• Melani40

  • Beküldte:
  • Melani40 reagálása

    Köszönöm szépen a kedves szavaidat. Vàrlak máskor is szeretettel, puszika:)

  • Egyeztetés:

    Rátelefonáltam fél órával a randi előtt. Felvette, kedvesen elbeszélgettünk, megkérdeztem a fél órás tiszteletdíj árát, és mivel kedvezőnek találtam a stílusa is megnyerő volt, fixáltuk az időpontot
  • Megközelítés:

    Megmondta az utca nevet, Újpesten a központhoz közel, kis séta. Parkoló is van elég a panelházak között, de én BKV-val mentem, így gyors, és egyszerű volt megtalálni a házat. Ház elől még egyszer felhívtam. Emelet, ajtószámmal pontos cím, és hipp hopp az ajtaja előtt voltam, ahol diszkrét nyitással várt.
  • Helyszín:

    Jó állapotban lévő panellakás. A nagy kinti meleg ellenére elviselhető volt a lakás levegő hőmérséklete, mondjuk később felizzott a levegő, de ez a jó partnernak volt köszönhető. :) Tusfürdő 4-5 elegendő mennyiségben, minőségben, felújított szép fürdőben. Törölköző jó volt, szájvíz rendben odakészítve. A szobában rend, egy ágy kinyitva, ami kényelmesnek bizonyult a későbbiekben többé kevésbé.
  • Lány külseje:

    Már az ajtónyitáskor, megakadt Melanin a szemem. Egy jó karban lévő 40-es, szép arccal, kellemes domborulatokkal, szexi bugyiban, és átlátszó kendőben várt. A bőre csodálatosan lebarnulva, amúgy alap fehér. :) Nagyon jól illik a gyönyörű vörös hajához. Csókos száj, szép nyak, cicije közepesen nagy, kellemes bimbókkal. Megfelelő formákkal rendelkezik, hogy a pasikat felizgassa már első látásra, és ha megfordul, kerek popsija, hívogatja az embert. Lába is szép, akinek számít a lábfeje is izgató. :) Igényes nő, akit mindenképp az utcán is megnéznél. Puncija csupasz, forró, és izgató.
  • Action:

    Kedvesen fogadott belépéskor , puszival. Megnyerő mosolya, és modora van. Kicsit beszélgettünk, aztán elmentem fürdeni. A meleg víz jól esett, de már siettem vissza hozzá, mert izgatott, hogy milyen ha közelebb kerülünk. Csók van, de extraként. Én szeretem az összebújósabb indítást, így igénybe vettem ezt a lehetőséget. Leheveredtünk az ágyra, már csak a bugyi volt rajta, izgató volt a látványa. Közelebb bújt, jól, izgatóan, nyelves csókcsatát vívtunk, ami már megmozdította a farkam. Szerettem volna felfedezni, így a csókok után lefelé indultam. hagyta magát kényeztetni, talán jól is esett neki. finom bőrén haladtam lefele, melle jól reagált a simire, és a puszikra...kicsit elidőztem a lábai között, de a talpáig felfedeztem.
    Ezután került le a bugyi, és én térden állva kezdtem nyelvvel a puncija felderítését. Izgatóan széttette a lábait. Maximálisan jó illatú, szép húsos puncija van. Ahogy nyaltam, nem tétlenkedett a lábaim közé nyúlt, és a farkam simogatásával keményített meg teljesen. Még egy kis csókolózás, és áttadtam neki a terepet. A hátamra feküdtem, és gyönyörködtem benne, ahogy franciázott. Finoman benyálazta a farkam, és remek szopásba kezdett, a keze segítségével. Nagyon ügyes, jó a technikája, és érzéki volt a kényeztetés. Már szerettem volna szeretkezni vele, így gumit kértem.
    Ügyesen felöltöztetett, és a farkamba ült. Ügyesen mozgott, közben csókolóztunk, gyönyörű cicije ringott az arcom előtt ,amit alkalomadtán be is kaptam, szívtam a bimbóját. Ez is jó érzés volt, de amikor megkértem hogy térdeljen fel, és hátulról támadhattam az volt a csúcs. Szép kerek fenekét markoltam, ahogy a szoros puncija elnyelte a farkam. Gyönyörű látvány volt ,ahogy a farkam mozgott benne, alig bírtam magam visszafogni. Ez volt a randi legjobb része, nagyon izgató volt.
    A végén megkértem, hogy kézzel segítsen rajtam, nagyot élveztem az ügyes kézimunka végén. Kedvesen reagálta le a nagy mennyiségű anyagot, letörölgette, végig fennmaradt az intim légkör.
  • Elszámolás:

    Nekem megfelelt, a csók extra, jobb lett volna ha nem az, mert nagyon finom volt. Elszámolás teljesen korrekt, úgy ahogy előtte a telefonban megbeszéltük.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes partnert, nőt ismertem meg benne. Szexisége abból is adódik, hogy intelligens, és lehet vele beszélgetni. Barátnős érzést közvetített, a csókolózás is jó volt vele. Hasonlóan álltunk a szexhez, így hamar egy hullámhosszon voltunk, élvezetes, érzéki volt vele az együttlét. Teste szép, 40 feletti korosztály átlagánál sokkal jobb, izgatóbb. puncija szoros, finom, jó kényeztetni. Technikája tapasztalt, amit csinált jól csinálta.
Happy Massage