• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm a bizalmadat, hogy meglátogattál, és a beszit is!! :)) :*

  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettem Dorkával a randit megelőző napon, megbeszéltük a részleteket simán ment minden.
  • Megközelítés:

    A rutinos harcosok számára jól ismert Marina övezet, rengeteg szép emlékem kötődik ehhez a városrészhez, már-már lassacskán mintha hazajárnék. Tömegközlekedéssel, autóval egyaránt megoldható a megközelítés, nem lehet panasz az infrastruktúrára.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark annak minden bájával és hátrányával, a lakás remek helyszín ha jól körbe tudtam mérni akkor, egy amerikai konyhás nappali rész, és egy szóba található a lakásban, fürdőszobában kád egyszóval ideális randikörülmények.
  • Lány külseje:

    Nos itt engedjétek meg, hogy elfogult legyek illetve nem leszek az pusztán a tényeket írom Dorka absolute a zsánerem ami a külsőt illeti, hosszú világos barna haj igéző szemek, a szemei csillognak könnyű elveszni bennük, a hölgy teste pedig hibátlan! A popót külön kikell emelnem fenomenális, kemény és kerek amilyennek lennie kell! :-))
  • Action:

    Miután megérkeztem és bemutatkoztunk egymásnak, bementünk a szobába a kijelölt helyre letettem a ruháim s közben szemmel elkezdtem felfedezni őt, fekete köntös volt rajta és piros fehérnemű mint a profilképen, beszélgetés közben megkaptam a törülközőt és irány a fürdőszoba.
    Visszatértem, Dorka is visszajött a konyhából de már a köntös lekerült, egymás előtt állva húztam közelebb magamhoz természetesen a törülközőt már én is ledobtam, s ahogy közelebb húztam a kisasszonyt, kisSzendi nanosecundumok alatt haptákba vágta magát.
    Állva kedtem el kostólgatni, éreztem a finom illatát s mondtam huppanjunk az ágyra, hanyatt feküdt én ráfeküdtem érzéki csókokat leheltem testére, fentről haladtam lefelé hastájékon éreztem hogy csikis, tetszett amikor néha meg - megremegett a hastáji pusziktól. Ismét felfelé kalandoztam, lekerült a melltartó is lassan elém tárultak a szép formás cicik teljes valódiságukban, pont olyan méretben és pont úgy megrajzolva ahogy szeretem! :)
    Kőkemény voltam amikor már a tangát is eltávolíthattam róla, érzéki nyalintásokkal kóstoltam bele finom mézes csuprába, amely szinte megszólított engem!
    Egyszerűen nem bírtam abbahagyni, nyaltam faltam a csuprot néha ki kellett térnem a belső combok tájékára csakhogy ne fulladjak meg. Figyeltem közben Dorka rezdüléseit, szexi kis hanghatásait, s amikor a csuporból is kellő mennyiségű nektár távozott, megmártottam gyengéden az ujjamat benne, s meg nem álltam addig amíg Dorkám szét nem remegte magát.
    Felfeküdtem mellé amíg pihegett, kéjjel átitatott kaján vigyorral kérdeztem meg tőle, hogy most mire gondol? Mire Ő: "uhhhh próbálom össeszedni magam" hagytam időt hogy visszatérjen a valóságba azonban néhány perc múlva már én álltam fel az ágymellé, s Dorka ajkai között a legnemesebbik testrészem. Nagyon érzéki és kellemes franciával operál a kisasszony, fantasztikus látvány volt a szemközti szekrény tükrében ezt mozizni, nem is vártam sokáig míg gumit húztam.
    Következő képen Dorka ismét hanyatt, missziónáriusban akartam a bemelegítő pózt abszolválni azonban éreztem, hogy bizony tényleg nagyon szűk, így a jobb behatolási szög érdekében Doggyba váltottunk, eszméletlen látvány volt ahogy a popók farpofája szétnyílt felém, lassan behelyeztem a vérbő Szendyt és elkezdtem dolgozni brutális volt így járatni a kisasszonyt, aki nem kis hanghatásokkal jutalmazta a ténykedést, miközben a kőkemény dákómon éreztem izmos hüvelyének szorítását, férfi legyen a talpán aki ezt tízen percekig bírná, hatalmas orgazmusomba ájultam bele én is Dorka mögött.
    Az ágyon ülve beszélgettünk miután magamhoz tértem, nagyjából még negyedórám volt amikor is feldobtam egy 2. akció lehetőségét, Dorka pedig készségesen együttműködött.
    Kértem, hogy feküdjön hanyatt hadd gyönyörködjem a popsijában, amelyet folyamatosan csókolgattam, s közben kisSzendi is kapta a polírt, egy jó 10 perc után a szerelemcseppek borították be a kőkemény popót, keresztbe hosszába, valahol az élet és a halál mezsgyéjén voltam miközben törölgettem a fenekét.
    Egy igencsak jóízűt beszélgettünk még a kis szeánszunk végén mindenféléről, úgy éreztem megnyílt számomra nem csak testileg de lelkileg is már, és nagyon jó beszédtémákat
    karcoltunk.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem a szokásomhoz híven, a régi és az új átlag közt van a virágszálak száma, de absolute nem tétel az élményért cserébe! ;)
  • Összkép:

    Dorka egy határozott, céltudatos jó humorú Nő, aki látja az élet összefüggéseit, erős jellem, a magánéletben nem egy 'anyámasszonykatonának' való. Azokat a dolgokat amelyeket vállal kiválóan teljesíti, nem kínál hamis illúziókat, de mégis érezhető a barátnő feeling is. Egy apróság csak egy picit hiányoltam, a teli nyelves csókot, de nyilván ez habitus függő és megértem azt is ha valaki ezt munkán kívüli szférának hagyja meg.
    Nem szaporítom tovább a szót erősen ajánlott kategória!
    U.i.: Dorka remélem sikerül valóra váltani az álmaid!
Happy Massage