• MiraMasszázsa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • MiraMasszázsa reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Hamarosan újra találkozunk, és ismét átélhetjük az együtt töltött csodálatos pillanatokat!

  • Egyeztetés:

    Rendhagyó! Jó pár hete olvastam Karak úr felejthetetlen beszámolóját a Hölgyről, aki egy pazar bdsm randit örökített meg. Azonnal kedvet is kaptam hasonló élményre, s fölvettem a kapcsolatot Mirával. Akkor a VI. kerületben volt és társoldalon is hirdetett. Először pár üzenetet váltottunk, majd felhívtam és kedvesen, lelkesen beszélgettünk. Eldöntöttük, hogy lesz randi, de még időpontról nem esett szó. Aztán a kisasszony távozott a a VI. kerületből és az oldalról, de szerencsémre a kommunikáció nem szakadt meg, így javaslatomra búvóhelyet kerestem.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerületben, a Béke tér környékén remek búvóhelyek vannak alkalmi légyottokra, azok tömegközlekedéssel és autóval is megközelíthetőek. Mivel a helyszín rendhagyó volt, a megközelítés nem Nem releváns. Mindketten autóval érkeztünk. Én érkeztem hamarabb, kiszálltam az autóból, az utcán sétálgatva figyeltem, aztán megpillantottam egy magas szőke lányt, aki parkolójegyet vásárolt. A gyalogos forgalom gyakorlatilag nulla volt, így hamar kiszúrtuk egymást, majd megöleltük, megpusziltuk egymást!
  • Helyszín:

    A szituációból adódóan itt sem kell sokat írni. A búvóhely jól felszerelt, előtér, fürdőszoba és nappali kényelmes franciaággyal. Itt nincs félhomály, mint a szalonok világában, de legalább többet láthattam Mirából, aki csodás hölgy, viszont telefonján keresett valami zenét, de én nem arra koncentráltam.
  • Lány külseje:

    Bár Mira adottságai ott szerepelnek az adatlapján, mégis meglepődtem, hogy milyen magas hölgy. Normál alkat, csábos idomokkal. Farmert viselt és ujjatlan fehér felsőt, amely kellemes bepillantást engedett a formás keblekre.
  • Erotikus masszázs:

    Khmmm. Erről nehéz írni. A búvóhelyeken nem akarják, hogy olajos legyen az ágynemű, így hát ezt a részt kénytelenek voltunk átugrani. És nem volt hiányérzetem.

    Miután ketten maradtunk, átadtam csekély ajándékomat, egy doboz Milka csokoládét. Mira fölnevetett, s megkérdezte, hogy akarom, hogy még nagyobb legyen a feneke, majd perdült egyet, s kezemet kacagva hátsó részére tette. Belevaló lány! Én azonnal markolászni kezdtem a kemény, formás popsit. Még tisztálkodás előtt az ágyra keveredtünk és ott is simogattuk egymást. Pár perrc múlva Mira levette a felsőt és a nadrágot, ezek alatt piros fehérneműt viselt. Csábító és gerjesztő volt a látvány! Mira gyönyörű, csodás nő! Megértettem, hogy miért Mira néven hirdet. Először ő ment a fürdőszobába, ahol nem töltött több időt a kelleténél. Éppen vetkőzni kezdtem, amikor meztelenül visszatért. Azonnal ölelkezni kezdtünk, majd Mira nevetve megfordult. Én gyönyörű melleit, fenekét markolásztam, majd combjai közé csúsztattam kezemet, de ő sem tétlenkedett, először alsónadrágomon keresztül fogdosta férfiasságomat, majd félrehúzva utolsó ruhadarabomat megfogta a farkamat. Lényegre törő! Nagyon tetszett nemcsak a hölgy külseje, hanem odaadása is.
    Jobbnak láttam mielőbb elmenni a fürdőszobába, hogy mielőtt vele lehessek.
  • Levezetés:

    120 perces programot beszéltünk meg, amelynek első fele hagyományos kényeztetés, a második rész pedig bevezető a bdsm világába.

