• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje terveztem, hogy privátban írok neki az oldalon, úgy is régóta nem beszéltünk, írtunk egymásnak. Belépve az oldalra, "ez a sors keze" az ő levele várt! Azt írta, kérdezte:- mikor viszem az új kolbász utánpótlást? Lehet ilyen kérésre nemet mondani?! Úgy is menni akartam hozzá a közeljövőben, igy meg is beszéltük a randinkat az oldalon pillanatok alatt.
  • Megközelítés:

    Tömeg közlekedve és kocsival is könnyű hozzá eljutni, szabad parkolót most is láttam a közelben.
  • Helyszín:

    X emeleti lakás, amely nagyon otthonosan van berendezve s patyolattisztaság fogadott mint mindig. Fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel, több tusfürdő, kagylón deók, szájvíz, a törülköző tiszta és nedvszívó. A ruháimat egy székre rakhattam le a nappaliban, a hálóban nagy franciaágy, tükrös szekrény ezzel szemben, s néhány bútor található. Vendéglátóm zenei aláfestéssel is készült.
  • Lány külseje:

    Hmmm meztelenül fogadott, írtam neki hogy lehet kések, aztán mégsem. Ottlétemkor vette fel lila bugyiját, lila melltartóját, fekete combfixét. Már számtalanszor leírtam mennyire gyengém ez a gyönyörű lány. Fekete hosszú haj, vékony tökéletes test, kézre álló nagyon formás kemény cicik, puncija fazonírozott, igazi tini punci! Nagyon cserfes vagány szókimondó lány. Most is csábítottam, hogy egy ilyen kaliberű lányt eltudnék képzelni otthon magamnak, figyelje meg egyszer úgy is elfogom rabolni....:)
  • Action:

    Pont időben érkezve már hívtam is, jó fél perc múlva vette fel a telót, és már kívűlről tudva mindent a feljutáshoz, már vitt is a lift Rami karjaiba. Emeletre érve hamarosan nyílt is az ajtó, s puszival, csókkal fogadott gyönyörű kedvesem. Cipőt levetve nappaliban beszélgettünk kicsit, majd gyors zuhanyt vettem. Eközben Rami lila színű fehérneműjébe öltözött.
    Fradistaként bennünket ez a szín bevadít, mint bikát a vörös posztó, s neki is estem Raminak, forró csókok, kezem, szám bejárta egész testét. Melltartóján keresztül melleit simogattam, bugyijába benyúlva punciját gyengéden kényeztettem, természetesen a játékszabályokat betartva. Melltartóját levéve felváltva csókoltam bimbóit, s majd lila tangáját lehúzva, ő hátulról kínálta fel nekem édes punciját! Úgy terveztem direkt húzni fogom, de ebből semmi nem lett, hamar rászabadultam kelyhére. Azt hiszem élvezte nyalakodásom, idővel hanyatt feküdtem és tőle kaptam egy tökéletes franciát. Nagyon érzékien csinálja, eleinte a kezével simogatta rudamat, környékét is masszírozva nyelvével is bejárva mindent, s már kemény farkamat szájába véve centiről- centire vette birtokba azt. Természetesen végig szemkontaktus, néha feljött a csókomért de utána ismét odalent kényeztetett.
    69-ben folytattuk s ekkor már Rami nagyon érzékeny volt, s pár perc múlva azt hiszem el is élvezett. Ismét a szájába kerültem, élveztem minden pillanatát, majd felülre jött és imitálva a lovaglást mozgott felettem, eközben gyönyörű testét simogattam, s csókolóztunk. Hamarosan gumi került rám amelyet szájjal húzott fel és már nyeregbe is pattant, farkamon eleinte óvatosan mozogva majd teljesen elnyelte puncija. Egyre szenvedélyesebben lovagolt szeme néha néha felakadt s olyan vadul mozgott felettem, szinte megerőszakolt, brutál élmény volt, elélvezett, én is követtem őt pillanatok múlva. Hagyott magában lenyugodni és csak pár perc múlva váltunk széjjel, levette a gumit és meg is tisztogatott.

    Szünetben frissítővel kínált, tényleg keveset beszélgettünk és már is szánk csókba is forrt. Muszáj volt testét ismét birtokba vennem, szeretem őt simogatni,kényeztetni, mert nagyon hálás partner és tudom ezt százszorosan fogom visszakapni! Kértem üljön a számra, úgy nyaltam punciját, később hanyatt feküdt igy kényeztettem tovább a lábai közt, ő eközben lábaival farkamat masszírozta. Már sokadjára kerültem Rami szájába ismét, élvezi a franciát, szereti a férfi embert őrületbe kergetni vele. Már szinte a kéjbe haltam bele ahogy nyelvével, szájával játszik, s a lelkedbe lát ahogy rád néz közben!:)
    Gumit húzva kutyusban folytattuk, s a tükörben is végig követtem az eseményeket!:) Ahogy igy felkínálja magát, tökéletes kerek popsiját kitolva s közben karcsú derekát átfogva szeretgettem őt hátulról, még most is belegondolva, hát áll a bré. Rami szereti ebben a pózban a szenvedélyesebb iramot, igyekeztem ennek eleget is tenni, aminek szerintem meg is lett az eredménye. Én még őt nem láttam igy, folyamatosan sikoltozott sajna az ágy támlájába fúrta arcát, hogy így tompítsa hangját.
    Már sok időnk nem volt, gumit levéve kézzel szájjal kényeztetett igy akartuk befejezni. Brutál volt ahogy orgazmusomért mindent megtett, de nekem még kellett volna idő, s az ő kedvességével sem akartam visszaélni. Gyors zuhanyt vettem, váltottunk még pár forró csókot az ajtóban, s fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke véleményem szerint picivel a pesti átlag felé kúszik, extrája van de egyiket sem vettem igénybe. Ajándékot még a randi elején raktam le az asztalra, ami végig ott is maradt. TP nem volt, negyed órával tovább is maradtam, nem sürgetett, sőt.
  • Összkép:

    Nekem mindig az összképet a legnehezebb megfogalmaznom. Mint már írtam, nekem Rami a kedvencem, mert tőle mindent megkapok a legmagasabb szinten. Szerintem az mindent elmond, hogy 6 hónap alatt már harmadjára randiztunk! Folyt köv......
Happy Massage