• Vanda

  • Beküldte:
  • Vanda reagálása

    Köszönöm a kedves beszámolódat remélem legközelebb hosszabb időre is tudsz jönni:) puszi Vanda

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettük, könnyedén. Először is hamar felvette, és amikor megérkeztem a ház elé, akkor is.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető. A ház előtt a főút más parkolási zóna, mint a mellékutcák, melyek jobbára egyirányúak, de ennél nagyobb baj ne történjen.
  • Helyszín:

    Normál ház - nem 100+ éves, de nem is mostanában épült. Lift van, de nem teszteltem.
    A fürdő kulturált (zuhanykabin tusfürdő-választékkal), minden helyiség higiénikus.
    A francia ágy felett (nem a plafonon, a fejtámla feletti falon) tükör.
  • Lány külseje:

    Vanda nem azért takarja ki az arcát, mert rejtegetnivalója lenne; gyanítom, hogy inkább nem szeretné nagy dobra verni ezt a tevékenységét.
    Bájos, értelmes arc, a képeknek megfelelő hibátlan alak, szilikonos, de még nem tolakodó cicik.
    Fehérneműben fogadott, de az ágyon ez is lekerült róla - a combjai között sincs rejtegetni való.
  • Action:

    Egy kaotikus péntek lezárásaként sajnálatosan rövid időre tudtam csak menni hozzá, ezért csak egy minimál-programra maradt idő. Vanda már frissen, illatosan fogadott. A zuhanyzást követően áttettük a székhelyünket a hálószobába.
    NFVSZ programban állapodtunk meg, amibe azonnal bele is kezdett. Vanda tapasztalt kényeztető, ami alatt azt értem, hogy a kezét és az ajkait is használja, de úgy, hogy azok nem helyettesítik, hanem kiegészítik egymást. Ezt egyébként meglepően kevesen tudják, és vagy elcsúsznak a mechanikus, erős farokverés irányba, vagy csak szájjal dolgoznak - némi manuális rászorítással - ami pedig ritkán elég a megfelelő izgalmi szint eléréséhez.
    Mindenesetre Vandával maximálisan elégedett voltam: nem kapkodta el a dolgot, de ki sem futottunk a megbeszélt időkeretből. Volt pár kérésem (szemkontaktus, lassulás-gyorsulás), amit kedvesen teljesített, remélem nem vette rossz néven az instrukciókat.
    A beteljesedéskor sem finnyáskodott. Szilviával megtörölte az arcát, ha eközben ki is köpte az egész héten toborzott sereget, azt diszkréten tette.
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzottaknak megfelelően történt minden.
    Elszámolás zuhanyzás előtt, de gondolom máshol is ez jellemző.
    Mindenesetre nem vettem magamra. :-)
  • Összkép:

    Kellemesen éreztem magam, bár sajnáltam, hogy több nem fért bele - de sem korábban jönni, sem tovább maradni nem tudtam volna a saját hibámból.
    Rendszeres dilemma, hogy szemtelenül fiatal lányhoz vagy érett szeretőhöz menjen az ember - Vanda jó érv az utóbbiak mellett.
Happy Massage