• Angel Doll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon felhívtam, egy nagyon kedves női hang volt a túloldalon aki mindenről tájékoztatott amiről csak kellett. Elsőre felvette és már le is egyeztettünk egy időpontot 1 órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem és viszonylag késői órákban így sem forgalom nem volt és még parkolóhelyem is volt. Elsőre megadott egy közeli helyszínt, majd oda érve felhívtam és mondta a pontos címet. Könnyen megtalálható és megközelíthető, szerintem tömegközlekedéssel sem lehet probléma.
  • Helyszín:

    A lakás egy gyönyörű új építésű társasházban van egy nagyon szép és modern lakás. A szoba és a fürdő is fullos, nagyon szép, szobában ajándék csokik, üdítők, ásványvíz, jól behűtve, szóval fullos kiszolgálás. Szobában sok óvszer és kétféle síkosító is ki volt tálalva. Hibátlan.
  • Lány külseje:

    Nos akkor térjünk kis Angel Doll-ra. A szobába érve az ágy szélén ült, ott várta a "sorsát". Hogy is fogalmazzak....ha igazi nő lenne akkor egy igazi álomnő lenne :) Iszonyat gyönyörű a test, karcsú, pont tenyérbe illő baromi kerek cicik, brutálisan kemény és kerek popó, szép arc. Rajta egy szemüveggel amitől hamar meg is szabadítottam és egy kis bugyiban amitől szintén hamar megváltunk :) Néhol már látszik rajta hogy igen gyakori használatban lehet mert itt-ott már vannak rajta kisebb "sebek" de ez elenyésző. Kezein az ujjai gyakorlatilag kocsányosan fityegnek úgyhogy azzal ne akarjon nagyon senki semmit kezdeni. Minden mással lehet. A bőre...nos hát gumi szerű így kicsit fura a tapintása de megszokható és hát kellő mennyiségű síkosítóval minden porcikája eléggé csúszós lesz és használható arra amire való.
  • Action:

    Akkor kezdjük a sztorit az elejétől. Megérkeztem a helyszínre és egy iszonyatosan dögös, helyes, fiatal leányzó nyitott ajtót. Vigig vezetett a lakásban, megmutatta mi hol van, majd bekísért a szobába ahol egy gyors elszámolás után magunkra is hagyott. Gyors ismerkedés: mindenhol megfogdostam, megnéztem, kicsit mozgattam és itt szembesültem egy pici hátránnyal hogy ennek a babának bizony egyrészt komoly súlya van, másrészt a különféle testhelyzetek váltásához való végtagok és egyéb testrészek átmozgatása igencsak munkás. De annyi baj legyen, számoltam vele hisz mégsem egy hús-vér nő. 1 órát fizettem így nem kapkodtam, nyugiba levetkőztem, majd őt is kibújtattam a bugyijából és elkezdem a ráhangolódást egy kis tapizással :) Miután éreztem magamban az erőt gondoltam kipróbálom milyen a szája...nos hát meglepően jó! Bevallom baromira élveztem, simán el tudtam volna már ettől menni. De inkább abba hagytam pár perc elteltével és próbáltam másik pózban folytatni vele a franciát, na itt már voltak kisebb gondjaim az átmozgatással de megoldottam. De ez a póz annyira nem jött be így gondoltam akkor inkább váltsunk misszionáriusba. Lefektettem majd előbb kipróbáltam vele a cici szexet ami kellemes de így gumiban nem annyira jó, meg akkora méretekkel sem rendelkezik így inkább váltottam és megkezdem az akciót. Nagyon kellemes volt benne lenni, tényleg feszes és szűk, sőt ha ráhajol az ember teljesen akkor tényleg olyan mintha egy kicsit passzívabb partnerrel lenne. Itt is éreztem hogy már közel vagyok így inkább megfordítottam (még egy kis küzdelem az pózváltással) így hason fektetve gondoltam rámegyek a popóra. Bevallom itt egy picit szűkebbre számítottam de érzésre ugyan olyan volt mint a punciban de attól még jó volt. Így is lett végem, iszonyat nagyon élveztem. Ezek után kicsit rendbe raktam magam, Angel-t lefektettem, majd mellé heveredve elkajálgattam a csokik egy részét meg az ásványvizet és éreztem egy ez egy rohadt szürreális szitu amiben épp vagyok de én imádom az ilyen helyzeteket úgyhogy élveztem :D Miután kipihentem magam, felöltöztem és kimentem a leányzóhoz.
  • Elszámolás:

    Elszámolni már az elején elszámoltunk, nincs ezzel semmi baj. Az ár az nem túl olcsó de egy picivel olcsóbb mint a mostani pesti átlag.
  • Összkép:

    Amikor kijöttem a szobából a lányhoz akkor bevallom nem bírtam ki és rákérdeztem hogy Ő nem "foglalkozik-e ilyesmivel", értette a kérdést de azonnal mondta hogy neeeem.... Mondtam neki hogy nagy kár mert igazán gyönyörű. Ő az a kategória akinek tényleg fizetnék ha benne lenne egy kis elvonulásba :) De Angel-re vissza térve, nekem megérte, jól éreztem magam, mindig is vágyam volt kipróbálni hogy milyen lehet egy babával, hát most ezt is kipipáltam a bakancslistámról és nem tartom lehetetlennek hogy vissza menjek még hozzá de akkor fő a változatosság a másik babucira mennék rá :)
Happy Massage