• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és elsőre felvette. Szinte 1 óra múlva már nála is lehettem. Mivel ez nagyon kevés idő, így nem is töltöttük az időt beszélgetéssel, hanem kocsiba vágódtam.
    A telefonban kissé kimért és fátylas-bársonyos hangján a legfontosabb részleteket ismertette (pl. csokorméret) és a pontos címet is megadta.
  • Megközelítés:

    Gps-be beütöttem a megadott címet. s semmi gondom nem volt. A megadott cím a II. kerületben Dunaparthoz közel eső részén a Külügyminisztérium közelségében található, egy kis utcában. A környék telis-tele van autóval, de a megszokott szerencsém most sem hagyott el, ugyanis pont a ház kapuja előtt volt az egyetlen látható üres hely, ahová azonnal leparkoltam.
  • Helyszín:

    A ház kb. 100 éves, de semmi gond nincs vele. A kapuban megkapott bonyolult kóddal bejutottam. Pont akkor lakók nyüzsögtek a lépcsőházban, ezért egy szintet túlmentem és mindenkinek udvariasan köszöntem, majd mikor tiszta lett a terep, lecsaptam a résnyire nyitott ajtóra.
    A lakás előszobából és 2 szobából áll. A nagyobbik szoba a foglalkoztató (lánykori nevén nappali), a kisebbik szoba szerintem a privát lakás céljaira van fenntartva. A fürdő régies állapotú, de tiszta és a célnak megfelel. A benne lévő kád zuhanyfüggönnyel van ellátva, mosdó és mosógép van még benne. A tisztálkodáshoz mindent megtaláltam. Minden tiszta és száraz volt.
    A játszós szobában nagy franciaágy várt erős félhomályt adott a sarokban végigfutó fényfüzér és egy ventillátor hűtötte a hangulatot (bár a szoba hőmérséklete ezt nem indokolta volna önmagában).
  • Lány külseje:

    Az előszobába toppanva az ajtóban várt alkalmi kedvesem egy egyrészes, össze vissza tekergős csipkés szexy fehérneműben. Arcán visszafogott mosoly volt, bemutatkoztunk egymásnak, kaptam két udvariassági puszit, hátralépett - a csípőjét megbillentette, majd megkérdezte, hogy akkor maradok-e. Nyitótémának ez meglepett, rávágtam hogy igen (én még soha nem adtam fel semmit és senkit, mert nálam a maradás záloga a kedvesség és a jó hozzáállás, ami megelőzi a külalakot), de a kérdésén felbuzdulva igyekeztem szemrevételezni Nóra testét is. Nóri normál testalkatú, nőies tenyérbeillő közepes mellekkel, duzzadó bimbókkal. Lábai formásak, combjai hosszúak. Szemei hatalmasak, sötétbarnák (erre rá kellett kérdeznem a félhomály miatt), de nagyon hívogatóan tud velük nézni és a szemezése nagyon csábító. Feneke picinyke és talán a csípőjén figyeltem meg egy kis szexepiles párnácskát, de hát én nem a Vogue-tól jöttem mustrára, hanem egy csodálatos estét eltölteni egy kedves lánnyal. Ezért is lepett meg a nyitókérdése.
    Az adatlapján megadottakkal mindenben egyezik a valóság. Bár az adatlapon nem dohányzóként van feltüntetve, de azért érződött, hogy ezt a fogadalmát néha megszegi.
  • Action:

    A szobába érkezve felszabadultan kezdtünk beszélgetni, amibe Nóra közbeszólt és vetkőzésre utasított, mert eredetileg csak 1 órára jöttem. Gyorsan a fürdőbe pattantam és rendbe szedtem magam, csak azért, hogy ne vesszen az időm kárba. Visszatértemkor Nóri az ágyon feküdt féloldalasan még mindig abban az össze-vissza tekergő vonalvezetésű csipkés öltözékében, egyik lábát felhúzta, az egyik kezével a leengedett hosszú sötétbarna vagy fekete (bocs! félhomály volt) hajába túrt. Ez a póz profi volt, azonnal megmozdult a cerka, a nagyon csábító pillantásai, hatalmas kerek szemei magához vonzottak.
    Mellé heveredtem és magától értetődött, hogy néhány óvatosabb puszi után csókolózásba torkollott az ismerkedésünk. Ez elég érzelmesre sikerült, hogy bele tudtam feledkezni Nóri lényébe és felspannolta vágyaimat.

    Nóri kezdeményezett és megcsipkedte a mellbimbóimat, majd kezével megérintgette a farkamat. Én folytattam a sort és lemásoltam a mozdulatait, végigjárva testének érzékeny pontjait, majd csókjaimmal is lekövettem a kezeim által bejárt utat.
    Nóri segítségével ketten hámoztuk ki - akrobata mutatványokat elkövetve - a ruhából. Amikor a nyakába volt gabalyodva az öltözék és a kezei is emiatt foglaltak voltak, szórtam a puszikat a melleire és a puncijára is. Nyakától lefelé haladva a lábai közé hasaltam és izgatni kezdtem a punciját. Izgalmasan duzzadtak a nagyajkai és kikandikáltak sötétebb tónusi kisajkai is, amelyek nagyon szerették a kényeztetést. Szerencsére Nóri nem az a megjátszós típus. Kevés, de őszinte visszajelzése, arcának finom mimikája elég jelzés volt, hogy az irányt megtaláljam. Nem volt kétségem, hogy így éjszakába hajolva nem biztos hogy sikert tudok elérni nála, de rendkívül élvezetes volt az oda közelítő vezető út is - mindkettőnk számára.

