• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a kiírt időpont előtt egy-két órával. Akkor még nem ért rá, de a kiírt időpontban azonnal diszkréten visszacsörgetett és pár órán belül már nála is voltam. Telefonját Ő kezeli, abszolút rugalmas és figyelmes. (Korábban már beszéltünk, de akkor közös megegyezéssel elcsúsztattuk a randinkat, és most már a nevemen köszöntött. :) )
  • Megközelítés:

    Tökéletesen pontos címet kapunk, parkolóhely dögivel van, és BKV-val is könnyen megközelíthető a hely. Nem kell várni a ház előtt, 2 perccel a randink kezdete előtt már természetesen beengedett Rami.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon jó. Ebben a rekkenő hőségben is nagyon kellemes hűvös van, és mégsem fújja le a hajad a légkondi szele. Új építésű ház, és végig olyan fogadtatásban volt részem, mintha egy baráthoz mennék extrákért. :) Természetesen a lakás is ilyen volt, nincsenek eltakart részek, csak Rami és egy nagyon jó hangulat. Higiénia tökéletes, fürdőszoba rendben, háló is, ágy is.
  • Lány külseje:

    Röviden azt kaptam, amit vártam. Uraim, amit látunk a képeken azokkal fogunk szembetalálkozni élőben is. Hosszú fekete haj, szép arc, gyönyörű szemek, feszes cicik, kerek feszes popsi, hosszú combok, harapni való punci. :)
  • Action:

    Nos hát, megérkeztem beléptem az ajtón és már akkor tudtam hogy egy kincs bújt elő az ajtó mögül. Köszöntés, puszi, small talk, lakás bemutatása és rövidesen kaptam egy törölközőt. Gyorsan elvégeztem a dolgom, és visszamentem Ramihoz. Már izgatottan várt, tényleg, jó érzés volt. Gyors taktikai megbeszélés mit hogyan csináljunk, és elkezdődött egy csodás órás erotika flow. Nagyon élveztem minden percét, és ezzel úgy éreztem Rami is így volt. Először állva kezdtünk el csókolózni, szépen lassan felvezetve, finom puszik, kis csókok, csókolózás. Közben szépen lekerült a melltartó, majd a komplett kis szett is róla. Olykor incselkedett velem, a falhoz állt és mutogatta a fenekét, majd a gyönyörű puncit hátulról. Kőkemény voltam már ekkor. Majd az ágyra tessékelt és iszonyat izgatóan szemkontaktust tartva, íncselkedve a tekintetével összefogta szép haját, és belekezdett életem egyik legjobb franciás előjátékban. Falta, nyalta, szopta, élvezte a faszt. Nagyon szereti csinálni, imádja a faszt látszik rajta. Mindennel foglalkozott, a törzsével, a golyókkal, a golyók alatti résszel, néha néha kezét is használta, és egész végig figyelt arra, hogy nehogy túl hamar elsüljek. Egyáltalán nem akart kivégezni, csak évezte amit csinál, és látszott rajta hogy az a célja hogy a lehető legkeményebbre akarja varázsolni, hogy élvezhesse magában a feszítését. Hosszas hosszas francia felvezetés után gumit kértem, és beleült szemből a drága. Sajnos nem bírtam sokáig és hamarosan a gumiba végeztem, de volt most második kör is ;) Letisztogatott, majd beszélgetésbe kezdtünk. Jó hangulat volt nagyon közöttünk. Már éreztem az idő szorítását és rákérdeztem hogy hogy állunk. Ő csak nyugalomra intett, hogy ne aggódjak. Én nem is nagyon szoktam második menetbe belemenni, de annyira megnyerő személyiség, hogy most az is megtörtént. :) Újra szépen összefogta a haját, és jött az isteni franciás felkeményítés. Nagyon tud Rami, nekem ilyen rövid alatt ritkán szokott felállni. Meglepődtem szó szerint hogy már megint majd szétrobban a makkom. :) Amire a finom francia után újra felkerült egy gumi. Ezúttal missziben akartam szétdöngetni. Fuu, eszméletlen jó puncija van. Szűk, selymes, nedvesedik szépen, élvezi a szexet, olyan kemény voltam benne mint ritkán. Elég közel voltam a második csúcshoz, de sajnos elfáradtam mert fáradt voltam nagyon. Azóta is izomláz van a hasamban, olyan jót szexeltünk. :) Megpróbáltunk pózt váltani, megpróbáltuk volna hátulról is, de az sajnos már nem ment, a fáradtság legyőzött megint és lelankadtam. De összességében nagyon kielégültem, annyira élvezetes Ramival a szex, hogy így is tökéletes élményben volt részem, nem kellett hozzá másodszor elmennem.
  • Elszámolás:

    A virágszálak száma picit átlag feletti, viszont az élmény is teljes mértékben átlag feletti. Egész együttlétünk alatt szóba sem került, távozásomkor kellemes csevej közepette helyeztem egy kis asztalra.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam Ramitól, Ő az a lány, akinél én úgy érzem biztosan törzsvendég leszek. A kedvessége, a vagánysága, a mosolya, a személyisége, a szex iránti élvezete és alázata nagyon megfogott.
Happy Massage