• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam és mint utóbb kiderült a barátnőjével beszéltem, de semmi gond nem volt. Teljeskörű tájékoztatást kaptam a lehetőségekről és az időpontot is le tudtuk egyeztetni.
  • Megközelítés:

    A Lehel téri piac közvetlen közelében található az épület. A 3-as metró, számtalan busz és villamos is jár a környéken, nem lesz gond az odajutással.
    A parkolás fizetős arrafelé, és az utcán nincs is sok hely, azonban a piacon lehet hogy egyszerűbb és olcsóbb is megállni.
  • Helyszín:

    Amikor megnéztem pontosabban a címet akkor esett le, hogy már jártam ott tavaly. Egy szalon a helyszín több szobával, valamint lánnyal. Annak ellenére, hogy nem kedvelem ezt a fajta megoldást a diszkrécióval ezúttal sem volt semmi gond.
    A lakásban és a szobában rend fogadott és tisztaság. A szobában kellemes hangulatfény várt, a földön matrac és tükrök minden irányból a vizuális élmény fokozása érdekében.
  • Lány külseje:

    Ayse megszólalásig úgy néz ki mint a képein. Formás test, és hatalmas szilikon cickók.
    Nem egy vékony gebe típus, de mindenhol kemény és jó érintésű a teste.
    Az arca nekem nem annyira az esetem, de kedves vendégközpontú hozzállása, valamint mosolya levett a lábamról.
    A kezecskéit aranyba kellene önteni, csodásan tudja változtatni a használatukat az egészen lágytól (kényeztetés) az egészen erőteljesig (masszázs).
  • Erotikus masszázs:

    A levezetés felvezetéssé vált, szeretem így kezdeni az órát mert tudom, hogy a hátralévő rész már csak a masszázzsal telik (de erről lentebb bővebben).
    A masszázs maga meglepően profi volt. Nincs hatalmas tapasztalatom a masszázs lányok terén, azonban itt egy igen szakszerű és alapos masszírozásban részesültem. Sok helyen a masszázs kimerül egy lazító gyúrogatásban, de nem itt. Ayse hosszan és erőteljesen dolgozott minden porcikámon. A vádlitól kezdtünk felfelé. Már itt éreztem az elején, hogy milyen erős keze van (ha arra van szükség). Gondosan dolgozta az izmokat, és gyúrta kifelé a csomókat. A vádlik után a combok következtek, majd a hát. Idő hiányában itt fejeztük be sajnos. Hosszasan élveztem volna még a masszírozó tudományát, de erre már csak kövi alkalommal lesz lehetőség.
    Nála valóban érdemesebb hosszabb programra benevezni annak, aki egy alapos masszázsra vágyik.
    A vádlim még két nap múlva is sajgott, jóllehet ezt egyáltalán nem bántam, mi több én így szeretem. Az erősségre Ayse egyébként rákérdezett, én választottam a fokozatot.
  • Levezetés:

    Mint már fentebb jeleztem a kényeztetéssel indult a műsor.
    Leültem a matracra, partnerem pedig mellém telepedett. Kezeim Ayse testének felfedezésébe kezdtek, míg ő lágyan kézzel kezdte izgatni a szerszámot.
    Kisvártatva vízszintesbe kerültem, miközben Ayse tovább ingerelt szinte csak az ujjbegyeinek óvatos mozgásával. Fenomenálisan csinálta, úgy álltam mint a cövek. Én inkább orál párti vagyok, de ha még két percig így folytatja, akkor menthetetlenül kivégez. Tényleg szuper keze van, handjob mániásoknak garantált élmény.
    Azonban az idő eljött és Ayse franciára váltott. A szája is finom volt, némi instrukció mellett a változatosság is biztosítva volt. Kis idő múltán oldalra helyezkedett a jobb elérhetőség érdekében, majd én felálltam a vizuális élmény teljességéért.
    Arcra nem mehet a befejezés, szájba extra, így maradt a cicikre ürítés. Hamarosan be is terítettem a csodás didiket egy nagy adaggal.
    A végén Ayse csodálkozott, hogy hogyan bírtam ilyen sokáig :)
  • Elszámolás:

    A rózsaszálakat előre, avagy utólag is át lehet adni, Ayse nem csinál ebből ügyet.
    Az ajándék mértéke méltányos, a szájba élvezés mint extra meg tudja dobni egy kicsit.
  • Összkép:

    Szuperül éreztem magam Ayse kezei alatt, kedvessége és szolgálatkészsége magával ragadott. Mind a masszázs, mind a kényeztetés első osztályú. Maximálisan ajánlott kategória.
Happy Massage