• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolarim, Életem!


    Ezer bocsánat, hogy csak most tudok neked reagálni erre a fantasztikus beszire! Nem győzök neked lassan köszönetet mondani, annyi szépet és jót kapok tőled élőben és virtuálisan is :))

    A sok kedvesség, figyelmesség, törődés, felejthetetlen randik, csókok, bókok, simogatások, bújások..... és még sorolhatnàm szerintem reggelig, hogy mi mindenért tartozok neked köszönettel :))

    Igen, már törzsvendég vagy és a hangodat már ezer másik hang közül is megismerem. Mindig örülök a jelentkezésednek, hiszem tudom, hogy egy csodás randim lesz újra a társaságodban ;))

    Imádok játszani veled, látni rajtad, hogy mennyire élvezed amit művelek veled. Igyekszek mindig valami új dolgok becsempészni a talinkba, nehogy a végén még megunj és elfelejtsd a te Wandádat ;)

    Annak pedig pláne örülök, hogy nem izgulsz mikor hozzám jössz, csakis pozitívan. Hiszen már ismersz, nálam a csalódás kizárt dolog!

    Úgyhogy várlak vissza Drágám máskor is bármikor, ha szeretnéd mégtovább fokozni a csodás randijainkat :P
    Természetesen sok szeretettel, csókkal, öleléssel és még sok sok finomsággal Évakösztümben!


    SOKSZOR CSÓKOL ADDIG IS:


    A Te Istennőd:


    Wanda Gold :****


    Imádlak ❤

  • Egyeztetés:

    Immár törzsvendég vagyok Wandánál, ismerős a hangja, szerintem neki is az enyém :) Mint vele mindig, most is simán ment az időpontegyeztetés, és külön köszönöm a rugalmasságot!
  • Megközelítés:

    Egy forgalmas út mellett van a tetthely, nagyon kicsit kintebb a belvárostól, de onnan jól megközelíthető. Több busz- és villamosjárat is van, ami szinte a kapu előtt tesz le, kis sétával pedig még a vasút is elérhető Rákosrendezőnél. A parkolás talán nehezebb lehet, de ezt nem tapasztaltam meg, mert BKV-vel érkeztem.
  • Helyszín:

    A helyszín már évek óta változatlan, legalábbis kívülről. Új építésű ház, szép, igényes és tiszta. Belülről viszont mindig változik, mert Wandus állandóan kitalál valamit, hogy csinosítsa :) A baszoba nagy részét az ágy foglalja el - hiába, a fontossági sorrend is ezt diktálja -, de persze van hely a ruháknak is. A fürdőszobában rengeteg a tusfürdő, szerintem Wandának külön szállítmány szokott jönni a nagykerből :) Jó nagy a kád, ketten is kényelmesen elférünk zuhanyzáskor ;)
  • Lány külseje:

    Nevével ellentétben egyáltalán nem wanda, hanem gyönyöwű (elnézést) :) A van rajta mit fogni kategóriát erősíti, nekem ez a kedvencem: szép kerek cici és popsi, ehhez jön még a képeken nem látható huncut tekintet és állandó mosoly, mindez együtt pedig teljesen elbűvöli az embert. Megvan az a mese, amiben a szabó új ruhát varr a császárnak, és azt mondja róla, hogy a bolondok nem látják? Na, Wandán valószínűleg ilyen ruha volt, amikor fogadott, mert én - mivel ő már régen megbolondított - már az ajtónyitáskor meztelennek láttam. Akárhogy is, ez az öltözet tetszik rajta legjobban :)
  • Action:

    Ahogy már írtam, régi ismerősök vagyunk Wandával, ehhez méltóan üdvözöltük egymást, szájrapuszival, öleléssel. Megbeszéltük, kivel mi történt, amióta nem találkoztunk, bár sok minden említésre méltó nem volt, hiszen alig másfél hónapja jártam nála. Újból elkísért a fürdőszobába, bár ő előtte már megfürdött, de azért alaposan letisztogattuk egymást. Közben persze csókból, simogatásból sem volt hiány, és még a franciatudásából is kaptam egy kis ízelítőt, csak hogy kibírjam, amíg beérünk a szobába :) Ott viszont, ahogy szoktuk, én kezdtem el bemutatni a nyelvérzékemet. Talán én izgatom fel ennyire, talán ő ilyen érzékeny (utóbbira tippelek), de mindig nagyon hamar sikerül nyelvvel a csúcsra juttatnom. Nekem is kijárt a jóból, helyet cseréltünk és szájába vette a szerszámot. Fantasztikus egyéni technikája van, időnként tövig elnyelte, máskor csak a hegyét nyalogatta, miközben a golyókkal játszott, imádtam :)
    Amikor már nem bírtam, szóltam, hogy húzzunk gumit. Javasoltam egy (számunkra) új pózt, én nagyjából felültem, ő pedig az ölembe ülve lovagolt először háttal nekem, később pedig szembefordulva. Nehéz lenne eldöntenem, melyik volt izgatóbb: amikor a popsija volt közvetlen előttem, vagy amikor a cicije volt az arcomban. Szemből mentem el végül, teljesen kifacsart, legalábbis ekkor még azt hittem...
    Folyadékpótlás után megpihentünk az ágyon fekve, megbeszéltük a közeljövőbeli és a nyári terveinket, majd Wanda egyszercsak gondolt egyet és elkezdte élesztgetni a farkamat. Ő az a típus, aki sosem adja fel, a kezével és a szájával most is sikerült belém életet lehelnie. Kellett is, mivel a kutyapóz az első körben kimaradt, így folytattuk hát. Gyönyörű látvány így a feneke és a puncija, ahogy a farkam mozog benne, és jól is éreztem benne magam :) Sajnos így a második menetben már nem voltam elég kemény ahhoz, hogy így fejezzem be, de semmi vész, Wandus már tudta, mit szeretek ilyenkor csinálni: hanyattfeküdt, én fölétérdeltem, és addig simogattuk egymást, amíg el nem mentem a mellére.
    Újból alaposan letisztogatott, pihegtünk kicsit egymás karjaiban, és egyetértettünk abban, hogy jó lett volna így elaludni :) Ez sajnos nem jöhetett szóba, mert lejárt az időm - szokás szerint én szóltam, nem Wanda. Megtisztálkodtam, felöltöztem és végül elbúcsúztunk egymástól, a közeli viszontlátás tudatában.
  • Elszámolás:

    Amikor már szinte mindenkinél új szabványméret dukál a virágcsokorból, addig Wandánál még mindig elég a régi pesti átlag. Van bővebb infó, érdemes megnézni. Nekem abszolút megérte, mint mindig :)
  • Összkép:

    Amikor Wandához megyek, soha nincs izgalom bennem, legfeljebb a kellemes fajtából, mert tudom, hogy benne nem csalódhatok, biztosan jól fogom érezni magam. Legfeljebb azzal tud meglepni, hogy minden alkalom után azt hiszem, ezt már nem lehet fokozni, aztán mégis mindig egyre jobb vele :)
Happy Massage