• Dia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint mindig most is az a kellemes bugò hang vette fel a telefont  hisz màr nem elöszőr beszèlek vele de most ùj helyre költöztek így izgatottan vàrtam a randit az ùj  helyszínen.
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyen megközelithető a vàros bàrmely rèszèről ès szinte mindig van parkòlò hely a közelbe vagy a környező utcàkban. Igaz lehet hogy egy kicsit sètàlni kell de ez nem jelenthet pròblèmàt hisz tudom hogy ki vàr a sèta vègèn. 
  • Helyszín:

    A bejùtàs a szokàsos kapu telefonon törtènik. A lakàsba belèpve egy ígènyesen felùjított környezet fogad nem is beszèlve a tisztasàgròl. A fūrdöszoba nagy ès van benne egy nagy sarok kàd. Bàr itt kèretik nem pancsolni amire  Dia fel is hívta a figyelmemet. Többfajta tusfūrdö ès szàjvíz is talàlhato. A szobàk kialakítàsa teljesen programcentrikus minden szobàba tūkör ès hangùlatvílàgitàs van a làtvàny ès a kellemes kikapcsolòdàs èrdekèben.
  • Lány külseje:

    A kèpek teljesen tūkrözík a valósàgot ès most abba a fekete testre feszűlös ruhàba vàrt ami a kèpeken is làthatò.  Nem először jàrok nàla de egy ùj kőrnyezet fogadott ès ez a szívdőglesztő ruha ami kiemeli Dia termèszetes adotsàgait így minden elkèpzelèsemet felūl mùlta. Ès az az elbūvőlő mosoly amìvel nem lehet betelni.
  • Erotikus masszázs:

    Miutàn vègeztem a fűrdèssel bementem a szobàba Dia màr ott vàrt egy szàl csipkès francia bugyiba az ikrek tàrsasàgàban ès persze a làtvàny hatàsàra alig bírtam magammal ès ott rögtön őleltem ès csokòltam de Dia mondta hogy ne szaladjunk ennyire előre ès így    lefekūdtem a tatamira mert èn azt szeretem de persze van lehetősèg padra is menni.A masszàzs lehet olajos vagy krèmes igèny szerint. Èn az olajosat szeretem csuszka miatt .Dia nagyon jò a masszíroz èrződik a kezein hogy nem egy kezdővel àlunk szemben vagy ahogy tetszik fekszūnk hàttal. Az egèsz masszàzs alatt ràm koncentràl ès minden egyes mozdùlata fàradt testem felfrísitèsère szolgàl. Ùttàna mintha kicserèltek volna. De van lehetősèg Tantra  masszàzsra is ìgy szoktam azt is kèrni amit szintèn nagyon jòl csinàl ès csak ajàllani tudom mindenkinek. Szereti ha èn is masszírozom ès itt szoktam kíhasznàlni a kölcsönössèg adta lehetősèget. Amikor is èn kènyeztetem mèzèdes kelyhèt amire èrzèki hanghatàsokkal reagàl ès nemsokàra remegő teste jelzi tènykedèsem sikerèt.
  • Levezetés:

    Az àtgyùros masszàzs vège fele elkezdődik az erotikus olajos csuszka. Azok a cicik olyan èrzèst adnak amitől  már is beindul a vèrkeringès. Itt már  jön a benyulkàlàs is aminek a hatàsàra önkèntelenūl is emelgetni kezdem a csipőmet mert olyan kèzmozdulatokka húz az örűlet hatàràig hogy màr tènyleg nem bírok magammal ès màr fordùlni szeretnèk. De mèg kívàr egy kicsit ès csak az utolsò pillanatban hangzik el megfordulhatsz. Ekkor pàrosùl az èrzès a làtvànnyal ami csak fokozza az eddigi èlmènyt. Itt már vègre èn is hasznàlhatom az eddig pihenő kezeimet.... Azt hínnèm hogy ezt màr nem lehet fokozni de ekkor jőnnek a cicik amit nem lehet kihagyni de itt màr minden mozdùlat az erotikàra van hangolva ès pontosan tudja hogy mit kell csinàlni ahhòz hogy  az örűletbe kergessen. Amikor az  èrzèkí ajkait hasznàlja egy olyan isten franciàba megy àt hogy szinte  könyörgök a befejezèsèrt. De itt szokott  jőnni egy huncut mosoly ès màr tudom hogy híàba a könyörgès. Ő nagyon is tudja hogy hogyan lehet mèg tovàbb hùzni a vègèt. De miutàn màr vègleg nem bírom hatalmasat èlvezek a melleire.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszèltek szerint törtèn ès utòlag diszkrèten helyeztem el a megfelelő szàmù csokrot ami megfelel a Pesti àtlagnak.
  • Összkép:

    Az első perctől az utolsòig felejthetetlen èrzès hiszen màr nem elöszőr vagyok nàla ès alig vàrom hogy ismèt mehessek .
Happy Massage