• Amanda528

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Köszönöm szépen a kis élménybeszámolót.. Szerintem is egy remek első randi volt.. Örülök hogy jól érzed magad.. Kellemes volt ez az egy óra. Remélem hogy hamarosan találkozunk. Várlak. Puszi

 • Egyeztetés:

  Előző este hívtam.Második kísérletem sikerrel járt. Kedves természetes hangon tájékoztatott mindenről. Címet is kaptam volna, de mondtam küldöm a Vtr-t és azon meg lesz. A Vtr-t gyorsan vissza is igazolta.
 • Megközelítés:

  A XIII.-ker. egy forgalmas utcájával párhuzamos utca. Az utcában Virág piac működik.Az utca egy irányú. Gps ismeri oda vezet. A parkolás könnyű, fizetős adíj baráti. Tömegközlekedést busszal lehet megoldani,mi elég sűrűn jár ahogy láttam.
 • Helyszín:

  Nem régi építésű sarok ház egyik emeleti lakása. A lakás több szobás, de egy szolgál vendég fogadásra. Nagy francia ágy uralj. Éjjeli szekrény, komód, szoba inas. pont elégséges berendezés. Fürdőben kád függönnyel és fölszerelt a szükséges kellékekkel. Tisztaság minden hol. A nagy meleget egy szorgalmasan dolgozó ventilátor enyhítette.Tökéletes helyszín.
 • Lány külseje:

  Fehér ruhában fogadott mi kidomborította kívánatos alakját. Felhívva a figyelmet melleire és csodásan domborodó popsijára. Arca kellemes, szomszéd lányos. Szép szemek,tiszta tekintet, mit barna hajzuhatag keretez.Pozitív kisugárzású, kedves, közvetlen lány, mit megnyugodva nyugtáztam.
 • Action:

  Első tali lévén,bemutatkozás, puszik. Míg cipőmet ledobtam folyt a beszélgetés, olyan ismerkedős általános. Szobában az ágyra ült én mellé huppantam. Beszélgettünk, apró puszik,simogatás. Bőre természetesen illatos, sima és finom. Élvezet hozzá érni. Én közben vetkőztem, a szoba inas pedig öltözött,majd a kikészített törcsivel irány a fürdő. A lehető leghidegebbre állítottam. A hűs víz nagyon jól esett. Igyekeztem vissza.
  Vissza érve Amanda az ágyon feküdt háton, félkönyéken.Már csak a türkiz kék bugyi volt rajta. Szemet gyönyörködtető látvány és már mellette is vagyok. Szám szájára, mi lassan megnyílt. Előbújt nyelve és egy izgatóan kellemes csóókcsata bontakozott ki. Kezem testét járta. Mellei kellemesek, tenyérbe illők. Élvezet markolni,gyömöszölni.A bimbók is élvezik a foglalkozást. Míg szám ismerkedik velük Amanda diszkréten sóhajtozik. Az oldalt masnis bugyit száműzöm és megsimítom punciját. Hogy jól esik neki egy finom csípő emelés jelzi. Újra csóókolom, de kérdez 69? Kérem, hogy csak Ő ügyködjön. Finoman nyalogatja lompit hosszában, majd csak a makkom. Nem nyeli el, de nagyon jól csinálja. Cickók, popsi elérhető. Puncit is megsimogatom és máris átlép és előttem illatos pillangós puncija. Élvezettel nyalakodom Amanda pedig halk nyöszörgések közepette bűvöli lompit.
  Hátára fektetem. Nyelve nem tolakodón, de élvezettel csatázik nyelvemmel. Igazi élmény csóókja. Aztán a cickók. Szeretik és igénylik a foglalkozást. Aztán pocija kap apró puszikat és végül előttem újfent csillogó puncija. Nyelvem végig kutatja minden pontját. Igen csak élvezem ahogy csípejét mozgatva igazgatja nyelvem elé. Ahogy hüvelye elé illesztem ujjaimat, finoman tolni kezdi rá magát. Punci lucskos és csodás redős. nyelvel és újjal egyszerre kényeztetem. Nem hangos,de kéjesen egyértelmű sóhajok. Nem azonnal,de a jelek alapján csúcsra vagy legalább is közelébe jutott. Fejemet eltolta és megszólalt: most Te következel.
  Élvezettel csapott le lompira. Élvezete szopást prezentált minek végén megkérdezte: hogyan akarod? Hogy Te gyere fölülről. Síkosító és háttal ült bele..Változatosan, fenekét ügyesen járatva lovagolt. Gyönyörű látvány, pazar érzés. Láttam Ő is élvezi, így hagytam és fenekét markolászva kéjelegtem. Mikor aktivizáltam magam megállt és tartotta a puncit. Csattogott is rendesen.
  Pózt váltottunk és a talán leg intimebb pózba, misszibe váltottunk. Lábait maga pakolgatta mozdulataimnak megfelelően.Nem volt probléma, élvezettel fogadott magába mi serkentőleg hatott. Szexeltünk rendesen, élvezettel. Mit e póz kínál, kihasználtuk.
  Ezután kedvencére, kutyusba váltottunk.Újabban én is rákaptam. Punci bejáratva. Egyből tövig nyelte lompit és már tekergett is rajta. Serkentő paskolás popsijára, majd én kezdtem dolgozni. Ez így ment fölváltva mindkét részről egyre hevesebben.Ez már több volt. Dugtunk keményen. Megfogtam derekát és eszement ütemben kezdtem kefélni. Hangja ekkor sem volt túl hangos, de a kéj hangjai voltak.Hatalmasat robbantam. Nem húzódott el, sőt érzéssel tekergett lompin. Hangszíne kicsit más volt, mikor megkérdezte: ugye ez a legjobb póz? Nem vitatkoztam, tényleg fenomenális volt.Lassan váltunk szét.
  Takarítás saját erőből. A finom törlőt oda készítette. Közben kérdezte és kiszaladt egy citromos vízért, hogy pótoljam a veszteséget. Hozzám bújt és hosszan beszélgettünk minden féléről.
  Csapatás, öltözés és elköszönés csóókocskák kíséretében.
 • Elszámolás:

  Ha beszélsz vele, megmondja. Bővebb infó tartalmazza. A régi átlag fölött picivel. Nagyon megérő kategória a kapott élmény tükrében. Elején tettem a komódra. Szó sem esett róla, meg sem nézte. Végig ott maradt.
 • Összkép:

  Egy kiváló első tali. Nagyon odaadó, készséges partner. Mivel nem ismertük egymást, kérdezett. Mindent kedvemért, kedvemre akart csinálni. Tényleg a közép pontban voltam. Barátnősen közvetlenre törekedett, mi sikerült is. Legközelebb kevesebb szóból is megértjük egymást. Puncija és az a popsi hátulról? Tényleg maradandó nyomokat hagyott bennem. Köszönöm Kedvesem. Csóókjaim
Happy Massage