• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már találkoztunk korábban, így ezúttal VTR-en küldtem időpontot Amandának a randi előtt 13 nappal és azt nagyon hamar el is fogadta. 
    Telefonon nehéz elérni ezért most jól jött a VTR és mivel gyakran látogatja az oldalt ezért működött ilyen flottul az elfogadás részéről.
  • Megközelítés:

    A XIII. ker. egy egészen nyugis szegletében található címre hibátlanul navigál a GPS. Parkoló akadt bőven, még árnyékban is így nem kellett szenvednem a várakozás során.
    Mivel autóval érkeztem ezért sajnos  BKK-s relációkról nem tudok nyilatkozni.  
  • Helyszín:

    A ház egy újabb építésű kellemes miliőjű ingatlan amelyben a lakás magasabb szinteken található és lifttel utaztam. Modern stílusban fogant beltér, klimatizált nappalival, kicsi de igényes és tiszta fürdőszobával (amiben minden szükséges megtalálható), valamint az általunk használt baszobával ahol az ágy előtt és mellett egy polcos és egy többajtós ruhásszekrény áll. Ruháimat a sarokban álló székre helyeztem és csinos vendéglátóm máris a törölközőt nyújtotta.   
  • Lány külseje:

    Amanda a korábbi találkozónk óta mitsem változott. Nem ment össze és nem is nőtt. :)))
    Ugyanaz a karcsú, nyúlánk és magas lány akitől akkor elbúcsúztam. 
    Szőke haja és zöld szemei igéző erővel bírnak. Kétrészes halvány bézs színű fehérnemű szettben nyitott ajtót (legalábbis ha jól emlékszem) de kinek van ilyenkor "ereje" figyelni az efféle részletekre. 
    Arca hosszúkás formájú, ajkai vékonyabb metszésűek, nem hivalkodóan dúsak. Az egyik legerősebb szexuális kisugárzással bíró lány akit ismerek. Hasa lapos és nagyon szép formájú. Valóban hosszú lábai és combjai még magassarkú nélkül is nagyon elegánsnak hatnak.   
    Eredeti, csodás formájú mellei világos bimbókkal csábítanak. Nem hatalmasak. Éppen az a méret amit kedvelek. A tenyeremben elférő-remek alakú cickók! 
    A puncija szinte még mindig nullkilométeres érzetű csinos darab alig kiálló kisajkakkal de elég jól tapintható varázsgombbal. Ápolt, finom és jól reagáló "játékszer" ami meghálálja a törődést. 
    Saját bevallása szerint nem sokat aludt a randi előtt, de mégis frissnek, jókedvűnek és energikusnak tűnt.
  • Action:

    Mosolyogva, kedvesen fogadott és az üdvözlő puszik után időnket kihasználva a szobába tértünk ahol ruháimtól pillanatok alatt megszabadulva a fürdőbe távoztam. 
    A szobában állva meztelenül fogadott és nekem hátat fordítva a popsijával dörgölőzött hozzám amire a farkam azonnal reagált és haptákba vágta magát (nem könnyű már akármilyen előadással meghatni de  
    Amandának mindenesetre hamar sikerült! ). Szembefordult velem és kellemesen megcsókolt. Nem csak puhatolózó módon, hanem valódi, izgalmas, nyelves csók volt, pont amilyet a legtöbben szeretünk és a csókcsatát az ágyra telepedve is tovább folytattuk. Feje alá párnát vett és felkínálta magát, hogy nyalhassam. Nem kellett egyszer sem mondani! :) 
    Hosszú lábai közé vágtam magam, és lassan, akkurátusan kezdtem nyalni miközben mutatóujjaimmal az egyre meredező mellbimbóit izgattam. 
    Nem színészkedett, ajkait egyetlen műnyögés sem hagyta el hanem lehunyt szemekkel párnáján pihenve élvezte a nyelves törődést bár ezúttal a reptetés nem sikerült. Nekem mindenesetre állatira állt már a farkam és amint a hátamra fordultam széles mosollyal vette be, majd a tőle már megismert magas színvonalon kápráztatott el a francia tudásával. Jó félig engedte szájába és nyelvét pörgetve-rezgetve izgatta a makkomat. Tehetséges! Nem durván nyálfolyatós, de éppen jól nedvesített technikája több mint kellemes! Izgatóan rám nézett miközben a farkam oldalán is végigszaladt oboából fuvolára váltva, majd a zacsit is gondosan kényeztette. 
    Mellém csúszott és egy újabb csók után a fülembe súgva kérdezte: "Nem szeretnél bennem lenni már?". A válaszomat könnyen kitalálhatjátok! :) 
    Hamar gumit penderített rám és missziben indítottunk. Nagyon lassan hatoltam be mert igencsak szűk volt. "Csak nem benőtt az utóbbi pár nap alatt?" -vicceltük el a témát. 
    Kezdetben szép lassan bejárattam, aztán a tempót fokozva Amanda hangja is kezdett megjönni. 
    Izgatóan nyögött én pedig szakadatlan keféltem. Ezúttal nagyon sokáig maradtunk ebben a pózban és állatira toltam aminek hatására állatira kezdtem izzadni is mert a kicsiny szobában kezdett fogyni a levegőnk és a klíma sem éreztette itt már jótékony hatását mert az csak a nappalit hűti. 
    Egyszer csak megálltam mert a szűk puncija brutális frikcióval látott el és erre Amanda biztatott: "Gyerünk! Ne állj meg! Csináld! " Néhány másodperc után gond nélkül folytattam de ha közel is volt hozzá Ami akkor valszeg elszállhatott az ihlete. 
    Oldalt fordultunk és hátulról-féloldalt kifliben folytattuk. Ez a póz is tetszett a kis hölgynek és egy jó ideig én magam is élvezettel adóztam helyzetünknek. 
    Féloldalt jobbra rám nézett és elmosolyodott. Nem vagyok izzadós, de szakadt rólam a verejték a csapatós tempó és nagy meleg miatt . 
    Aznap eszméletlen hőség volt de ennek ellenére nem lassítottam, hanem kitartóan reszeltem tovább majd egy idő után kértem, hogy kutyusban is megszeretgethessem. 
    Kis síkosító applikáció után újra benne voltam és először vékony derekát átfogva, majd később a kiugró csípőcsontját lágyan markolva tartva keféltünk tovább. Már régen volt részem ennyire intenzív dugásban de Amanda egy pillanatra sem "bánta". Sőt! :) Újra misszibe fordultunk és egy kicsit még élvezkedhettem kedvenc pózomban. Újra csókolóztunk és hamarosan éreztem, hogy az én pillanataim jönnek. Még gyorsítottam egy kicsit aztán lihegve töltöttem meg a latexet.
    Amanda átölelt és nem húzódott el gyorsan. Kivárta amíg jó hosszan lecsillapodnak rángásaim és csak akkor csatlakoztunk szét. 
    Törlőt nyújtott és egy nagy pohár ásványvizet hozott a hűtőből ami kifejezetten jól esett a jelentős folyadékvesztés után. 
    Ezután a hasára fordult és egy igazán hosszú testápolós masszázzsal kedveskedtem neki mint azoknak mindig akikkel elégedett vagyok és idejük is engedi a masszázs kényeztetést . 
    Élvezettel vette a testi törődést és a masszázs hosszúra nyúlt perceit, s eközben még beszélgetni is tudtunk amiben szintén kellemes partner Amanda. 
    Fürdés után csók és puszi volt a búcsúzás módja és lefelé már nem lifteztem hanem a lépcsőkön trappoltam lefelé jó kedvvel. 
  • Elszámolás:

    A bővebb infoban megtalálható csokor a kapott élményt figyelembe véve az "állatira megérte" kategóriába sorolandó. Ajándékomat távozásom előtt adtam át kedves vendéglátómnak egy kis édes figyelmességgel együtt.
  • Összkép:

    Amanda minden mozdulata és megnyilvánulása a színtiszta profizmust képviseli a legjobb értelemben. Jól érzi és érti szerepét a randi során. Magasan kiforrott szexuális kultúrája nem igényel további csiszolást mert a csúcsot képviseli. Alapvetően barátnő feelinges de ezúttal kissé jobban feltörni láttam a pornós feelinget is benne. :)
    Látszik, hogy számára kiemelt fontosságú a vendége elégedettsége és mindent ennek rendel alá. Szókimondó-laza -vagány csajszi de szigorúan ízléses keretek közt maradva.
    Közvetlen és jó fej stílusa pillanatok alatt oldja a hangulatot és olyan felhőtlen viszonyokat teremt, hogy attól még a kissé gátlásosabb vendég is felolvad emócióinak fagyott tengeréből. 
    Tetszik az állandó jókedve és a megbízhatósága ami nem lényegtelen szempont számunkra hiszen mindenki más és más időpontokban ér rá, de számára úgy tűnik mindegy a reggel vagy este mert mindig stabilan hozza a nagy formáját! Ajánlom-e Amandát? Hát, hogy a fenébe ne! De még mennyire !!! 
Happy Massage