• Shíla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Shilát egy nappal azelőtt de nem volt szabad időpontja ,másnap dél körül érdeklődtem ,de csak 15 órától volt elérhető.
    Fél háromkor csörögtem ,még megvolt az idő igy hát repültem 35 km a tetthelyig.
  • Megközelítés:

    Parkolás közeli utcában megoldott,egy szomszédos baráti ország fővárosáról nevezett utcában rendel a 11 kerben.
  • Helyszín:

    Egy régebbi épitésü tömbházban rendel Shila ,fürdő rendben ,pár tusfürdő,szájviz kapható, a szobában nagy fémkeretes franciaágy ,amin lehet hancúrozni.
  • Lány külseje:

    A képekhez képest picit ,teltebb ,a tipikus szomszédlány tipus ,marokba illő cicikkel ,kemény popsival.lenge öltözékben várt de leparancsoltam róla mert úgyis csak zavaró tényező.
  • Action:

    Egy órára jelentkeztem be ,nagy tervekkel,amik aztán persze nem valósultak meg.
    Puszival köszöntött,cipő le be a szobába,gyors levetkőzés,friss türcsi majd zuhany,mert nagyon megizzadtam.Már az ágyon várt meztelenül ahogy kértem,majd elkezdtem a ciciket nyalni falni amire jól reagált ,majd lejjebb csúsztam volna de sajnos keresztbe kellett forduljunk az ágy vége miatt,nem volt hely,ezután nyaldosni kezdtem a punciját amire nagyon gyorsan nedvesedett is ,pár percig igy ment nagyon közel volt az orgazmushoz de sajnos mégsem sikerült nekem eljuttatni a csúcsra.
    Aztán kezelésbe vette ő a cerkámat ,eleinte többet kezezett ,majd instrukcióim követve csak szájjal dolgozott ahogy szeretem én egyébként,elég sok ideig foglalatoskodott a golyókat is kényeztette ,nyalta mint a fagyit.Ezután VV kértem amit gyorsan felpattintott és kérésemre lovacskázni kezdett ,nagyon szük puncija van de jó mélyre vette,lovaglásban elfáradt javasolta a misszit amikor szintén jól mélyen elnyelt a puncija ,nem sokat lacafacáztam és teljesen kiüritettem a tárat.
    Pár percet beszélgettünk de hosszú út áll előttem ezért gyors zuhi és leléptem
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem ,korrekt elszámolás ,az elején rendeztem szokás szerint ,budai átlag alatt kicsivel az óra,bár nem maradtam csak a felét de nem szaroztam ,pedig ajánlotta hogy visszaad.
  • Összkép:

    Rendes lány, megérte meglátogatni,persze jobb lett volna nem ilyen sietősen,de majd legközelebb,jobb lessz., ajánlott kategória.
Happy Massage