• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Lallerom, Életem!


    Először is köszönöm , hogy újra meglátogattál és megint sikerült csodás pillanatokat szereznünk egymásnak :))

    Másodszor pedig köszönöm neked ezt a szuper, mindenre kiterjedő beszit. Nagyon megleptél vele és fülig érő mosollyal olvastam végig minden egyes sorát. Imádom!

    Köszönöm az egyedi ajándékot is, amit kaptam tőled. Örültem neki, hiszen még senkitől nem kaptam ilyet. Amikor ránézek, mindig az eszembe vagy! Ráadásul nagyon ötletes volt, ahogy átadtad a virágszálakat. Ez végképp egyedi és utánozhatatlan :)))

    Örülök annak is, hogy megint fantasztikus élményben tudtalak részesíteni, de hát ez így van, ha két embernél tökéletes az összhang. Figyelünk egymásra ki mit szeret és a legfontosabb számunkra, hogy a másik fél minél jobban érezze magát.
    Valahogy mindig sikerül újra elkápráztatni egymást ;)

    Máskülönben pedig nagyon szeretek veled beszélgetni az élet nagy dolgairól is, hiszen tökéletes beszélgetőpartner is vagy. Nincsennek unalmas témáink és nincs kínos csend közöttünk :))

    Remélem még nagyon nagyon sokszor fogom érezni és élvezni a társaságod ;)

    Úgyhogy várlak vissza sok szeretettel, öleléssel, finom csókokkal, hogy újra átéljünk együtt egy pár csodaszép órát :P


    MILLIÓ CSÓK ÉS ÖLELÉS :****


    Wanda Gold ❤


    Imádlak ;) ❤

  • Egyeztetés:

    Mivel nem túl rég jártam Wandánál,és felettébb jól sikerült a randink,borítékolható volt,hogy a következő talink sem várat sokáig magára.
    Miután személyes üzenetben rebegtem el látogatási szándékomat,már csak a megfelelő időpontot kellett megszerveznem,lévén elég kaotikus a gyárban a munkarendem.
    Wanda az egyeztetés során könnyen,gyorsan elérhető volt,maximálisan alkalmazkodva az általam feldobott lehetetlen időpontokhoz.
    Végül a sikeres egyeztetést követően Vtr-n kértem meg kedvesem kezét,röpke két órácskára,mivel a jóból sosem lehet elég :)
  • Megközelítés:

    Wanda búvóhelyét még mindig ismert zuglói piactól nem túl messze,forgalmas főutak kereszteződése környékén találjuk .
    Gps ház elé vezet,bkk csodái közül az elbűvölően kék,illetve sárga szörnyetegekkel tudjuk kedvesünk rejtekhelyét megközelíteni,melyek szinte az ajtóban bocsájtják útjára a kiéhezett kalandort.
    Parkolás közeli kis utcákban lehetséges,viszont azt nem tudom,hogy grátisz,vagy sarcos a gépsárkány letámasztása ...
  • Helyszín:

    Kedvesünk főhadiszállását egy közelmúltban épített házikó rejti ,maga a kéjkuckó magasabb emeleti régióban található,hova lift repiti fel az erotikára éhes kalandort.
    Lakásba belépve egy modern,kellemes ,fiatalosan berendezett fészket képzeljünk el,melyen látszik,hogy életvitelszerűen használja gondos gazdasszonya.
    Fürdőben hatalmas kád (melynek egyéb funkciója is van,mint kiderült), zuhanyfüggöny,tiszta,száraz kilépő,szájvíz pohárkákkal,és a lényeg,a színes fényekkel villogó zuhanyrózsa található,valamint kisebb drogériát megszégyenítő tusfürdőkészlet van. Nem akartam az időmet azzal elhúzni,hogy egyenként megszámoljam mind a huszonkettő tusfürdőt ! :)

    Foglalkoztató szobában Artúr,a szobainas, hatalmas,nagy igénybevétel esetén is néma franciaágy,kis szekrény az elkövetkező időszak kellékeivel és maga a ház elbűvölő úrnője,Wanda várja látogatóját.
    Egészében véve az egész lakást elfogadnám,feltéve,ha az adásvételi szerződésben Wanda is benne foglaltatik,és utána ez nem vetne fel otthon kínos kérdéseket:).
  • Lány külseje:

    Kedvesünk bőséges portfólióval rendelkezik,nem bíz sok mindent a véletlenre. Ahogy írja adatlapján, Ő nem az a párductestű plázacica,hatalmas,formás keblekkel,formás, kemény popsival,melybe szinte élvezet beleharapni :) megáldott alacsony leányzó,akinek már a látványától is eszét veszti a férfiember,és már engedne is az ősi vágyaknak. Arckitakarástól nem kell megijedni,csak az inkognitó miatt van, fekete hajzuhataga elbűvölő huncut szempárt,és mindig mosolygós , bájos arcocskát keretez.
  • Action:

