-2 perc séta, ha autóval érkezel, pár lépésre a bejárattól esélyes a parkolás.
  • Helyszín:

    Épp oly barátságos a lakás, mint Dóri! Tisztaság mindenütt, nincs kupiérzés, mintha egy ismerősödhöz ugrottál volna fel, s úgy alakul kicsit maradsz.
    Nagy televízió szolgáltatja hangulatot, halk zenével,
    a szoba világos, biztos mindent látnak szemeid mely számomra fontos.Hatalmas franciaágy melynek csupán egyik felét vettük igénybe, jó illatú vastag törölköző, itt. színválasztásra is van lehetőség. Fürdő kicsi, de tiszta, kádas megoldás, szájvíz, tusfürdő jónéhány.
    Kicsit olyan mintha otthon lennék.
  • Lány külseje:

    Dórika számtalan fotója melyek retusmentesek, van közöttük szabadban készült, művészi hangulatú, van néhány a lakásban készült fotó, melyek pontosan mutatják mire számíthatsz. Ha a fotók tetszenek akkor csalódás kizárva, Dóri arca pedíg csak, és csakis a diszkréció miatt nem látható. Szőke hosszú illatos hajkoronája átöleli bájos arcát, kacér tekintete izgatóan hat, mikor nézed izgatott leszel. Pici törékeny teste, tele energiával, fel s alá szaladgál előtted egyszál semmiben, vagy anélkül, egyedi, igazán szokatlan hangulatot teremt egyéniségével, csacsog, én csak kapkodtam a tekintetem hol ide hol oda, figyeltem ahogy pucsít, á biztos nem szándékos.
    Öltözködés? Parányi rövid sort(talán) volt rajta megérkezésemkor, melyet kb. 2 perc múlva ledobott magáról , kérdezte hogy nem zavar? Szerintetek!
    Mondanom se kell hogy ekkor már én is csak alsónadrágban feszítettem, hiába nagyon meleg volt.
    Egyszóval Dórika egy falat szépség, teljes összhang személyisége testével, kicsi keblei tökéletes arányban teste többi részével, bimbói kíváncsian figyelnek, csókra hívnak és meg is hálálják a gondoskodást.
    Tökéletesen síma bőre forrósodik símogatásra, illatos monden porcikája.
    Szexi szuper csajszi!!
  • Action:

    Mivel nem az első, és nem a második találkozásom volt Dórikával így tudtam mire számíthatok. Bár adatlapján a
    "kínálat" szűkösnek tűnik, ennek ellenére állítom hogy bizony Dórinál töltött idő, mely nem óranézegetős( sőt!),
    sok tekintetben élvezetesebb, különlegesebb .
    Említettem már a végtelen természetességét! Ez Dóri védjegye, már az első alkalomkor is így volt, tehát nem megjátszás, Ő valóban ilyen.
    Megérkezésemkor az ajtó mögött várt fedetlen keblekkel, kis sort volt csak rajt, kitörő örömmel, széles mosollyal az ajkán fogadott, átölelt mindezt már az ismer közvetlenséggel.Cipőlevétel és irány a jól ismert szoba, megszabadultam ingemtől, ne legyek túlöltözött.
    Ezzel egyidőben Dórika egy mozdulattal sarokba dobta az egyetlen rajta lévő textíliát, kezdetét vette az igazi Dóris program, rengeteg teendője akadt a szobában, tett-vett, közben folyamatosan csacsogott, persze néha lehajolt, kerek fenekét faltam szememmel.
    Vízzel kínált, egyetlen hajtásra ittam ki a poharat, izzasztó volt a helyzet.
    Közben beszélgettünk, mindenféle téma, ahogy a barátnődnél, pont olyan szituációt teremt a lényével.
    Mivel a közös fürdőhasználat szintén védjegye Dórikának így tudtam, hogy a" milyen színű törülközőt kérsz" kérdés mit jelent. Megyünk egymás testét megmosni.
    De itt egy kis meglepetés ért, Dórika kis műsorral kedveskedett.Megszemlélhettem hogyan teszi tökéletesen simává intím részét és lábait, kényelembe helyeztem magam a fürdőben, figyeltem ahogy szappanozza magát, borotvával igazította a kis pamacsot szeméremdombján, majd lábát a kád szélére helyezve, terpesztve borotválta símára puncija melletti bőrt. Szuper program, gondolom sejtitek milyen izgató, én legalább is élveztem.És senki ne gondolja hogy időhúzás, hiszen Dóri esetében az idő sajátosan értelmezendő és lehet hogy máshol van nfvsz., de ilyen biztos nincs, és még nincs vége. Belépek a kádba, hogy kivegyem részem Dóri testének szappanozásából, Dórika pedig átölel, símogat, szappanozza péniszem, én meg símogatom ahol érem.
    A privát showműsor végeztével szobába vonultunk, természetesen Dórika rögtön tett- vett, tovább izgatott mozdulataival, billegette fenekét, rendkívül izgató volt.
    Ágyra helyezkedtünk, egymás testét símogattuk, keze péniszem símogatta, kezem combját, fenekét vette kezelés alá, szám kebleit csókolta, bimbói élvezettel fogadták nyelvem érintését. Olaj került Dórika kezeire, hímtagom masszírozta, lingamszerű masszázs hatására kenyedett a helyzet, közben kis olaj a puncira, kezeim Dórinak okozták az örömöt.
    Újjaim a csikló környékét érintették, masszírozták a punci környékét, láthatóan izgalomba hozva Kicsi Dórit.
    Persze én már többre vágytam, kértem kedvesem hogy " csapjunk a lovak közé", védelem, majd a lovaglópozícióhoz Dóri fölém helyezkedett, lábait széttárta, láttam ahogy combjai belső felén az izmok megfeszülnek, szép lassan ereszkedett péniszemre, szűk puncija lassan magába fogadta férfiasságom, éreztem szorítását, láttam ahogy vértől duzzadó pillangói átölelnek. Dórika tövig magába fogadott,
    csípője ringott felettem, először lassan, majd gyorsulva
    lovagolt rajtam. Én közben melleit markoltam, csókoltam mellbimbóit melyek már duzzadtak az izgalomtól.Vágta következett, Dóri magasabbra helyezkedett, most már intenzíven, mozgatt felettem, éreztem, hogy öntudatom halványul, mely biztos jele a közelgő eufóriának, s hogy másként ez ne történjen, én is mozgásba kendültem. Természetesen a események nem visszafordíthatóak, éreztem hogy izmaim megfeszülnek, ágyékom görcsösen engedet az orgazmusnak, még hallottam Dóri " élvezz belém " szavait, megtettem, melegség öntött el, néhány rángás, hölgyem vágya teljesült.
    Csönd, csönd, nem mozdulok, szerencsére Dóri sem szabadul tőlem, még engedi pihenni magában péniszem jó pár percig. Micsoda figyelmesség!!
    Kezeim combján, szám még néhány csókot ad hálából kebleinek, és Dóri csak most válik külön tölem. Lassan,
    óvatosan, leveszi a óvszert, kapok törlőkendőt tisztálkodás, mosoly elégedettség. Mi kell több!
    Szeretkezésünket követően jót beszélgettünk, nevetgéltünk, én még számolatlan csókot adtam kebleire, combjára, vállára, nyakára.
    Jó volt érezni illatát, bőrének simaságát, nehéz betelni a szépségével.
    Az idő, mely ugye Dórinál relatív, azért eltelik, nem kapkodva, beszélgetés közben magamra vettem ruháimat, csókok és ölelések közepette búcsúztam Dórikától, büszkén elégedetten mentem az utcára, mosolyogva ültem a 80 fokos autóba, de nem érdekelt.
  • Elszámolás:

    Dóri tiszteletdíja igen kedvező, s ha figyelembe veszem a kapott különleges, egyedi élményt, akkor verhetetlen.
  • Összkép:

    Ha valakihez már sokadjára megyek akkor nem kell elégedettségről beszélni. Nyílvánvaló!
    De mivel én is a vadász tipus vagyok-gondolom nem egyedül- és sok szép és kecsegtető hölgy kiinálja bájait, ennek ellenére mégis Dóri a kiválasztottam, talán azt jelenti, hogy Dóri kiemelkedő vendéglátó.
    Dórika nagyon szép és kívánatos lány, aki - remélem sikerült érzékeltetnem- nem átlagos szolgáltatást nyújt.
    Olyan oldott hangulatot képes teremteni, mellyel még sehol nem találkoztam. Ilyen mértékű barátnő érzés nagyon ritka, sőt lehet egyedi.
Happy Massage