• Vivien27

  • Beküldte:
  • Vivien27 reagálása

    Köszönöm a beszámolót!
    Visszavárlak!
    Csók! ;)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam mikor láttam, hogy elérhető. Azonnal felvette és egyeztettünk időpontot. Utána bejelentkeztem VTR -en is. Minden simán ment nagyon szexi hangja volt és azt éreztette, hogy vár, ez sokat jelentett nekem.
  • Megközelítés:

    A megközelítés nagyon egyszerű. A pontos címet megadta telefonban is és természetesen a VTR -en. Én BKV-val mentem és nagyon jól megközelíthető, Andrássy úttal egy párhuzamos utca, Az adatlapon a térkép funkcio nagyon közeli címet ad támpontnak. Parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű ház emeleti lakása, lift van. A lakás tiszta rendezett. Nekem úgy tűnt egyedül rendel. Tiszta fürdúőszoba, száraz kilépővel. Tusfürdőkből óriási választék és természetesen szájvíz pohárkával, tiszta száraz törölköző.
    Baszobában nagy franciaágy, kis fotel a ruháknak. Ragyogó tisztaság mindenhol.
  • Lány külseje:

    Mit mondhatnék, teljesen elbűvöltek a képei és nem kellett csalódnom a valóságban sem. Gyönyörű fiatal formás teste van. Pár képen van rajta némi cuki szexi többlet ami azóta eltűnt. Jelen pillanatban feszes formás mindenhol. Nem szálkás ugyanakkor nagyon nőies és nincs rajta plusz. Lapos has, gömbölyű popsi, gyönyörű nagy feszes cicik Nagyon szép punci, pont így szeretem. Semmi tetoválás.
    Összességében pozitív értelemben vett szomszédlány típus, akiről mindig álmodozik fantáziál az ember.
  • Action:

    Mikor megérkeztem puszival fogadott, majd Körbevezetett a lakásban. Megkínált innivalóval. Kicsit megint zavarban voltam, hosszabb kihagyás után voltam megint lánynál látogatóban,
    Elmentem zuhanyozni. Mikor visszamentem a szobába, Ő is kiugrott a fürdőbe egy pillanatra,
    Mikor visszajött egymás mellé feküdtünk és csókcsatába keveredtünk. Jól csókol, igazi rendes barátnős nyelves csókolózást kaptam. Majd elindult lefelé és franciás kényeztetésem vette kezdetét. Vátakozó tempópan, nagyon jól csinálja, többször teljesen eltünteti, koppanásig. A golyókat sem hagyta ki ez nagyon tetszett. Néha felhúztam magamhoz tövábbi csókokat lopva és beletemetkeztem a gyönyörű cicikbe. Majd megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi de én kértem, hogy hagyjon engem is nyalakodni előbb. Annyira finom punciaja van, totál élvezet volt nyalogatni puszilgatni. Sajnos szerintem nem tudtam ezzel a kedvébe járni de én a mennyekben éreztem magam.
    Rákérdezett megint, hogy jöhet-e a gumi. Itt már nem bírtam ellenállni a kérésnek, nagyon kívántam, hogy végre benne lehessek.
    Missziben kezdtünk neki, gondoltam, hogy 2-3 pozíciót kipróbálunk. De ahogy behatoltam éreztem, hogy itt nem én leszek az ura a helyzetnek. Az a finom punci körülölelt teljesen ésreztem az egyész farkamon a szorítását. Itt feladtam minden korábbi tervemet és csak élvezni akartam a jelent. Közben magához húzott csókolt és a lábaival átkulcsolta a derekamat. Ez így olyan élmény volt, hogy éreztem, hogy azon a ponton vagyok, ahol már nem lehet visszafordítani a folyamatokat és hamarosan bekövetkezett a vég, nagyot élveztem a gumiba.
    Tisztogatás következett, majd egymás mellé feküdtünk és beszélgettünk. Rendkívül értelmes lány. Valóban szeret beszélni, de engem ez csöppet sem zavart. Nem az a típus aki csak mondja mondja akkor is, ha nem érdekel. Figyelmes és hagyja szóhoz jutni a másik félt is, kérdez is.
    Megkérdezte, hogy jöhet-e a második menet. És bár kezdtem megint izgalomba jönni, és a testi közelségétől már félmerev állapotban voltam, úgy éreztem, hogy a hátralévő idő már kevés lesz.
    Még beszélgettünk egy kicsit majd öltözés, és búcsúzás.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó mindent pontosít. Teljesen korrekt, ugyanaz az infó telefonban és a helyszínen is.
  • Összkép:

    Nagyon jó élményeket szereztem. Összességében talán azt mondanám, mint amit már korábban említettem, hogy a tök jó csaj szomszédlány, aki ki akarja veled próbálni amit a pornófilmben látott. Mégsem barátnő de nem is egy pornósztár, hanem mindkettőből a legjobb tulajdonságok összegyúrva. Remélem sokszor sikerül még eljutnom hozzá.
Happy Massage