• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen jött ötlettől vezérelve hívtam dél körül, hogy mikor ér rá legközelebb. Ekkor 13:00 -át javasolta, és megkaptam minden egyéb tájékoztatást is. Én is elmondtam magamról, hogy elég nagydarab csóka vagyok és hogy ez nem gond e számár? Mint látjátok nem volt, mert lett beszámoló:) Kicsit bővebben ki kellett volna fejtenem, hogy mindenhol "nagy" vagyok, de erről majd később. Kértem kis időt, hogy rendezzem soraim és egy órán belül oda tudjak érni. Visszahívást ígértem mindenképp, ha összejöhet. 12:30 körül hívtam, barátnője vette fel közölte is, hogy Ő nem Laura. De az időpont 13:00-ra még szabad volt. Így gyorsan le is fixáltam vele. Ekkor kaptam meg a pontos épület címet. Egész előtt 2-3 perccel hívtam, hogy ott vagyok. Ismét a már ismert barátnő vette fel, kért még pár percet, és visszahívást ígért. Megtörtént, vissza már Laura hívott. Kaptam kapukódot, emeltet, ajtót. Itt lehet, hogy hasznos lett volna annyi infó még, hogy a liftből kilépve merrefelé induljak el.(Ha volt, akkor bocsi, de nem hallottam.)
  • Megközelítés:

    Éppen autóval jártam a "nagy faluban", így azzal. Parkolás ingyenes volt a Corvin mélygarázsában. Onnan maximum 150 métert kell sétálni a Corvin pincétől, az épület bejáratáig. Tömeggel bármi jó lehet, ami a Corvin negyednél megáll. BMV. Onnan még a pláza másik oldaláig a sétányra át kell baktatni.
  • Helyszín:

    Egy szóval Frankó. Mi más is lehetne a Corvin sétányon. X. emelet, ahova lift repít fel. Egy lakás, több lányka. Ennek előnyeivel és hátrányaival. Többiek "a függöny" mögött, illetve szobákban. Nem találkoztam senkivel, egyetlen árnyat láttam egy szobába be slisszolni. Fürdő OK, tonna tusfürdő, kádas zuhanyzós megoldás, függönnyel. Jó, hogy a kádban van egy csúszásgátló lerakva. Kaptam megfelelő törülközőt. Szobánkban tükör a falon, kellően nagy francia ágy, félhomály és R*d*ó1(ez talán szólhatott volna halkabban, ha jelzem biztos halkítható). Tiszta lepedőt előttem terítette le. Hűtésünkről egy fullon járatott ventilátor gondoskodott. Ruháknak szék. Mellette kis komód, ami a kellékeket rejti szükség esetére, pl.: síkosítót. Ami éppen akkor fogyott el, a végét a mancsomba ürítve. Gumi kicsike volt, de lehet van nagyobb, ha előre jelzem.
  • Lány külseje:

    Egy kicsi Tündér, nagyon hosszú hajjal. A 165 cm az lehet akár alacsonyabb is(szerintem) esetünkben, vagy más magasabb lányok mondják magukat 165 körülinek:) Szép fehérneműben fogadott. Alkarján szép, díszes tetoválás. A műszempilla, talán kicsit túl nagy picinységéhez képest. Ha van belőle kisebb(nem értek hozzá!) akkor az lehet jobban passzol, de jól állt. Ezen felül nagyon szép arca és szeme van. Sokat mosolyog. Édes mikor komoly tekintettel néz. Mindenhol feszes a teste, egy gramm felesleg sincs rajta szerintem. Hozzám képest rajta minden kicsi, de nagyon jó arányokkal. Cicik nem nagyok, viszont peckesen állnak előre. Kemény formás popsi, hasonló tulajdonságú combok és vádli, szép lábfej. Punci kicsit szúrt, de ekkor már fenét sem érdekli, én sem babapopsiarccal érkeztem. Nagyon egybe van a lány. Szép lány, nekem tetszett:)
  • Action:

    Koppintok az ajtón és nyílik is. Mögötte rejlik Laura. Kézfogós bemutatkozás, majd puszi és mutatja is az irányt a szobánk felé. Szexi fehérneműben vonul előttem. Kis fokhagyma gerezd popsija tangában vonzza a szemet, eltévedés kizárt. Vetkőzés közben kaptam "törcsit". Ő az ágyat rendezgette, új lepedőt próbált kiteríteni, de a ventilátor ellenkezett:)
    Zuhanyzás után már mezítelen várt az ágyon Kedvesem. Szívesen megváltam volna vele együtt közösen a fehérneműjétől. De mint tudjuk, néma gyereknek anyja sem.... Mindegy is, hiszen egy mezítelen Tündér várt egy ekkora Ogréra mint Én:)
    Kértem, hogy álljon fel és ölelkezzünk kicsit. Majd ezt gyorsan korrigálva magasság különbség meglétét kértem ugorjon fel az ágyra. Így kb. egy magasan ölelkeztünk, csókolóztunk. Pár percig ez ment. Én imádom ha lehet bújni valakihez, nagyon jó volt. Viszonzást is kaptam, Ő is átkarolt csókolgatott, simogatott. Majd elfeküdtem az ágyon, Ő mellém ült és kérte vázoljam fel hogy mit szeretnék. Miután kifejtettem megölelt és megcsókolt, Úgy érzem egyezett az ízlésünk. Egymás mellett fekve ez ment kicsit Ekkor vettem szájba először a melleit. Majd magamra húztam. Így felém kerekedve is imádhattam. Volt egy pont amikor azt hittem eltörik a merevségem szó szerint. Felültem Laurát pedig szemből magamra invitáltam, hogy lábikót a hátam mögött rakja össze. Farkamra ügyeltem, hogy szigorúan kettőnk között meredezzen. Kicsit még így évődtünk.

