• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Kedvesem! Nekem az lenne az első véleményem, hogy ÉLETEM LEGJOBB beszije. ( Bocs fiúk, ez tényleg így van.:) ) Második: Nem tudom elégszer megköszönni Neked és a sorsnak, hogy megismerhettelek, mert ilyen fantasztikus emberekért érdemes élni. Minden túlzás nélkül. Annyira jól éreztem magam Veled egész végig, mintha már régóta ismertük volna egymást. Lehet előző életünkben így volt?! :P Nem tudlak felülmúlni az írásod miatt, szóval egy szó még: KÖSZÖNÖM. :) Alig várom a következő randit szivem. :) Millió csók! :) :*

  • Egyeztetés:

    Először telefonon hívtam Amandát a tervezett találkozónk előtt néhány nappal, és szerencsémre hamar sikerült elérnem. Kedvesen csilingelő barátságos hang fogadta hívásom és néhány perc múlva kész időponttal a kis bucimban eltárolva fejeztük be a beszélgetésünket. Mindezt hamarosan még VTR-en is megerősítettem (ezt 2 perc múlva máris visszaigazolta!) és a randi napján reggel küldtem még egy SMS-t s bár ezt nem kérte, de azt az oldalon chatüzenetben válaszolva kedvesen megköszönte. 
    Az csak most így az írásnak nekiülve esik le, hogy annak ellenére, hogy még nem ismertük egymást egyetlen pillanatra sem kételkedtem abban, hogy a randink megvalósul mert valahogy olyan megbízhatónak tűnt a telefonban. Nem tévedtem. 
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület Duna és M3 bevezetője közötti utcák egyikében található címre GPS segítségével pontosan érkeztem. Parkolás az olcsóbb fővárosi díjzónák közül való és szerencsére bőven akadt belőle, s ami a legfontosabb, árnyékban várhattam ki a randiig visszalévő időt. 
  • Helyszín:

    Az utca újabb építésű tömbjeinek egyikében rendel Amanda. A házban lift működik és az egyik magasabb szinten található klímás lakásba érkeztem vendéglátómhoz, ahol minden szükséges rendelkezésre áll, ami fontos lehet számunkra.
    Kádas, üvegparavános fürdőszoba sokféle tusfürdővel, szájvízzel-pohárkákkal, száraz törölközőkkel és  kádkilépővel. Amanda hűsítő-frissítő itallal kínált amiből még útravalóval is ellátott. Igazán kedves gesztus volt tőle a rekkenő hőségben. Mással nem találkoztam sem a házban, sem a lakásban. 
  • Lány külseje:

    Amanda nyúlánk,vékony de mégis nagyon formás  idomai keltették fel a figyelmemet amint a hirdetését megpillantottam. Nem tudtam, hol rejtőzhetett eddig, hogy korábban nem láttam az adatlapját. 
    A parádés hibátlan formájú mellei nálam abszolút nyerő kategória mert nem szeretem a nagy dudákat. Kisebb érzékeny bimbói meghálálják a finom törődést de a borostámmal csak óvatosan közelíthettem. Működött. 
    Amanda "élőben" is olyan jól néz ki mint a fotóin! 
    A lapos hasa és a kitűnő alak mind-mind a színtiszta valóság. 
    Tejkaramell árnyalatú szolibarna finom bőre sima és ápolt. A puncija zsenge-tinilányos és meglepően szűk, így sokáig és nagy örömmel időztem a feltérképezésével.  
    A hosszú és vékony, de ennek ellenére izmos combjai és lábai formái kifejezetten tetszettek valamint a kerek popsija is megérte a kitartó simogatást. 
    Az egyik legközvetlenebb lány akit megismerhettem és a tapasztalatom alapján mondhatom, hogy kitűnően oldja a hangulatot még azokkal is akik szorongóbb típusúak( bár ez nem én vagyok :) ) . 
    Tágra nyílt őzike szemei zöld színben csábítanak. Viszonylag erős sminkben fogadott pedig az arca nekem enélkül is nagyon bejön! Hosszúkás arcél, hófehér fogakkal és kedves mosollyal adja meg az alapkarakterét. Festett szőke, egyenes haja a világ minden pontján vonzaná a férfiak tekintetét és ezúttal Budapest férfinépe lehet boldog. Pink-piros kétrészes szettben nyitott ajtót és a látvány alapján örültem, hogy Amandára esett a választásom. 
  • Action:

