• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drága cucu!!
    Köszönöm soraidat, én is szuperül éreztem magam veled, csak ez a kánikula nem kellett volna , mondjuk szerintem így is, úgy is folyt volna a víz mind2 -ről , ha érted mire gondolok :p :)
    Várlak szeretettel vissza, mert tökéletes társaság vagy :)
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Először az oldalon beszéltünk több alkalommal is, már itt éreztem, hogy jók az előjelek. Minden infót megkaptam, a pontos címet is. Nagyon aranyos volt a kedvemért maradt. Érkezés előtt hívtam, nem tudta felvenni, de rövid időn belül visszacsörgött, és kaptam a bejutáshoz az adatokat.
  • Megközelítés:

    Jó helyen található, BKV-val és kocsival egyszerű. Parkolót többet is láttam, fizetős. Én tömeg közlekedtem, gyorsan oda értem, több lehetőség is adott.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, a lift, a lépcsőház is teljesen rendben. Pár emeletet kellett menni a lifttel és már nyílt is az ajtó. A lakás nagyon rendben van, de amint beléptem nem igen foglalkoztam a lakással. Légkondi nincs, elég meleg volt kint, és már nagyon vártam, hogy mit találok az ajtó mögött, na ezek után lett igazán csak melegem. A fürdőszobában annyi a választék a tusfürdőből, mintha a DM-ben lettem volna. Tisztaság van mindenhol, több törölközőt is kaptam, nem akartam, de ez volt a parancs. Hát nem tudtam mit tenni, ha ennyire szeret mosni:-)
    A szobába egy francia ágy van, és a bombázó. A B52-es érdekelt igazán, sem az ágy sem a ventilátor nem kötötte le a figyelmem, bár említésre került, hogy kellene belőle több. (mármint a ventilátorból). Szerintem ez sem enyhítette volna a forróságot, de Nancyy ez nem titok ugye?
  • Lány külseje:

    Nancyy egy tünemény, említette, hogy nem csendes, hát ez így van, az első pillanattól megfogott az egyénisége, és feszültség azonnal eltűnt. Pont az esetem, nem csont kollekció és mindenhol van fogni való, ott ahol kell. Mellesleg oda voltam érte. Arca is teljesen bejött, mosolygós és aranyos, emellett szexi az egész egyénisége. Nekem a popsi és a mellek jöttek be igazán, nem is igazán bírtam magammal, amint az ajtó mögül előbukkant. Fekete valamiben volt, de azonnal észrevettem a lényeget, már csak azon járt eszem, hogy ilyen forróságban miért kell a köntös szerű izé, hogy lehet minél gyorsabban levarázsolni.
  • Action:

