• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Teljesen sima volt nálam. Hívtam és rá 3 órára kértem időpontot, bejött. Egyeztettünk mindent előre, válaszolt mindenre.
  • Megközelítés:

    Ház előtt szerintem mindig van hely. Waze jó barát, így nem volt gond. Fizetős, de ez azt hiszem nem meglepő. Eldugott, randihelyszínnek ideális kis utca.
  • Helyszín:

    3 v 4 emeletes kis panel. Pici lakás, célnak tökéletesen megfelel. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, dezodorból. A tett helyszíne nem túlbonyolított: masszázságy és matrac várja a kéjre érkezőket. Hangulatvilágítás és lágy zene.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel. Nekem nagyon tetszett. Szexi, kis hálós-csipkés egybe fehérneműben fogadott, amikor megláttam már tudtam maradok. Az arc bájos, a test bomba...azok a mellek és segg...iszonyat páros. A tetkós, szolis bőr külön bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Vissza a fürdőből leraktam a törülközőt és a spec ágy felé vettem az irányt, nem húztam az időt, ahhoz túl fullos volt és túlságosan rá voltam indulva. Hasra feküdtem és elkezdte a vádlinál a masszázst. Onnan haladt szépen felfelé, folyamatosan olajozva az aktuálisan érintett részt. Aztán jött a hátam, ezt már a fejemnél állva, le-le (rám) hajolva, aérinte a hátam alját is, így a kezem már a fenekét simogatta, markolta ekkor. Éreztem, h lassan fordulnom kell. Minden porcikámnál elidőzött, nem sietett. Amúgy nem tanult technika, hanem autodidakta módszert alkalmaz, de nem éreztem feltétlen. Ezután jött a csuszka, amit nagyon vártam és ez látszódott is.
  • Levezetés:

    Szóval a csuszka hibátlan volt, én ezt várom, ha e miatt megyek valakihez. Voltam már másnál, volt már hasonlóan jó és sajnos sokkal rosszabb, így ez mindig lutri kicsit. Nagyon jól használja a melleit, a fenekét. Előtte én kentem be a mellét, ami már önmagában beindított. Támaszkodva a massz ágyra fel le mozgott hol elölről, hol hátulról, nyakamba lihegve néha. Csak a testét használta, kézzel alig ért hozzám, ami még inkább csak tüzelt. Egy ideig így elvoltunk, aztán javasolta a matracra fekvést. Szerintem ugrottam, ha jól emlékszem. Ott még egy kicsit játszott velem, de aztán jött a francia. Pont ahogy azt szeretem. Nem túl pornósan, szembe nézve, ritmust váltakozva, kevés kézzel. Mikor éreztem, h lassan végem, szóltam h kissé lassuljon, m még nem mennék el. Ezt figyelembe vette, kicsit csúszkált, játszott velem, aztán vissza a szájába. Nyelvvel is játszik, tényleg változatos. Aztán a vége fele pedig a melleire végeztem. Jól nézett ki...kérdeztem, de szájban végig nem opció. Aztán megtörölgettet, hagyott lenyugodni, közben comb masszázst végzett, csak úgy lightosan. Pohár vízzel pótoltam a folyadékot, majd fürdeni el.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kérdeztem, nekem az alap teljesen megfelelt. Jó érték arány. Előre egyeztetett rózsák száma a legvégén sem változott. Váratlan v bmi inkorrekt nem volt tapasztalható. Nem a végösszeggel készültem, azonnal vissza is adott. Két puszi és búcsú.
  • Összkép:

    Ajánlás maximus. Amit kínál teljesen betartja. Biztos,h visszamegyek. Már csak azért a testért is és a végén kapott fr végjáték miatt. A csuszka csak ráadás. :)
Happy Massage