    A fürdőszobai tisztaságtúra után a szobában az ágy mellett állva várt rám. Hozzám lépett, majd lágyan megcsókolt. Két tenyeremmel eközben finoman a popsijába markoltam, aztán egyetlen pillanat alatt megbirkóztam a push-upos cicifix kapcsaival amivel olykor meggyűlik a bajom. Én invitáltam az ágyra egy kis nyalakodásra amit meghallva lelkesen egyezett bele. A hosszú combjai között elhelyezkedve belekóstoltam az ápolt puncijába és egy nagyon hosszú orális hadjáratot intéztem a csiklója ellen amit roppant mód elvezett, viszont gyönyörét ilyen mód egyelőre nem tudtam beteljesíteni, mert bár éreztem, hogy mennyire keresi maga is a helyes ütemet és folyamatos apró remegései által úgy gondoltam, hogy hamarosan bekövetkezik a várva várt fordulat de az egyelőre még váratott magára. 

    Már keményen erektált cerkával fordultam át fekvő helyzetbe, amikor megkezdte finom száj-, és nyelvmunkáját rajtam, ami nekem, a megrögzött aktusrajongónak is feledhetetlen perceket szerzett! Lágy és érzéki, bőnyálas nyelvjátéka az egész mélyre vett farkammal roppant kellemes élmény volt. Csak a száját használta mesteri módon. A féktől kiindulóan a rudin végighaladva,egészen a zacsiig, minden kapott a finom kényeztetésből. 
    Kacér mosolya találkozott az enyémével amint fejemet párnával alátámasztva polcoltam alá. Ez a szemkontaktus még többször megismétlődött később is. 

