• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Szia Drágám!


    Köszönök neked mindent, az ajándékot, a csodás randit és ezt a beszit is!

    Örülök, hogy megismerhettelek, annak pedig még jobban, hogy ilyen szuperül érezted magad velem/nálam :))

    Egy kedves, aranyos, figyelmes embert ismertem meg benned, akivel egy élmény volt a randi minden egyes perce.
    Nagyon jól éreztem magam a társaságodban!

    Remélem sűrűn jössz majd Budapestre és sok ilyen találkában lesz még részünk!

    Addig is millió ölelést küldök neked és várlak ám, de nagyon vissza! :P


    SOKSZOR CSÓKOLLAK :***


    Wanda Gold ❤


    Ui.: Tetszett nekem picin és puhán is, no para, egy-kettőre varázsoltam belőle nagyot és keményet! Csak mert az is tetszik :)))

  • Egyeztetés:

    Először üzenetben, kedvesen válaszolt. Majd vtr, telefon és üzenet. Mindenben alkalmazkodott, hamar megtaláltuk a közös időpontot.
  • Megközelítés:

    Címet pontosan, egyértelműen megadta. Még a csalafintaságra is felhívta a figyelmem. A villanyparipával érkeztem. A ház előtt tett le. A kánikula ellenére sikerült egy kevésbbé tömött, működő légkondis példányt kifognom. Így csak félig csatakosan érkeztem.
  • Helyszín:

    Ház előtt csörgettem, egyből felvette. Kapucsengő kód, beosontam, lifttel fel, lakásajtó egyből nyílt, az ajtó mögött elbújva várt. Feketenemű volt rajta, ami kiemelte gömbölyded formáit. Ajtó bezárult. És egyből tudtam, hogy jó helyen vagyok. Lágy csók, cipő le, és máris tessékelt beljebb. Rózsaszálat átadtam, és kedvesen rámparancsolt, hogy fürdés. Megszabadultam ruháimtól, közben 1-1 csók. Fürdőbe be. Aki nem tud gyorsan választani, az bajban lesz. Fél drogéria a polcokon. Ismerős flakont választottam. Alapos csutakolás, majd a szárazra törlésben már segített. Gyors szájvíz, és be a szobába. Amíg felhúzta a friss lepedőt, mögé osontam, és simogatni kezdtem. Így picit tovább tartott a művelet, de nem bántam. Erőtlen tiltakozásából ítélve, neki sem volt ellenére. Az ágy nagy, kényelmes, veszélyes, mert könnyen el lehet aludni rajta. A hőmérséklet a kánikula ellenére kellemes.
  • Lány külseje:

    Képek tökéletesen fedik a valóságot. Bár az arca nem látszik, szerintem senkit nem fog csalódás érni, aki a teltebb, alacsony hölgyeket kedveli. Bőre bársonyos, illata nem tolakodó. A kebleket finoman lehet gyömöszkölni, a simogatást szereti. Maximálisan odafigyel a vendégre.
  • Action:

    Mintha régi barátnő lenne, akivel megkívántátok egymást, pedig először voltam nála. Mivel érezte határozatlanságom, néha átvette az irányítást, de amikor elvitt a HÉV, tudom arra nem jár, akkor együtt utaztunk rajta. Az ágyon az ölembe ült, és lágy csókokba kezdtünk, simogatással vegyítve. Majd hanyatt döntött, és kaptam egy nagyon jó élesztést, bár előtte sem volt gondom az ébrenléttel odalent. A kényeztetést viszonozni illik, így előszöször ujjaimmal kedveskedtem neki, majd egy bonyolult számtani alakzatot vettünk fel, akkor talán tovább bírom. Hát nem. Mivel hangosan jelezte tetszését, belemerültem a kényeztetésbe, és ő győzött, kifektetett. Levegőt alig kaptam. De magamhoz tértem. Visszavágót követelve, édes combjai közé feküdtem, és nyelvcsapásokkal válaszoltam a korábban kifejtett nyelvcsapásaira. Tetszett neki. Legalábbis a hangokból arra következtettem. Meg a combjai szorításából. De valamiért nem akart látni, és ezért az arcára szorította a párnát, és megfeszítette a gerincét. 1-2 másodpercig így maradt, aztán megenyhült. Levette a párnát a fejéről és megcsókolt. Akkor lehet, hogy mégsem vagyok olyan kiállhatatlan. Kis pihenő, és hozzámbújt, simogattuk egymást, és beszélgettünk az élet dolgairól. A hűs levegő majdnem elnyomott mindkettőnket. De folyton faggatott. A végén majdnem némasági fogadalmat tettem...
    Aztán újra életre keltett, és gumit húztunk. Először meglovagolt, majd hátulról támadtam. Csodás látvány volt. Mind a két pózban. De a fáradtság miatt nem így ért a vég. Tudom, azért pici és puha, hogy ne fájjon, de ezt nem vette be. Vagyis igen, mert újra nagy lett és kemény, aztán megint pici és puha, mert vmi távozott belőle. De nem füst volt. És az eredményességi tabellán átvette a vezetést. Mozdulni sem bírtam. Szólni sem. Ő meg csak csacsogott. És hozzámbújt.
  • Elszámolás:

    A pesti árakat nem ismerem. Vidéki átlag, és csak egy extra, amit nem kértem. A rózsát előre adtam, de nem tudom, hogy megnézte-e. Csacsogós, odafigyelő, folyamatosan figyel, miben járhatna a kedvedben. Nekem bejött. Ha megint feljövök, tudom, hogy hova menjek.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam. Kedves, odafigyelő, mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Aki a kölcsönös élvezeteket keresi, jó helyen jár nála! Nemcsak a talpán csikis, de visszafogtam magam, és nem éltem vissza a helyzettel. Bár nagyon nehezemre esett. Az előre megbeszélt időt jócskán túlléptük, mégsem dobott ki. Csak amikor már látta rajtam, hogy mennem kéne.
Happy Massage