• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délután váratlanul felszabadultam egy unalmasnak ígérkező megbeszélés terhe alál, így gondoltam megcsörgetem Annácskát, akit már igen régen láttam.Magam is meglepődtem mikor azonnal felvette. Bár nem ez az első alkalom, hogy beszéltünk, mindig öröm hallani bársonyos, ízig-vérig nőcis hangját. Gyorsan kiderült, hogy egy időpontja maradt, ami nekem pont jó is volt.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Margit krt, ami szerintem az autósok rémálma mostanság, mivel haladni és megállni egyaránt "lehetetlen" a délutáni csúcs idején. Így hát a BKV szolgáltatásai közül egy a földalatt futó vasúti szerelvényre esett a választásom. Onnan kb 10 perc könnyű séta Annáék kéjbarlangja.
  • Helyszín:

    Egy régi "bérház" mittudoménhányadik emeletén rendelnek a hölgyek. Én sokadszor is elvétettem az emeletet de Anna besegített, így végül bejutottam hozzá.
    A házzal ellentétben a lakás teljesen fel lett újítva. A szobák s fürdő egyeránt messze meghaladja a "célnak megfelelő" szokásos minősítést. Nekem persze ez már lassan a sztenderdemmé vált.
    Nem szívesen megyek lepukkant helyekre, de ha Ő fogadna, kivételt tennék. Viszont Ő nagyon igényes, így szerencsére az előbb verzió kizárható :)
  • Lány külseje:

    Ahogy betoppantam Annácska mint mindig öleléssel fogadott. Ismét megcsodáltam karcsú ruganyos tökéltesen nőies formáit: hosszú combját, tökéletesen kerek popsiját és persze kellemesen telt -némi orvosi rásegítésel megnövelt - cickóit. Ő mindig mosolyog, kedves elragadó, csacsogós, de nem fecsegős.Mondhatni nem épp introvertált személyiség.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után amíg törölköztem a szobában, megállt velem szemben és miközben valamiről beszélgettünk, arcán az örök mosollyal, csak úgy lazán leejtette magáról a kis szexi fölsőrészt.... bennemszakadt a szó. Azonnal ra kellett volna vetni magam de Annácska a tatamira parancsolt, amit bár nehezemre esett, mégis teljesítettem. Kellemesen, simogatósan végigmasszírozott, talptól indulva felfelé egészen a nyakamig. Közben kellmesen elbeszélgettünk, erről-arról, bár konkrét témékra nem emlékszem, de tudom, hogy mindig jó vele diskurálgatni. Fenéktájon hosszasan elidőzött, ami igencsak jólesett, de már akkor is alig vártam a fordulást és azt ami utána szokott következni.
  • Levezetés:

    "Megfordulsz a kedvemért?" kérdezte Anna ".Hát csakis a Te kedvedért! :)" mondtam neki, és már meg is történt a nagy fordulat. Bár már korábban is alig bírtam kivárni, hagytam, hogy elölről is végigmasszírozzon, miközben a kis barátom gyors felnőtté válását kísérhette figyelemmel. Tett egy-két incselkedős simogató mozdulatot, de nem hagyta félbe a megkezdett "munkát". Miután úgy érezte, hogy végzett a kötelességével, rátért a dolog - legalábbis számomra egész biztosan - kellemesebbik részére. Először szép kerek melléhez dörzsölve igzatta a szerszámot, majd többször különböző mélységben eltüntette a szájában. Én közben simogattam, markolászgattam a fenekét, cickóit, mikor melyik került elérhető távolságba. Aztán kérten, hogy hadd foglakozzak egy kicsit közelebbről is melleivel, amit örömmel teljesített. Végül mivel az egyórás keretbe ennyi fért, újra kezébe vette a kezdeményezést, folymatos szemkontaktus mellett a cicikre irányította az elkerülhetetlen durranást. Után még kedvesen "dorombolt" mellettem és hagyott teljesen lenyugodni.
    Távozáskor az ajtóban mikor megölelt már újra azt éreztem, bárcsak most érkeztem volna ehhez a sportos szexi hölgyhöz.
  • Elszámolás:

    Amennyire tudom, az új budai masszázs átlaga itt is az illendően leteendő rózsacsokorméret. Számora teljesen megfelelt, a szolgáltatást nem is éreztem szolgáltatásnak, inkább egy kellemes szexi barát kedvességének.
  • Összkép:

    Annácska régóta egy felejthetetlen jelenség itt a budai masszázsfronton. Kedvessége, bája (na és persze bájai ), lefegyverző. Ha rossz napom van, nála garantáltan elfelejtem minden bajom.
    Sajnos nem mindig könnyű őt elérni, de megéri időnként felborítani a napirendet csak, hogy az embefia találkozzon Vele.
Happy Massage