    Érkezésemkor tekefonos instrukciók alapján bezsilipeltem,majd felgaloppoztam a megadott emeletre,ahol nyílt az ajtó,majd mögötte megbújó kedvesem elém toppant,ismét a már jól bevált , szerelem ruháját viselve elragadó testén.
    Szorosan átölelt,igazi mandula vizsgálós nyelvescsókkal üdvözölt,majd a nadrágon keresztül rámarkolva az éledező Kispajtira kedvesen beljebb invitált a lakásba.
    Szokásomhoz híven túlestem a rózsaceremónián,átadtam a számára hozott névre szóló apróságot,melynek nagyon megörült.

    Kedvesen innivalóval kínált,leültünk egy picit a nappaliban,majd hirtelen olyan szűziesen elkezdte rólam letépni a ruháimat,mint akinek már napok óta nem volt dolga férfival.
    Mire észbekaptam,már Artúr,a szobainas fel is volt gönceimmel öltöztetve,mi meg ott álldogálltunk kettesben bűntársammal csodálkozva,hogy mi is történik körülöttünk.
    Wanda kedvesen elrebegte,hogy most azonnal sipirc a fürdőbe,mert lesz kapsz !
    Természetesen szót fogadtam,mert van itt olyan kolléga,akit nem neveznék meg,de be lett neki ígérve egy alapos fenekelés,igaz kedves N-K ??:)
    Gyorsan bezizzentem a fürdőbe,kezemben a friss,ropogós törcsivel,mikor meglepetésemre Wanda is utánam jött,mondván,hogy az előző beszimben írtam olyat,hogy a kád másra is alkalmas a tusoláson kívül,és szeretne ebből bemutatót kapni.
    Így történt,hogy ketten léptünk a kádba és egyben az erotika földjére,mert tündérem olyan alaposan megfürdetett,hogy alig vártam,hogy viszonozhassam kedvességét.
    Miután végre sor kerülhetett a viszonzásra,tenyerembe jókora adag tusfürdőt öntve lelkes fürdetésnek álcázott domborzat feltérképezésbe kezdtem,a kezemet csókokkal követve.
    Kedvesem szólt,hogy vigyázzak mert a tusfürdő nem a legjobb ízű üdítőital,és... hát... igaza lett :)
    Miközben igyekeztem minél kevesebbet inni eme kiváló nedűből,Wandám hirtelen lehajolt és kezelésbe, akarom mondani szájalásba vette az izgága Kispajtit,hirtelen teljesen eltüntetve mohó ajkai közt, mintegy prezentálva,hogy mi következik még ...
    Hamarosan kihúztam bűntársamat szorult helyzetéből,melyet a kis gazember meglehetősen élvezett,megtöröltük egymást,és átvonultunk a babaszobába,mondván , hogy ott azért mégis csak kényelmesebb.

    Wanda kényelmesen eligazgatott az ágyon mint valami rongybabát,párnát nyomott a fejem alá,és nekikezdett kedvenc játékának.
    Szépen körbe csókolta vezéremet,levonult a csatolt tartományhoz hogy a tojástartónál is tiszteletét tehesse,közben időnként pajkosan rámpillantott,ellenőrizve a hatást,majd visszatért bűntársam fejebúbjához.
    A rá oly jellemző technikával kezdte kényeztetésemet,hol lassan,majd hirtelen felgyorsítva,egyszer mélyen lenttartva ,majd csak a makkon pörgetve falánk nyelvét.
    Kis idő múlva kértem,hogy most én hadd kényeztessem Őt,mert éreztem,hogy itt nem tudom sokáig húzni a dolgot ...

    Engedelmesen hanyatt feküdt,én pedig végre kiélhettem a hatalmas ,formás cicik iránti mohó vágyamat. Lelkesen simogattam,csókolgattam szépséges,jó tapintású ikreit,a bimbók élénk nyújtózkodással hálálták meg a törődést , majd elindultam dél felé,mely irány meghatározása számomra nem jelent problémát mint egyik ,általam nagyra becsült kollégának , aki kalandor iránytű nélkül eltéved :).

    Mikor megérkeztem a csodák völgyébe,vidáman nyalintottam a nedvesen csillogó szárnyacskák közé,majd látva a kedvező fogadtatást,élénkebb nyelvmunkába kezdtem,kedvesem teljes megelégedésére mert hamarosan diótörőt kezdett játszani kemény combjaival,dióként az én kobakomat akarván össze roppantani, ami majdnem sikerült is neki.

