• LARA38

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt, elsőre fölvette, készségesen tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, parkoló volt bőven üres, még válogathattam is, hogy árnyékosabb helyre álljak, a parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    A helyszín egy panellakás, tiszta, rendezett, nyugodt, nincs más a lakásban. Fürdőben van minden, ami a felfrissüléshez szükséges. Baszobában egy franciaágy tükörrel a falon, halk zenével. Célnak tökéletesen megfelelő a helyszín.
  • Lány külseje:

    Lara egy igazi szexi 40es milf. Hosszú combok, szép alak, markolászható cicik és fenék, szép hosszú fekete haj, csinos arc. A képek teljesen tükrözik a valóságot.
  • Action:

    Megérkezésemkor egy kedves, mosolygós hölgy fogadott, beinvitált a baszobába, közben csevegtünk kicsit. Én egy kicsit izgultam (nincs túl nagy jártasságom hirdető hölgyeknél), ezért rögtön elcsattant egy-két csók meg simizgetés. Kaptam egy törcsit és már mentem is tusolni. A szobában várt, megkérdezte van e bármilyen kívánságom a menetrenddel kapcsolatban, először egy masszázzsal akartam indítani, de elkezdtünk csókolózni meg felfedezni egymás testét, ezért erről letettem, és már kezelésbe is vette az addigra már vigyázban álló szerszámot. A mélytorkos franciája valami isteni, finoman nem kapkodva kényeztet, foglalkozik mindennel ahogy kell, a tükör a falon külön emelte az élményt. Ezután 69, a magassága miatt kicsit nehezebben értem el, de igyekztem megoldani, majd kértem, hogy legyen egy kis pihi a szerszámnak, és csak én kényeztettem a punciját nyelvvel és újjal egyaránt. Reagált rá, nem játszotta túl, úgy tűnt sikerrel jártam. Helycsere és folytatta az isteni franciáját, majd gumi, hasra fektettem és úgy lett végül végem. Így a masszázs a végére maradt, nagyon kellemes volt az is, közben még beszélgettünk mindenféléről, értelmes, jó beszélgető partner. Miután a hátamra fordultam a végén megint a szájába került a szerszám, de elsülni már sajna nem sikerült, pedig Lara nagyon ügyesen és kitartóan küzdött érte. Még egy gyors tusi és elköszöntünk egymástól, kicsit túlléptem az egy órát, de ezt is csak kiérve vettem észre.
  • Elszámolás:

    Én előre letettem a rózsaszálakat, de mondta, hogy elég lett volna az óra végén is, teljesen korrekt volt.
  • Összkép:

    Akik kedveleik a magas, karcsú, szép 40es milfeket, azoknak abszolút ajánlott Lara. Nagyon kedves és jó beszélgető partner is egyben. Nagyon kellemes egy órát töltöttem el nála, és egy nagyon jó élménnyel gazdagodtam.
Happy Massage