    Az ágytámlához felkúszva még szemből ismerkedtünk kicsit majd "alámerült". Végigpuszilgatott lefelé. Konstatálta hogy "nagy". Itt volt az amikor megemlített, hogy a telefonban szokták mondani. (Igen, én is szoktam. De most valahogy kimaradt:S) Mert nem feltétlen vállalja. Mondta látja, hogy rendes vagyok és próbáljuk meg. Én is jeleztem, ha hogy valami nem OK, akkor azonnal szóljon és abbahagyom. Ebben maradtunk. (Ekkor volt a komoly tekintet, de nagyon édesen adta elő:)) Ezek után kaptam egy nagyon finom franciát. Még szabadkozott is hogy csak "eddig" tudja bekapni. Hát meg kellett zabálni olyan aranyos volt. Alkalomadtán csókért nyújtóztam és egyből jött és a szánk összeért, majd visszatért a franciához.
    Kis idő múlva jeleztem, hogy Én is szívesen meglátogatnám odalent. Lefelé végigkóstoltam Laurát. Mindenét imádtam puncijáig elérve, nyakát, ciciket, mellkasát és végül de nem utolsó sorban megérkeztem a szűkséghez. Itt elnyalakodtam egy darabig. Finom és csinos kis kehely. Kis idő alatt megjelent a bujkáló csiklója is. Túl nagyot nem villantottam. De jó volt hogy közben keze a kezemet kereste alhasán. Fejemet simogatta, fülem cirógatta. Megdicsért, hogy finoman csinálom. Örömöt nem hiszem, hogy okoztam max. kellemes pillanatokat.

    Felérve ismét csókban kötöttünk ki, majd javaslatára gumit húztunk.Előtte még kértem kis franciát. Ami előtt kis törlés kaptam törlőkendővel. Markába fogta és megcsavarta a finoman a makkomon. Ez akármilyen durván hangzik, de adta! Nagyon rövid francia, és már húztuk is a gumit. Megküzdöttünk vele, de feljött. Először csak a feléig, de csak feltuszkoltuk a háromnegyedéig végül. Kérdeztem miként lehet számára is kényelmes?. Így kutyusban kezdtünk. Ó az a pucsítás. Ahogy szétnyílnak kicsit a nagy majd kisajkak. Az első behatolás nem járt sikerrel. Síkosítással oldottuk a helyzetet. Kezembe passzírozta a dobozka aljában sejlő maradékot, Kérésére bekentem Őt is. Tetszett, hogy összemaszatolhatom odalent:) Farkamra is került majd újra szexin popsi kitol és szép lassan bejutottam a málnásba. Lassan összeismerkedtünk és "el lötyögtünk" így. Ő finoman kevert végig míg voltunk, forgatta a csípőjét. Szólt, hogy lehet gyorsabban is. Néha-néha mélyre hatoltam ilyenkor nem győztem bocsánatot kérni. Teljesen rádőlve hátulról fej fej mellett voltunk. Vállát, nyakát csókoltam. Többször is kezdeményezte a csókot együttlétünk alatt, szinte mindig nyelvesen. Kicsit váltva a párnákat kiebrudalva maga alól teljesen hasra feküdt és így élvezhettem Kedvesem ráfeküdve.
    Javaslatára váltottunk kis kifli/nagy kiflibe. Elsőre mellé, majd kis iránymutatással Laura benavigált ismét a puncijába. Ilyen összesimulós szeretkezés nem sűrűn esik meg velem. Teljesen magára húzott mint egy takarót. Átöleltem és mellkasánál kulcsolta össze a tenyerünket. Popsiját teljesen az ölembe tolta és kavart végig míg Én mozogtam benne. Szinte végig nyakába és vállába voltam olvadva szájjal. Néha a kis fülecskéjét puszilgattam, kaptam be.
    Ezt a élvezkedést egy határozott "Gyere rám!" kijelentéssel szakította meg. Ki vagyok Én hogy ellenszegüljek. Én biza rá mentem. Miután hanyatt helyezkedett, nagy terpesz után már ismét magába fogadott. Teljesen ráfeküdtem a kis tündérkére. Pillanatok alatt gyorsabban kezdtem el mozogni. Lábait a hátam mögött kulcsolta össze, karjaival a nyakamba és húzott magába. Itt lehet kicsit elkapott az ösztön és addig csináltam míg elélveztem és teljesen kielégülve feküdtem Kedvesemen. Simogatott még, megvárta míg teljesen megnyugszok. Szétválás után melléroskadtam az ágyra.
    Simogatás beszélgetés maradt a végjátékra. Meg is fiatalított 4 évvel. Néha kis csók, bújás, ölelés. Én jeleztem, hogy lassan ideje indulnom. Együtt indultunk tusolni, amit külön-külön ejtettünk meg. A szobába visszaérve öltözés, rendezés, kis smalltalk. Törölközőbe csavarodva kísért az ajtóig. Itt kaptam még egy ölelést, puszit. Visszaigazolást kaptam, hogy jöhetek máskor is. Meg mondott valami "ultra cuki" nevet ahogy be fog írni a telefonjába :)
    Folyosó, lift, ajtó, Sétány.
    VÉGE
  • Elszámolás:

    Elején kérdeztem, hogy rendezzem--e a rendezni való kört? Legyintett mondván, hogy ráér. Így a végére maradt. A telefonban általa és a barátnője által ismételten felvázolt tét került kihelyezésre a komód tetejére, öltözködés után. Extra van, de nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Akinek a képek tetszenek és szívesen fogadja sok kedvességet és bújást, amit kaphat Tőle, annak fantasztikus élményei lehetnek Laurával. Nekem, az volt! "Barátnő fíling" a maximumon.
Happy Massage