    Nóri átfordított engem hanyatt fekvésbe és szájjal megerősítette a bennem rejlő szándékot, ami a farokhosszam megnövekedésében öltött testet. Ügyesen kényeztette a farkamat, nagyon kifogástalan a technikája. Közben gyönyörű hatalmas szemeivel igézően, szívbemarkolóan tartja a szemkontaktust. Tökéletesen orrkoppanásig nyelte el a hancúrlécet, közben alulról teljesen átfogta a kezével mindkét golyómat. Bő nyállal szopott, váltakozó ütemben, közben másik kezével szorongatta a farkam tövét. Teljes orgia érzés volt! Szerencse, hogy tudtam tartani magam, mert ez az élmény nekem sokat ért. Nade azok a szép szemek!
    Váratlan fordulatként kértem gumit, majd misszionáriusban teljesen ráfeküdtem Nórira. Nóri arcát kezemben tartva folytattuk a csókpárbajunkat. Csókolózás közben csak a csípőnk feszengésével kereste meg a farkam a bejáratot és Nóri testének megnyílásával a puncija elnyelte a farkamat. Egy szerelmes érzéki szeretkezés következett, semmi durvulás, csak a lassított erotika. Nóri először a két tenyerét a fenekemre helyezte és még mélyebbre préselt magába. Majd a lábaival is átkarolt és azzal diktálta a tempót és kényszerített mélyebb behatolásra.

    Nórit nem kellett kérlelni a szexre. Éreztette, hogy élvezi és hogy nagyon akarja. Ez az érzés kellett nekem ezen a szép napon. Nóri arcán láttam az átélést.
    Oldalra fordítottam Nórit és kicsusszanás nélkül a két combja között tovább dugtam. Az őszinte sóhajai túlhevítettek engem, így még egy menekülési utat keresve kértem, hogy próbáljuk ki a kutyust is. Itt volt az ideje kutyusban, hogy időhosszabbítást kérjek, amit egy elcsukló nyögéssel igazolt vissza pozitívan.

    Isteni hátulról behatolás volt, amit még elismételtem jó néhányszor, amíg tövig nem nyomtam neki. Pont passzolt a méretünk - isteni volt, amikor csattogott a feneke és amikor a beszorult levegővel játszva megjött az a bizarr hanghatás is. Vállnál fogva húztam magamra. Nóri ezt nemhogy nehezményezte, hanem a lábait kutyusban hátul felhajlítva a sarkaival lökdösött magába. Akarta a szexet! Már azon is csodálkozok azóta is, hogy eddig is hogyan bírtam ki, de gyorsan lerántottam a gumit, az ágy mellé álltam és Nóri szájába adtam a farkamat. Golyóim masszírozása közben durrantam bele a szájába. Lüktetésem végén az ágyra roskadtam, míg Nóri rendbe szedte magát a fürdőben, utána akkurátusan letakarított engem is. Gyors fürdés, öltözés és indulásra kész voltam..... de!

    Olyan baráti viszonyba kerültünk, hogy dumcsizás közben nem a szokásos felszínes témákat érintettünk és nem szép dolgokról kezdtünk beszélni, hanem egymásra licitálós párbaj tört ki a legrosszabb randijainkról, a szégyen listánkról a korábbi bénázásainkról. Ez a bizalmi hangulat nagyon tetszett mindkettőnknek, mert a hosszabbítás hosszabbításaként (mivel utolsó vendég voltam) még vagy fél óra volt, míg mindketten el tudtuk mondani, ami belénk szorult ebben a témában.
    Hazafelé kocsikázva minduntalan felrémlettek a hallottak én pedig mosolyogva, nevetgélve tekergettem a kormányt az éjszakában.
  • Elszámolás:

    Telefonban ez volt a legfontosabb, hogy megtudjam a csokor méretét és az a helyszínen sem változott. Átlag körüli csokorral kell számolni. Nem ez volt randink fókuszában, egyik fél sem szentelt rá cseppnyi figyelmet sem, csak úgy magától értetődő dologként hagytam a kisasztalon kis ráadással.
    A kapun történő kijutás kódja olyan bonyolult, hogy érdemes papírt és ceruzát is vinni!
  • Összkép:

    Nórit nem sikerült még teljesen kiismernem. Testi adottságai nagyon jók, de nem a top lapok vagy a kifutók világába való, egyébként óriási butaság is lenne ilyen elvárásokkal randizni menni. Nálam 90%-ban a lelki adottságok dominálnak. Amit megtapasztaltam, abban számomra nagyon kedves, irányítható, barátnős érzésre törekedő és lelkes volt. Partner volt abban, hogy egy kellemes, szerelmes randink legyen tele szép emlékekkel. Az első perctől kezdve kölcsönösen szimpatikusan voltunk egymásnak, élveztem a bizalmát és oldott baráti hangulatba kerültünk. Számomra ez volt a legmegragadóbb Nóriban. (ja, és az is hogy megígérte, kapok tombolát :-))
    Ja, még egy dolgot majdnem elfelejtettem! Azért írtam ilyen hosszú beszámolót, mert Nóri nyomatékosan megkért, hogy NE írjak róla beszámolót!
Happy Massage