• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször néztem az oldalon, tetszett kíváncsi, kedves, egzotikus tekintete, beszéltünk is már, mikor mást kerestem a szalonban, de eddig valahogy nem került rá sor. A telefont általában azonnal felveszi, és nagyon kedvesen, jókedvűen mutatkozik be, most kérdésemre, mi mindent lehet, azt válaszolta, hogy közösülés kivételével mindent, és meglátjuk, mit hozunk ki egymásból, meg még azt is, hogy sajnos nem a tatamis szobában fog fogadni, de higgyem el, elférünk a masszázspadon is. Erre rögtön másnap 11-re megbeszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Margit körúti ismert intézmény, két bejárattal, parkolás nagyon nehéz, de én amúgy is a sokkal olcsóbb, körúttól északra lévő utcák egyikében parkoltam, és onnan kb. 5 perc séta, ráhangolódásnak és ajándék megvásárlásnak is jó. Tömegközlekedés: villamos, busz.
  • Helyszín:

    A lakás emeleten van, gyalog mentem fel, mert siettem. Tágas, magas polgári lakás, szeretem az ilyet. Mint már említettem, masszázspados szobában fogadott, de van tatamis is, úgy tudom, Amikor beléptem a szobába, úgy alakítottam (alakítottuk), hogy nem rohantam el hanyatt-homlok a fürdőbe, hanem Vivi leült a masszázspad szélére, én meg előtte álltam, és kedves bevezető beszélgetést folytattunk, mivel az előző és eddig egyetlen beszámolójából tudtam, hogy oldódnia kell. Meg talán nekem is. Van tükör, kanapé is, de én csak Vivit néztem, aki kedvesen, kacéran kérdezgetett szándékaimról piros köpenykéjében (lásd később). A fürdőszoba szemben van, zuhanyozós, ezt jobban szeretem, mert higiénikusabb, ráadásul a megszokott tusfürdőm is megtalálható. Törülköző puha, kellemes.
  • Lány külseje:

    Vivi külsejét imádom. Vékony, nagyon jó alakú, csodálatos fekete szemű, izgalmas tekintetű fiatal hölgy finom popsival, kicsi, nagyon jól kényeztethető mellekkel, néhány nem zavaró tetoválással. Bőre finom, látszik, hogy törődik vele, de elmondása szerint különösen a popsijával. A hangja lágy, nagyon finoman erotikus, kedves alt hang, fontos volt vele a beszélgetés a masszázspad szélén.
  • Erotikus masszázs:

    Már előzetes megbeszélésünk során említettem, hogy nagyon szeretek masszírozni, és az Ő masszírozásával kezdjünk (Vivi masszírozásáról később). Fürdőszobából visszatérésem után először segítettem neki levenni a melltartót, majd levette a bugyit is, és hasra feküdt a masszázspadon. Finom olajat választottam ki, és a hátán kezdtem a masszírozást, először a pad mellett állva és csodaszép, selymes popsijában gyönyörködve, igyekeztem szakszerűen. Közben állandóan évődtünk és viccelődtünk. Majd a lábainál folytattam, és lassan felfelé haladva rátértem a popsijára, majd finoman a csodálatosan nedvesedő kelyhére is, meg is jegyezte, hogy nem szokták masszírozni, de nagyon jó érzés. Ekkor már csúszkás masszázst végeztem a hátán, és nagyon álltam már, de éreztem, hogy Vivi is beindult. Ezután kértem, hogy forduljon meg, és melleit és punciját, hasát, lábait kényeztettem, igazán igyekeztem, no de nem rólam van szó, csak annyira szép bőre van Vivinek, hogy ez nem mindegy. Az Ő jó erős, tényleg szakszerű masszázsára a másfél órás program kb. hatvanadik percében bekövetkezett orgazmusom után került sor.
  • Levezetés:

    Nos a kényeztetés nagyon kölcsönös volt. Sokáig csúszkáltunk egymáson, teljesen beindulva, nagyon vigyáznom kellett, nehogy elmenjek idő előtt. én másfél órában is egyszer szeretek elmenni, arra tudok rendesen felkészülni. Kérdésemre Vivi elmondta, hogy Ő már elélvezett a nyelvvel és kézzel történt kényeztetésem hatására (egész mélyen be lehet nyúlni neki, én szeretem ezt az érzést), csak nem mer hangoskodni a többiek miatt. Amikor ő volt felül, csodálatos volt erősen magamhoz szorítani ezt a vékony, gyönyörű testet, és minden pontját érezni, illatát beszívni, miközben nemi szerveink is egymáshoz értek (nem is kicsit), persze vigyázva, nehogy véletlenül behatolás történjen. Vivi popsiját is lehet finoman kényeztetni ujjal, bár elmondása szerint ott még szűz, és ő is szívesen teszi ezt ezt, de ugyanakkor jó irányítani is. Ezután Ő került felülre és hol kézzel, hol szájjal, finoman kényeztette a farkamat, közben állandó szemkontaktus volt. Franciája nem mélytorkos, de nyelvecskéjét pörgeti, végighúzza a golyókon fel a makkig, majd vissza, kézzel pedig tantra elemeket is alkalmaz. Végül is kézi kényeztetésével mentem el, úgy, hogy szinte együtt csináltuk és már nem lehetett húzni tovább. Ezután letörölgetett nagyon kedvesen, vizet hozott és mivel még volt idő, nagyon kellemes, szakszerű, de finom masszázsban részesített. Amit még az erotika mellett nagyon szeretnék hangsúlyozni, az a kedvessége, figyelmessége és spontaneitása. Nagyon jól éreztem magam Vivivel.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, a másfél óra budai átlag, megtoldottam, mert nagyon jól éreztem magam, utólag adtam kézbe.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, Vivi személyében egy nagyon nyitott, izgalmas fiatal hölgyet ismertem meg, és vissza fogok menni. Konklúzió az, hogy fontos a ráhangolódás, a másik személyének tisztelete, és akkor nagyon jó lesz minden. Vivi szeret tréfálkozni, nagyon őszinte és kedves, az utóbbi időben ritka volt az ilyen, testi és lelki komplex érzés. Stílusa, egyénisége nagyon tetszik nekem, laza és aranyos.
Happy Massage