    Rövidesen szinte egyszerre javasoltuk,hogy nem ártana Kispajtira kabátot adni,amit csinos vendéglátóm villámgyorsan fel is adott tettestársamra,majd vidáman nyeregbe pattant,mivel szívemhez igencsak közel áll eme sport,lévén lovas nemzet vagyunk :)

    Kedvesem kezével igazította vezéremet az előzmények hatására már nedvesen lüktető szerelem nyílásába,és lassú,majd egyre gyorsabb ügetésbe fogott,melyet felettéb élveztem.

    Miközben elbűvölően mozgott rajtam,én igyekeztem alulról diktálni az ütemet,és nem tudván ellenállni a szemem előtt ringő szépséges ikreinek hol csókolgattam,hol ujjammal izgattam kemény bimbóit,minek hatására Wandusnak elég rendesen megjött a hangja.
    Ennek az öszevont támadásnak nem sokáig tudtam ellenállni,és nemsok idő múlva hatalmasat robbantam a gumiba,szinte pont akkor,mikor kedvesem felsikkantva elröppent.
    Egyszó, mint száz,akkorát sikerült élveznünk,hogy szerintem utána még a szomszédok is rágyújtottak egy cigire :)

    Szétcsatlakozás és tisztogatás után bájos vendéglátóm felajánlotta,hogy pihenésképpen igyunk egy kávét és némi folyadékot ,amit szívesen elfogadtam.
    Szépen kivonultunk az erkélyre,kávéztunk,beszélgettünk,nekem közben bevillant,hogy mit is lehetne itt még ügyködni,de talán majd legközelebb ...

    Szünet után szobába visszatérve folytattuk a félbehagyott ,egymás kölcsönös kivégzésére irányuló,mindkettőnk nagy örömére szolgáló játszadozásunkat.

    Először én vettem kedvesemet kezelésbe,ikrei hosszas kényeztetése után ismét alaposan igyekeztem bemutatni neki kezdetleges francia tudásomat,amit egymás után kétszer is elismert a fejem összeszorításával,majd ellentmondást nem tűrve,szűzies szerénységgel a hátamra parancsolt,közölve,hogy most már hagyjam Őt is szórakozni,mert ez csak így igazságos . Igazat adtam neki,mert nem vagyok én semmi jónak az elrontója,és vártam a fejleményeket.

    Wandám szépen elkezdte a mellkasomat csókolgatni,szép lassan haladva lefelé,melyet Kispajti már intenzív ágaskodással várt,majd megérkezve céljához először a zacsit kezdte izgatni,majd miután észrevette lassan felakadó szemeimet , megszánt,és szépen falánk ajkai fogságába süllyesztette bűntársamat .
    Ismét egy osztályon felüli,fergeteges franciával kedveskedett,melynek éreztem,hogy sokáig már nem tudok ellenállni,és egy csodás pillanatban szabadjára engedtem a lávát,melyet kedvesem vidáman tüntetett el az utolsó cseppig.

    Miután pár perc múlva kezdett visszatérni belém az élet,elvonszoltam leharcolt korpuszomat a fürdőbe,gyors tusi után még egy kis folyadékpótlást követően Wanda jóvoltából egy újabb szenzációs élménnyel gazdagabban,gondolataimban már a következő randink szervezésével , a távozás mezejére léptem...
  • Elszámolás:

    Wanda csekély szálból kötött bokrétáért,mely a régi átlagot képviseli, nyújt átlagon felüli élményt kedves vendége számára.
    Csokor mérete telefonon,és bővebb infóból is egyaránt megtudható ,nagyon korrekt módon mérete a helyszínen sem változik.
  • Összkép:

    Miként az előző látogatásomkor,úgy most is teljesen feltöldődve,illetve a megfelelő helyen kiürülve :) távoztam Wandától,ismét meggyőződve arról,hogy Ő egy kitűnő partner , egyre jobban összecsiszolódunk , teljesen kiszakítja az embert a hétköznapi taposómalomból,a vele töltött idő kizárólag kettőnkről és a tömény erotikáról szól,nem érezve egy pillanatig sem azt,hogy itt és most egy szolgáltatást veszünk igénybe.
    Erősen ajánlott kategória minden MT részére.

    Kedves Wanda!
    Miként néhány hete,úgy most is teljesen elvarázsoltál, szinte a föld felett lebegve távoztam a Veled/Nálad átélt szenzációs élmények hatására.
    Most is azt mondon,hogy megérte kiböjtölnöm a sanyarú kispados időszakot,hiszem most ismét meggyőződhettem arról,hogy egy nagyszerű,elragadó személyt ismerhettem meg Benned.
    Természetesen a folytatás sem maradhat el ... :)
    KÖSZÖNET MINDENÉRT !!! :)
Happy Massage