• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en foglaltam előző éjszaka, legnagyobb meglepődésemre még akkor elfogadta és meg is beszéltük hogy csak átutazóban leszek -így bizonytalan az érkezésem- de szeretnék felugrani hozzá egy viilám menetre!

    Mondta rá ér keressem bármikor, mert várni fog! Nagyon klassz hogy ennyire rugalmas volt és szersncsémre rá is ért.
  • Megközelítés:

    Most kivételesen kocsival érkeztem hozzá, hétvége és napközben volt, igy elég sok szabad parkoló akadt, automata nyilván pont az utca másik végén volt XD
  • Helyszín:

    Kellemes kis lakás, továbbra is látszódik/úgytűnik ott is lakik, egyébként szerintem egész új, most is szép rend és tisztaság volt a szobában. Fürdőben 3 szájvíz és sok tusfürdő.

    Szobában kényelmes nagy ágyikó, szék a ruháknak, polc pár kis dísztárggyal. Falon TV.

    Jah és amit még eddig nem említettem, egy kis aranyos kutya is van. Nyilván nem leskelődik aktus kozben mert szobaba be sem mehet, meg csak ketten vagyunk bezárkózva olyankor.
  • Lány külseje:

    Szép és nagyon vékony lány! Képek se rosszak, de élőben látni ha már ott vagy vele, arra vágysz csak hogy ágyban legyetek egymással!

    Csókja kellemes, olykor nyelves is akad.
    Bőre mindenkol puha, selymes. Mellei finomak de érzékenyek, így inkább marokra érdemes fogni.
    Feneke átkarolva pont kézre eső és fantasztikusan tenyérbe illő.
    Puncija nagyon szép minden irányból, és kellemesen izgatható is és nyilván finom is!

    Minden porcikáját jó fogdosni, simizni, csókolni, nyalni....
  • Action:

    Örülök hogy összehoztuk ezt a villám talit és ez is valami csodás volt!

    Mintha tényleg barátnőmhöz szaladtam volna fel ebéd szünetben és meglepetésemre kaja helyet kis dugcival várt!!!!!

    Egyből csók csata és tetszelgés hogy nah milyen csini ruhát választott amiben várt, illedelmes zuhanyzás, majd ágy mellet is puszilkózás, tapizás, igazán érdekes érzés volt hogy én teljesen csopaszon ő meg teljesen felöltözve! Jo pici fekete miniszoknyában és hozzásimuló felsőben/bodyban.

    Kibontottam belőle és onnantól ágyon folytattuk, egyből rá is cuppant Ő-rá, aztán kölcsönösben is. Itt most nagyon jol ereztem magam, mert felém tárta szép punciját és éreztem mindvégig kéz nélkül kényeztetett, nagyon jó tempóban. Igazából már itt is majdnem végem lett. Még gumi húzással sem nyertünk sok időt ami után kutyusban folytattuk. Nem értette miért állok meg, de hát így nem lett volna negyed ora sem az egész...
    Utána szemből csináltuk amikor is bevetett minden titkos izmot, a maximális jólétemért....

    Annyira álltam meg hogy meg kérdeztem szabadna e megint arcra, illetve hogy van e valami kívánsága ilyen téren, es akkor újra folytatta a hüvelyével a szorításom aminek már nem tudtam ellen állni -hisz addig kb mar 5 csillapitáson voltam túl- így óriásit élveztem belé (mármint gumiba, pedig ez nem szokásom) de nagyon kielégítő volt most és utána még percekig benne maradtam és néztük milyen jók voltunk most is :D

    Eddigre már nagyon melegem volt így még egy zuhi, pár csók váltás öltözés közben, majd sajnos rohanás tovább :(
  • Elszámolás:

    Mindenképp korrekt volt mert picit késtem is, de igazából ezt mar este is megbeszéltük hogy mivel csak átutazom így bizonytalan az érkezésem. De meg várt és végig kedvemben járt!
  • Összkép:

    Eddig 2x voltam nála 1-1 órát ami nyugodtabb volt, de most ez a félórás izgulós rövidke idő hogy össze jön e, is csodás volt!

    Nagyon tipp-topp várt rám és mintha tenyleg ezt vartuk volna hogy mikor tudunk lopni valahonnan kis időt hogy egymásé legyünk!

    Nagyon jól kihasználtuk az időt és kocsitól-kocsiig összesen 36 perc volt ami végtelen csodának tűnt ilyen leány társaságában!
Happy Massage