• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Hello Dokikám!
    Köszönöm , hogy így megleptél a sokadik randi után egy kedves beszámolóval!
    Különleges vonzalom fűz hozzád:)
    Egy titkos üzenet tőled és egyéből szebb a napom!
    Az illat pedig belém égett egy jo idöre :)
    Várom az újabb csodás randit :)
    Örülök, hogy ilyen édes, kedves, sármos, igen jóképű vendégem van :)
    Tudod drágám csak egy üzenet és máris a kezeim között lehetsz amikor csak neked jo:)
    Számodra akármikor van tengernyi időm!
    Szeretem a veled töltött , elvárásoktól mentes szuper randikat!
    Amikor 2 doki találkozik abból csak.jo dolog sülhet ki:)
    Várlak egy újabb vizitre!
    Sokszor Csókollak !
    Imádlak Doki!
    Legyen csodaszép napod!

  • Egyeztetés:

    Már többször jártam nála, chat-en szoktam rákérdezni az elérhetőségére, utána telefonon egyeztetjük a részleteket. Szöszi nagyon rugalmas, a becsben tartott visszajáró vendégeknek akár szokatlannak tűnő időpontban is rendelkezésére áll.
  • Megközelítés:

    A IX. kerület rehabilitáltabb részén rendel. Én még mosdóba is kocsival járok, így csak arról tudok nyilatkozni: a parkolás fizetős, talán pont ezért nem okozott még soha gondot találni egy kényelmesebb helyet az utcán. A Ferenc körút és a Boráros tér azért elég közel van, BKV-hoz szokott Makktársak se kedvetlenedjenek el.
  • Helyszín:

    Saccra a monarchia idején épült gangos (és liftes!) bérház legfelsőbb emelete. Akinek tériszonya van, az készüljön fel egy pár méteres fal mellett osonásra, de azért semmi komoly! A lakásban Szöszi egyedül rendel, nem kell kellemetlen találkozóktól tartani. A lakás tökéletesen tiszta, kényelmes és a célnak pont megfelel. Papucsot is kapsz, de az majdnem olyan béna, mint zokniban dugni…
  • Lány külseje:

    Szöszi egy csodálatosan fitt 30-as MILF. Hihetetlen bársonyos a bőre, nagyon szépek a mellei és feszes a popsija. Szívesen megnézném az utcán hétköznapi ruhában is, tutira megfordulnék utána, de hát én már csak izgi fehérneműben és meztelenül látom… Majd megpróbálok együtt élni ezzel! Nem „per mellesleg” nagyon intelligens is, ami – lássuk be - nagyban megkönnyíti a társalgást a masszázs alatt.
  • Erotikus masszázs:

    A két levezetés között (lásd alább) nagyon kellemes, inkább a simogatós, mint a szétszedős fajta. A vádlinál kezdi, fokozatosan megy feljebb (fenék, derék, hát, váll), majd pedig a fordulás után jár még egy kis comb és karmasszázs. Sőt, mivel a második levezetés után volt még egy kis időm, egy talpmasszázst is kaptam. Az első utáni ellazításnak és a második előtti felvezetésnek is tökéletes!
  • Levezetés:

    Én 1,5 órában kettőt szoktam kérni, NFVSz-szel. Eddig mindig sikerült kétszer elcsattintania! A koreográfia a következő. A hátamra fekve várom, hogy levegye a fehérneműjét, majd pedig ráül a combomra és beolajozza a testét és a farkamat. Igen, kedves barátaim, már az elején is egy csodás csúszkával melegítünk, a farkam hol a popsiján, hol pedig a punciján vagy a tenyerében csúszkál. Igazi csókokat kapok, nekem pedig mindkét kezem szabad, így választhatok a mellek és a popsik simogatása között.
    Amikor úgy érzi, eleget csúszkált már rajtam, elindul dél felé és kezdetét veszi egy nagyon komoly francia, amely egyrészről kézmentes, másrészről pont olyan mélyre engedős és szájjal/nyelvvel rászorítós, amit nagyon szeretek. A masszázs után nagyjából ugyanez a program, maximális megelégedésemre! Ha csak rágondolok, máris eszembe jut, mikor lehetne a következő…
    A palettát bemutatva elmesélem azt is, hogy az egyik alkalommal egy hirtelen ötlettől vezérelve megfordítottam és viszonoztam a franciáját, tényleg a párnát a fejére téve ment el, mint ahogyan ezt korábban már megírta az egyik MT. Nagyon aranyos!
  • Elszámolás:

    A megbeszélteknek megfelelően, utólag. Minden szálját megéri.
  • Összkép:

    Az összkép az elmondottakból szerintem tökéletesen összeáll: ha kellemesen akarod érezni magad egy csodás NŐVEL, akkor keresd Szöszit!
Happy Massage