• Noémi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte való nap késő délután a barátnőjével egyeztettem, aki korrektül tájékoztatott
  • Megközelítés:

    Az objektumot könnyű megtalálni, mind tömeggel, mind pedig gépsárkánnyal remekül megközelíthető, nyilván nem kell a ház előtt parkolni, én is 220 métert gyalogoltam és árnyékos helyen parkolhattam.
  • Helyszín:

    Egy udvari kéjlak egy régi polgári házban, ahogy beléptem az udvarban, rögtön szimpi volt minden. Az ember fia talál még zöldet is, na jó nem erdőkerülésre mentem, Noémi nyitott ajtót:) A kéjlak rendkívül tágas, pöpecül rendben tartott, felújított, ízléses.
    A baszoba a célnak megfelel, szobainassal és tatamival. A fürdőben 24kw-os Ariston gázkazán duruzsol a 100 literes melegvíz tartály mellett, a lábdobot pedig a mosó,- és szárítógépek adják. Sok tusfürdő, elegendő hely. Noémi felhívta a figyelmemet, hogy zuhanyfüggöny beszerzés alatt, addig kéretik vigyázni a locsolással. Nem éreztem magam a Palatinuson, úgyhogy semmit nem áztattam el (az alsó szomszédon kívül:) )
  • Lány külseje:

    Fekete lenge, rucikában fogadott Noémi, már az ajtóban tudtam, hogy jó helyre jöttem. Imádtam csípejének ringását, a mindig kedves mosolyát, a hangját, a pajkos szemeit, az egész kis jelenségét:)
    Azt el sem merem árulni, hogy isteni kebleket nevelgetett Noémi, amely keblek eszméletlen bimbóudvarban végződnek és a bimbócskák minden kis játékra kacéran reagálnak.
    Noémi bőre eszméletlen kívánatos, popsija markolásra, kényeztetésre hívogat, a kelyhecskéje pedig annyira üde, hogy nehéz vele betelni...
  • Erotikus masszázs:

    Előző este - a bejelentkezésem után - sérültem le edzésen, így úgy mentem Noémihez, mint egy reumás csiga.
    Menni alig bírtam és be is voltam kicsit görnyedve. Ez több infó is, mint ami a Makktársaknak fontos lehet, viszont úgy távoztam, mint egy délceg paripa, bocs csődör:)
    Szóval nagyon érzékien csinálja Noémi a masszázst, a számomra kritikus részt úgy kezelte, ahogy kértem, minden mozdulatával értem volt...
    Alaposan -a választásom szerinti olajjal - végigmasszolt (kérhettem volna krémet is pl), s a végén fokozta a lágyabb, érzékibb érintéseket...
  • Levezetés:

    Van nfvsz-ba, de igazából nem ezért mentem, jó, duzzogva kibírtam:) Mivel másfél órás progira neveztem be, így fel és levezetés is volt a programban.
    Felvezetésnél még - érthető módon - kicsit tartózkodóbb, félénkebb volt Noémi, ami aztán oldódott és egy finom puszikkal indított bevezető után, s miután megkóstolhattam én is a kis mézes csuprát, átváltott egy isteni és olyan franciába, hogy egy az egyben eltalálta azt, amit kedvelek, illetve Noémi bármit is csinálhatott volna velem, azt is imádtam volna.
    Levezetésnél a massz utáni érzéki érintéseket követően megfordulhattam és az általa felajánlott csodálatos 69-ben ért a vég...
    Eszméletlen izgalmas lány, imádnivaló
  • Elszámolás:

    Korrekt, pesti átlag, sőt a máshol szereplő extrák itt épp alapban voltak
  • Összkép:

    Nehéz ezt leírni és nincs is sok értelme, de Noémi az a lány, akit most hazavinnék azonnal:) Na jó, húzzuk csak be a féket, mert gondolom más MT-k is szeretnék Noémit, azért innen üzenem, hogy bármikor hívsz, ugrok azonnal:)
Happy Massage