• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Beszamolokcom oldalon találtam meg a hirdetését , Én csak ezt az oldalt böngészgetem... Első próbálkozásra, a harmadik csörgésnél felvette a telefont, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, hangja már a telefonban megnyugtatott, hogy jó helyen járok. Mindenről kielégítő tájékoztatást kaptam… A randink időpontját a telefonálás után 1.00-val fixáltuk.
  • Megközelítés:

    Személy szerint autóval érkeztem, GPS pontosan odavisz a ház elé, kis szerencsével még parkolóhelyet is lehet találni a ház előtt ami ingyenes. Mivel Kelenföld kb. 10 perc sétára van így a tömegközlekedés tárháza áll rendelkezésre a Bujákodni vágyóknak!
  • Helyszín:

    Megbeszélt időben pár méterre a kaputól felhívtam, megkaptam a kódot bejutottam majd a liftbe szállás és az épület legmagasabb szintű ilyen kiszálltam előre megkaptam az instrukciókat melyik ajtót kell kerestem. A lakásba belépve kis folyosó félhomály ahol Niki fogadott fekete combfixben és fekete testhez tapadó… nem is tudom miben, nem a ruhára koncentráltam… A folyosóról egyenesen nyíló szobába mentünk ahol halk zene volt, jó illat, félhomály, vagy gyertya vagy show lámpa adott nagyon kellemes narancssárgás fényt, a szoba kellemes fő mérsékletiről pedig egy mobil klíma gondoskodik Ami nagyon jó szolgálatot tett mert Nikit látva már Fort a vérem. Fürdőszoba kicsi hely zuhanykabin sajnos az ajtaja elromlott nem tudtam rendesen behúzni, Niki mondta hogy semmi gond, egy kicsit ki pancsoltam a vizet probléma nem volt belőle több féle tusfürdő, Szájvíz tiszta illatos törölköző várt engem.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken is látszik Niki hogy szép arcú csinos igazi belevaló dögös nő… Viszont élőben tényleg sokkal szebb, vidám, rögtön tudja hogy kell oldani a hangulatot, formás, pontosan ott kerek ahol kell. Gyönyörű arc, csillogó szempár, hófehér fogak nekem nem is kellett több…
  • Action:

    Megérkezésemkor frissítővel kínált, megbeszéltük a részleteket, előre rendeztem az ajándékot, bár nem kérte. Ágy melletti asztalra tettem, amíg ott is maradt látogatásom végéig… Bár szerintem ez teljesen lényegtelen. Niki vidáman kacarászott majd felállt az ágyra én elé álltam lehúzta a fekete ruháját és két gyönyörű hatalmas mellét ismerkedésünk első jelek kép az arcomba nyomta! Nyaltam fal Tam mint koldus gyerek a fagyit közbe csókolgatom illatos testűt majd maga mellé ültettem és rábíztam magam A sokak által ódákat zengett Francia tudására. Niki alapos munkát végzett nyaltafaltől, a golyókat sem kímélte néha tövig eltüntette csak szájjal kényeztetett, kézimunka nem volt, amiért nagyon hálás vagyok. Majd ezek után az ágyra döntöttem, végig csókoltam csodálatos testét, és kényeztetni keztem nyelvemmel amire nagyon jól, hevesen reagált. Elég sokáig voltunk ebben a pozícióban úgy gondolom ő is élvezte, de én biztosan. Egyszercsak felpattant megfordította az ágyon és közölte velem: kölcsön kinyír visszajár! Ezután már csak hagytam magam mint a legyőzött vad párnát a fejem alá rakva néztem neki fejét arcát, rámnézett kacsintott mosolygott nevetett és kitartó munkájának eredményét végig a szájába engedtem. Nem kapkodott, nem ugrott föl hagyott lenyugodni majd utána A fürdőszoba felé távozott… Visszatértekor összebújtunk, cirógatott abszolút teljesen mintha több éve ismert barátnőmnél lettem volna olyan érzésem volt. Láttam rajta hogy végig figyel rám én vagyok neki a fontos és a kedvemben akar járni. Második körben franciás előjáték tömkelege, majd amikor harcra kész állapotban voltam gumit húzott és egyetlen egy pózban kívántam őt, hátulról… Finoman érzéssel, majd vadul a megfelelő hanghatások hatására a gumiban végeztem. Más pozíció nem volt, de nem is vágytam rá… végén letisztogatott mosolygott, kicsit még összebújtunk és mivel idő már lejárt egy gyors tusolást követően puszival elválva léptem tovább az életbe...
  • Elszámolás:

    Ha jól tudom egy extrája van amit én igénybe is vettem, bővebb infót aki kér róla eltudja olvasni, de telefonban is teljeskörű információt nyújt a hölgy! Maximálisan korrekt!
  • Összkép:

    Niki személyében, hogy is mondjam, nem csak egy hirdetőt ismertem meg valami sokkal több volt annál… Jó volt veled lenni! Maximálisan ajánlott mindenkinek aki tudja értékelni azt hogy ennek a hölgynek lelke is van… Kedves Niki nagyon köszönök mindent neked!
Happy Massage