    Mikor visszatértem, Mira éppen térdelt és az övet erősítette az ágyhoz. Az előnyös pozíciót kihasználva odasiettem, s Mira mögé mászva megcsodáltam a látványt és mohón nyalogatni kezdtem húsos punciját. Mira pucsított, én meg még nagyobb élvezettel nyalogattam. Pár perc múlva fordult és egymás karjaiba kötöttünk ki. Kezünk egymás testén kalandozott és puszilgattuk egymást. Pusziltam a lány vállát, nyakát, fülcimpáját harapdáltam ajkammal, olykor arcát is puszilgattam.

    Aztán Mira került felém és valami nagyon kellemes rész kezdődött. Előbb felső testével csúszkált rajtam, amit nagyon élveztem, de ez még csak a kezdet volt. Mira rám ült és ágyékával csúszkált rajtam, majd jött egy puncis csúszka, ami olyan volt, mintha szeretkeztünk volna. Ezt a kényeztetést egy színes franciázás követte. Mira ajkai közé vette férfiasságomat, bekapta és bólogatott, majd a makkot nyalogatta körbe és nyálat csorgatott rám. Szenzációs volt! Ezt a magas hőfokú kényeztetést elég sokáig bírtam, de aztán eljött a pillanat, amikor jeleztem, hogy végem, s Mira kezével végzett ki, miközben hangosan nyögdécseltem.

    Következett egy gyors mosakodás, aztán pihenésként egymás mellé feküdtünk keresztben az ágyon. Rendesen kifacsart a lány, ezért csak egymáshoz bújva simogattuk egymást egy ideig és jót beszélgettünk. Mira nagyon kedves, aranyos!

    Egy idő múlva Mira feje alá párnát raktam és puszilgatni kezdtem vállát, mellkasát, melleit. Aztán elindult a kezem a nőies combok közé és simogattam kezdtem a szép, húsos puncit. A lány sóhajtozni kezdett és nedvesedett. Aztán fejemet melléhez szorította, kérte, hogy szopogassam mellbimbóját szenvedélyesen és simogassam punciját. „Mindjárt végem… érezni fogod puncinedvemet… tedd ujjadat a p.námba… tedd be teljesen.” Én nyalogattam mellét, szopogattam a kemény mellbimbókat, 2 ujjam kéjbarlangjában járt, aztán egyszer csak megremegett Mira.

    Újabb rövid pihenő következett, bújás, simogatás, aztán a 2. felvonás, ízelítő a bdsm világából. Mira kikötötte kezemet, majd kézzel kezdett simogatni. Aztán felállt az ágyon, fejemhez lépett, s terpeszbe állva megfordult. Csuda izgató volt. Jó lett volna csókolgatni popsiját, punciját, de a játéknak az ingerlés részénél tartottunk. Mira csípőjét ringatta, két ujját puncijába dugva izgatta önmagát és engem is, aztán megszánva puncinedves ujjait számba tette, hogy nyalogassam. Őrjítő ez a nő! Mira egyszer ujjait dugta föl magának, máskor punciját dörzsölte. Aztán megkönyörült, rám ereszkedett és biztatott: „Nyald! Nyald ki a p.námat!” Nem kellett kétszer mondani! Mira közben farkamat kényeztette ajkával, kezével. Nagyon közel voltam a gyönyör második eléréséig, de végül nem jött össze. Mindezek ellenére remek randim volt Mirával.
  • Elszámolás:

    A 2 órás tartalmas randi tiszteletdíja átlagos. Az élmény messze átlagon felüli. Remek élmény volt.
  • Összkép:

    Mira fantasztikus hölgy, odaadó, azt akarja, hogy a vendég jól érezze magát! Örülök, hogy összejött a randi. Nagy élmény volt! Mira visszatért, várja kedves vendégeit! Bártan ajánlott a Hölgy! Mira egy Csoda!
Happy Massage