• Viki

  • Beküldte:
  • Viki reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolódat!
    Örülök, hogy összességében jól érezted magad velem.
    Bár irásodban eléggé “lepontoztad” a masszázs szalonnunkat :( szerencsere a szenet már elpakolták amiota mi itt vagyunk. :D
    Igaz hogy, egy szuterén de a vendégeink és mi is szeretjük a tökéletes diszkréció miatt mivel nincsenek kivàncsiskodó szomszédaink ;)
    A zuhanyzónk valóban nem túl nagy de sajnos nem mi terveztük ilyennek. :(
    Van tatami matracos szoba is ha kéred ott masziroztalak volna . Való igaz ott jobban össze lehet bújni. ;)
    A bugyim is lekerülhetett volna ,Minden fehérnemüt le lehet varázsolni rólam ;)
    Bocsanat én 1 órás “programra “ emlékeztem valószineg félre értettük egymást. Máskor szólj , hogy ,: még maradnék! :) :*

    puszi: Viki

  • Egyeztetés:

    Amikor láttam, hogy hívható megpróbáltam, de nem sikerült. Később ő hívott vissza, így tudtunk társalogni,, elmondta a szükséges információkat, majd megegyeztünk a még aznapi találkozónkban.
  • Megközelítés:

    A tetthely a Margit körútból nyíló utcában szinte rögtön a sarkon van, roppant egyszerű megtalálni. BKV közlekedés tökéletes a 4-6 villámos megállója 250 méter. A saját járművel szeretne érkezni induljon egy kicsit korábban, mert napközben parkolóhelyet tálalni nehézkes.
  • Helyszín:

    A lakás régen épült ház pinceszintjen lett kialakítva,száz éve még fát és szenet tarthattak ott Rendesen átépítettek egy két szobás lakásra, bár én semmi pénzért nem laknék ott. A maszoba kellemesen hűvös volt a kánikula ellenére, egy masszázspad, fotel a ruháknak és kettő nagy tükör volt a felszerelés. Hangulatos megvilágítás, melyhez csak jó idő elteltével szokott hozzá a szemem. A fürdő eléggé fura volt, egy kicsi helyiség benne a WC és a falra szerelt zuhany, egy lefolyó, kabin sehol.A világítás mozgássérzekelos , emiatt sokszor sötét lett, meg kellett magozgatni az ajtóit és lett világosság. A célnak azért megfelelt
  • Lány külseje:

    Viki fekete szexis fehérnemű szettben, hálós harisnyában fogadott a pincelakás ajtajában. Kellett egy kis idő, hogy megszokjam a napfény után a benti félhomályt. Viki a róla készült képeket adta vissza élőben, tehát azok nem retusáltak. Formás popsi, elég nagy enyhén gravitátált cicik, lapos has, szóval egyben van a leányzó. Az arca nem Barbi baba, de kedves mosolygós, a szeme viszont nagyon szép igéző. Összegezve, bár arcnélkül hirdet nem okozott csalódás.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után határozottan kiadás az utasítást, hasra a padon. A masszázst a vállaimon, hátamon kezdte határozottan, de nem erősen. Ujjaival, tenyerével nyomkodta az izmainak, körkörös mozdulatokkal kereste, és ha megtalálta próbálta felszámolni a csomókat. Határozott volt, nekem úgy tűnt tudja mit csinál. Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a masszázst teljes fogadó öltözetben végezte, és katonásan mondva csak a vége felé "könnyített"a felszerelésen. Szóval a hátam után a lábaimat gyúrta át, majd a fenekem következett, nem mondom jól megdolgozta, és hoppá lekerult róla a felsője, előbukkantak a cicik, melyek lágyan ringatóztak,ahogyan mozdult. Ekkor már néhányszor rámhajolt mellei végigsiklottak a hátamon, éreztem a bimbók keménységét. A fenekem masszírozása átfordult izgatásba. Jól bekrémezett kezei befurakodtak a lábam közé, finoman gyurmázták a golyóimat, emeltem a csípőm, keze tovább kutakodott, ráfonódott a farkamra huzogatni kezdte, melynek hamar jelentkezett a hatása. Szerencsémre elhangzott a bűvös mondat, eljött a fordulás.
  • Levezetés:

    A mikor a hátamra fordultam felpattant a padra és a lábaim között helyezkedett e.. Sajnos a bugyi sem most, sem később nem került le róla. Simogatni kezdett lassan haladva a farkam felé.Elérte, huzogatta, babusgatta a kezével, majd egy kicsit a melleivel is.Kicsit foglalkozott a zacsival is, de a gátat már nem érintette. Végül a száját is bevetette eltüntette a farkam a szájában és egy egész jó franciában részesített, enyhe kezezéssel. A szájában ért a vég, pozitivum, hogy hagyott lenyugodni, nem pattant fel rögtön szájat öbliteni. Sajnos nem tudok ódákat zengeni, ennyi volt. Az óra ötven percet mutatott, kaptam egy pohár vizet, majd megköszönte a lehetőséget, ezen csodálkoztam, mert másfél órát beszéltünk meg. Nem szóltam, nekem elég volt így az egy óra, így távoztam.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem ajánlott fel, elszámolás korrekt volt, csak az egy órás csokrot kérte, mely az átlag alsó része.
  • Összkép:

    A randi végűlis eredményes volt kaptam egy elég jó masszázst, egy elég jó franciával végig. Mi kell még? Személy szerint én jobban örültem volna egy tataminnak, az közelebb hozza az embert a partnerével. Jó lett volna egy kis barátnős, bújós levezetés, , de összességében azt hiszem egy kellemes óra volt, semmiképpen sem bántam meg.
Happy Massage