    Kissé átlósan helyezkedve, 69-ben is folytathattam a nyalakodást jó ideig, aztán gumírozás mellett döntöttünk és Amanda filigrán lovasként ült meg, először teljesen rám hajolva, aztán guggolós-felülős helyzetben is.Energikus mozdulatokkal lovagolt meg  Erejét kímélve hamarosan kértem a misszi pózt majd felemelt lábait két kezemmel tartva tüntettem el a nagyajkai közt a farkamat és kimért lassúsággal kezdtem dugni. Fölé hajoltam, de nem nehezedtem rá, így a szuszt sem nyomtam ki belőle. Itt végre kiteljesedhettem amint egyre gyorsítva keféltem csinos vendéglátómat, mire ő lábait a derekamnál rám kulcsolva ölelt át és sokáig így is maradt. Hamarosan már olyan erővel szorított magához, hogy testünk teljesen eggyé vált, s eképpen csípőm mindkettőnk testét egyként mozgatta fel és alá. Úgy éreztem magam mint egy utolsó nászára készülő fekete özvegy hímje nőstényének présszerű ölelésében. Lábainak szoros ölelése lassan ernyedni tűnt és ekkor újra lassan mozoghattam a valóban szűk puncijában de az izgalom nedvétől továbbra is észvesztő csúszósan. Oldalt fordultunk és Amanda szavak és kérés nélkül is tudta mi következik. Továbbra is egybeforrva csak a lábát magasba emelve asszisztált a könnyebb behatolás érdekében. Jobb lábát térdhajlatban fogva könnyítettem a helyzetében s eközben fejét oldalvást hajtva csókolóztunk tovább. Rugalmas a kis hölgy azt megmondom! :) 
    Itt is egyre tempósabban akcióztunk és ekkor jöttek elő rajtam az első izzadságcseppek az intenzív mozgás által. A szoros testhelyzetet megtartva és végig benne maradva, Amanda jobb lábát magasba emelve, míg a balt az enyéim között kinyújtva folytattuk tovább és ezt már rám nézve mosolyogva nyugtázta: "Huhh! Tudod cifrázni!" Egy pillanatra sem éreztem, hogy unná a "törődést", sőt kifejezetten úgy tűnt, hogy ő maga is élvezi, ami csak tovább acélozott, időnk viszont érzésem szerint erősen a végére járt így kértem tőle, hogy kutyusban pucsítson nekem. Hosszú combjaival alacsonyra ereszkedve segítette, hogy minél kellemesebb pozícióban hatolhassak belé. Csípőjébe kapaszkodva húztam magamra, és a kezdeti óvatos tempót ezúttal is felváltotta a tempós csapatás ami nem volt ellenére. Jobb kezének ujjai mereven feszültek amint rápillantottam, majd a lepedőbe mélyedtek. Mivel még túl sokáig tudtam volna húzni így,de a kifogástalan vendégszeretetével nem kívántam visszaélni ezért kicsusszantam belőle, aztán a gumitól pillanat alatt megszabadulva kis saját kezezés után érkeztem a hasára és a cicik közé. Kölcsönös törölgetés és tisztogatás után egy nagyon finom illatú vaníliás testápolóval síkosítva gondosan megmasszíroztam formás testét a nyakától a lábáig amit kifejezetten élvezett. Ez már csakis az ő kényeztetését szolgálta de nagyon hálás volt érte. Fürdés után puszikkal, és egy felejthetetlen élménnyel a tarsolyomban távoztam tőle. 
  • Elszámolás:

    Az "új fővárosi átlag felett egy hangyányival" méretű csokromat szokásom szerint érkezésem után adtam át, bár ezt nem kérte előre tőlem. Állatira-baromira-nagyon megérte a kapott óráért cserébe! :))) 
    TP a leghalványabb nyomokban sem volt tapasztalható. Végig odaadó és törődő módon bánt velem, így nem is kérdés, hogy mennyire jól éreztem magam a társaságában! 
  • Összkép:

    A kedves hangvételű kapcsolatfelvétel során nálam rögtön egy jó ponttal indított, amit az első pillanatok benyomásai a helyszínen történő találkozónk során csak tovább erősítettek. Közvetlen és nyitott személyisége által könnyen megtaláltam a hozzá vezető utat és olyan felhőtlen jókedv lengte be az egész találkozónk légkörét mintha évek óta ismernénk egymást. Én magam sem vagyok feszengő típus, és ebben személyében nagyszerű partnerre leltem. Egy kitűnő partner nem csupán a szexben jeleskedik, hanem a flott előkészítés és a hibátlan lebonyolítás is sajátja. Amanda mindezeket csont nélkül abszolválta és nyerte el tetszésemet. Megérkeztem után elmondta, hogy voltak kétségei a megérkezésemet illetően mert több nappal előre foglaltam időpontot ami szerinte gyakran meghiúsul. Erre elmondtam, hogy számára részleges biztonságot kellett nyújtson az általam küldött VTR és még soha nem mondtam le randit, s mindig megjelentem a megadott időben.
    Csak merem remélni, hogy én sem okoztam csalódást. :) 
    A vendégcentrikus magatartása és a kedves fogadtatása által számomra abszolút meggyőző erővel bírt, és bár nem készültem előre konkrét forgatókönyvvel, de a látottak és hallottak alapján, valamint a kitűnő beszámolói okán magas elvárásokkal viszont igen, ő mindezt kisujjból kirázva hozta a randit egy magasan felejthetetlen élményre! Ezek alapján nem is kétséges ajánlásom! Köszönöm szépen kedves Amanda! 
Happy Massage