    Amint beértünk a szobába, kaptam egy friss törölközőt, amilyen gyorsan tudtam elrohantam fürdeni, mert már nagyon akartam. Igyekeztem pillanatok alatt végezni, ez sikerült is, persze azért alaposan megmostam mindent, ahogy kell. Kaptam vizet, és végre lekerült a köntös, végig duruzsolt Nancyy közben, nagyon jó pofa volt. Kérdezte, hogy mit szeretnék, mivel kezdjünk, én ekkor már nem tudtam levenni a szemem az ikrekről, bár még börtönben voltak. Poénkodtunk a porszívóval, szerintem már indult, hogy behozza. Érkezésem előtt röviddel rakott fel egy képet, a porszívóról és popóról. Na persze nem az Eta volt a lényeg. Nem engedtem a porszívót, hanem az erotikát választottam. Előbukkantak az ikrek, Ő szabadította ki Őket, mert a cicifix valami kibújós volt, én már éppen kapcsoltam volna ki, de nem volt kapocs, még szerencse hogy nem téptem szét, de nem sok kellett volna. Hú azonnal el is kaptam a ciciket, de közben indult a csók csata, húúúúúúú ahogy csókol az fantasztikus, szerintem percek teltek el a csókkal és a cici markolászással és csókolgatással. Azt hiszem, ezt állva követtük el, de rohadt jó volt, és úgy felhúzott, hogy majd szétdurrantam. Na gondoltam tusolással együtt lesz vagy két perc és pá, milyen égő lesz. Szerencsére nem így lett. Valahogy rákeveredtünk az ágyra, de senki ne kérdezze hogyan, mert fogalmam sincs. Nancyy, Te emlékszel? Arra emlékszem, hogy a felhívásnak eleget téve nyaltam a mézest, nagyon szép a punci, és nagyon jó volt. Ömlött a víz rólunk, mintha Nancyy is említette volna, hogy nincs levegő, közben aztán néha összetapadt a szánk, aztán vissza a puncihoz. Ezt sem tudom mennyi ideig tartott. Nancyy akarta a franciát, de nem hagytam magam, már bent akartam lenni, nem volt nagy ellenkezés. Kaptam a zoknit, és papás mamást követeltem, bár kutyára kaptam felhívást. Látni akartam az ikreket, és arcát, azért akartam ezt a pózt. Nagyon jó volt, a forró punciban pillanatok alatt becsusszantam és nem volt mese, egy hatalmast szeretkeztünk, á ez dugás volt. Ömlött a víz mindkettőnkről, én tényleg azt hittem végem, nem volt levegő egy deka sem. Közben több alkalommal ismét csókolóztunk, így még kevesebb levegőnk volt. Nancyy kérte a kutyát, mondván hátha több lesz az oxigén. Póz váltást követően fogni és látni a formás popót, markolászni a melleket, nem is tudom leírni, ezt átélni volna igazán nagyszerű. Csak úgy csattogtunk, nem semmi érzés volt, aztán jött az érzés, hogy végem, már tényleg nem volt levegő sem. Nem igazán segített a pózváltás, Nancyy csakúgy tolta a popsit, akkorát élveztem, hogy nem is lehet elmondani.
    Remélem tetszett Nancyynek is, tett egy megjegyzést hogy nemcsak a levegő volt forró, én ezt bóknak vettem, talán az is volt, ha nem majd megcáfolsz ugye!
    Ezt követően kaptam egy friss törölközőt, és mindketten tusoltunk egyet.
    Felajánlott egy masszázst ami nem volt erős, de nagyon kellemes volt. Közben nagyon jót beszélgettünk mindenféléről, tényleg olyan volt mintha régóta ismernénk egymást. A masszázshoz valamilyen hűsítő zselét használt, ami ebben a nagy melegben nagyon jó volt. A masszázs után kaptam ismét egy friss törölközőt, amit már nem akartam elfogadni, de azt mondta a mosás a hobbyja. Egy ilyen szeretkezés után az ember jót akar tenni, így hát hagytam magam meggyőzni.
    Beszélgettünk még és időm lejárt.
    Nagyon sok hiányérzettel jöttem el, nem próbáltam ki a csúszka masszázst, a franciát, de sem idő, sem energia nem volt már. Mindenféleképpen ezt pótolni kell, azt gondolom, hogy nagyon odaadó lehet ezekben az időtöltésekben is Nancyy.
  • Elszámolás:

    Nem volt semmi extra, csak Nancyy ami bőven elég extra. A kimaradt dolgokat majd pótoljuk legközelebb, mert menni szeretnénk az tuti. A virágszálak száma teljesen átlagos egy nem mindennapi élményért.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, még most is élénken él bennem a randi, amire nem futotta sem az idő, sem energia visszatérünk. Nagyon ajánlom azoknak a makk társaknak akik nem a csontkollekciókat szeretik, egyébként Nancyy egy kincs, nagyon vigyázzatok rá, hogy mire legközelebb megyek ugyanilyen tündér legyen. Nancyy köszönöm a délutánt, felejthetetlen órát okoztál nekem. Ja a randi után még egy óra múlva is remegett a lábam:-)
Happy Massage