• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedvesem!
    Hat most igazi meglepetést okoztál nekem, nagyon köszönöm az együtt töltött időt, illetve a beszit is, bármikor szívesen látlak de ezt úgy is tudod ;)
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Ezúttal VTR-en egyeztettünk előző nap. Könnyen és gyorsan ment, hamar visszaírt, és jó volt neki az időpont. Telefonon már csak a kapuból kellett hívnom, persze lehet, hogy csak azért, mert már ismertük egymást.
  • Megközelítés:

    A háború ellentétéről elnevezett közterülettől pár perc sétára található, tehát könnyen megközelíthető BKV-vel, villamos és busz is van a közelben. A ház egy kisebb utcában van, így valószínűleg parkolóhelyet is lehet találni a közelben. Könnyű megtalálni a bejáratot (khm, most még a ház bejáratáról beszélek, perverz banda), virít rajta a hatalmas házszám.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, hipermodern lifttel. Másodszorra is megdöbbentett, hogy miután a liftbe belépve elhelyezkedtem az ajtóval szemben, a megfelelő emeleten a hátam mögött nyílt ki a meglepetésszámba menő második ajtó :) A lakás is legalább annyira újszerű és igényes, mint maga a ház. A baszobában az ágy minden jóra alkalmas méretű és rugózású, van hely a ruhákat és a törülközőt is letenni. A fürdőszobában van kád és annyi tusfürdő, hogy alig férnek el, és még szájvízből is van választék.
  • Lány külseje:

    Most, hogy a személyes találkozás után újra nézem a képeit, hiányérzetem van, ugyanis azok akármilyen szépek és izgatóak, a felét sem adják vissza Nancy szépségének, bájának, vonzerejének. Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, pont olyan szép, mint minden más rajta. Aki a csont és bőr topmodelleket kedveli, annak nem biztos, hogy jó választás, de akinek az igazi nagybetűs NŐ az esete, annak muszáj meglátogatnia. Az öltözködéséről azt mondhatom, hogy a kevesebb néha több, ugyanis a melegre való tekintettel meztelenül fogadott :)
  • Action:

    Ha masszázs is van (márpedig Nancy első osztályú masszőr), akkor én azzal szeretek indítani. Így történt most is, pontosabban először én masszíroztam meg őt. Nagyon szereti, ha kényeztetik, és én is szeretek kényeztetni, igazi win-win helyzet volt. Közben jól elbeszélgettünk, nagyon kellemes beszélgetőpartner. Elöl is megmasszíroztam, főleg a melleinél elidőzve, mert azt ő is szereti és én is :) Miután az egész testét végigsimogattam, az epicentrum felé vettem az irányt. Illatos és nagyon finom puncija van. Közben hol a csípőjét tekergette (ebben profi!), hol a kezemet irányította a mellére, hol a fejemet simogatta, hol mindezt egyszerre... állítom, hogy nekem legalább olyan jó volt, mint neki.
    Persze én is kértem a magam részét: hasra feküdtem, és Nancy is megmasszírozott. Finom keze van, inkább simogatósan masszíroz, persze biztosan tud erősebben is. Természetesen a benyúlások sem maradtak el :) Fordulás után a csúszkamasszázsból is kaptam, ezt vétek lett volna kihagyni. Nem is teljesen csúszkamasszázs volt, hanem félig mellszex, annyira beleadott mindent. Ezután 69-be fordultunk, ami Nancy ötlete volt, de én se bántam, mert a puncijából sosem elég.
    Amikor már mindketten készen álltunk, jöhetett a lényeg. "Na gyere csak!" felkiáltással felhúzott fektemből és elém térdelt a kedvenc pózához, én pedig nagy duzzogva engedtem neki :) Nem lehet elégszer hangoztatni: eszméletlenül izgató látvány a nagy, kerek, formás popsi, hát még ha a kezem is rajta van és kapaszkodik bele! Azért mégiscsak kipróbáltunk több pózt, hol fordított lovaglásban markolásztam a cicijét, hol missziben csókoltuk egymás száját és nyakát, végül visszatértünk a kutyapózhoz, és úgy ért a vég.
    Mire végeztünk, rendesen megizzasztottuk egymást, bármennyire is dolgozott a ventillátor. Némi folyadékpótlás és zuhanyzás után elbúcsúztunk egymástól, a viszontlátás tudatában. Ja, és kaptam egy kis csokit is :)
  • Elszámolás:

    A manapság átlagosnak számító csokor egy átlag feletti élményért, pontosabbat a bővebb infóban olvashattok. Utólag tettem le.
  • Összkép:

    Nancy amellett, hogy faragni sem lehetne ennél szebb testalkatot, belsőre is egy istennő: kedves, odaadó, van humorérzéke, közvetlen, de nem tolakodó. Persze biztosan csak azzal, aki őt is megtiszteli a kedvességével és udvariasságával. Kezdeményező típus, de természetesen a vendégé az utolsó szó. Ha esetleg kategóriát vált, én biztosan akkor is visszatérek hozzá.
Happy Massage