• Stella

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap, majd aznap hívtam telefonon. Az első alakalommal nem tudott bővebb infót adni, erre a randi napján került sor. Az egyik esetben sem vette fel rögtön, visszacsörgött röviden, hogy hívhatom.
    Hangja furcsa, mély, tájszólása is van, nem az a kellemes csicsergő női hang, de ettől nem szabad megijedni.
  • Megközelítés:

    Mamut környéke, lehet parkolni valamelyik mélygarázsban, az utcán, de ott nem nagyon van hely, vagy BKV a Moszkva ill. már Szél Kálmán térre. Mélygarázs 360 Ft/ó.
  • Helyszín:

    Átlagos lakás, mely körfolyosóról nyílik és rács mögött található. A bejutás az épületbe forgalmas utcáról. Bevásárlási lehetőség van bőven a környéken.
    A lakás állapota jó, tiszta, de nem luxuslakás. A fürdőben van több tusfürdő, de nincs telepakolva.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel, de van néhány ősz hajszála. A korát min 30-ra mondanám, a képeken is látható, hogy van egy kis has, és bár formás feneke van, de az nem kőkemény.
    Borostás pillangós punci, kifejezetten szép. A magassága adott, másik beszámolóban írták hogy hosszúcombú, de ez csak a magasságából adódik, arányaiban átlagos.
    Mellei szépek, természetesek, kellemes tapintásúak.
  • Action:

    Bejutás után tisztáztuk a részleteket, abban maradtunk, hogy a közös fürcsi levezetésnek lesz, és mivel én is nem sokkal azelőtt fürödtem, egyből elkezdtünk ismerkedni. Az ágyra telepedve ismerkedés gyanánt gyorsan átgyúrtam elölről-hátulról, nyelvemmel kényeztettem a melleit, majd a pillangós punciját. Itt közölte, hogy nehezen megy el, de ha kitartó vagyok sikerülhet. Én nem voltam kitartó, ügyeltem mindkettőnk idejére, hogy az órácskába a két menet beleférjen. Az elején még voltak csókok inkább kevesebb mint több nyelvvel, de ez a punci-kényeztetés után elmaradt. Finnyás a "kicsike". Álltalában ilyen esetben több pózt váltogatok, de most valahogy missziben elkezdtük és így is lett végem. Kellemes enyhén szűk puncija van, és nagyon tetszett, ahogy teste hozzám simul. A második menetre kis beszélgetéssel majd kölcsönös franciával hangolódtunk rá. váltottunk kutyára, itt miközben nyomtam, szépen csendesen a csikóját masszírozta, majd közölte, hogy bírjam még egy kicsit és kb. 5 perc múlva szépen halkan elment, csak a teste feszült meg és hajlott karikába. Ezután szerettem volna állva elölről, de a bemeneti nyílása túl alacsonyan volt, magassarkú nem jutott eszembe, ezért feltérdelt az ágyra és úgy folytattuk hátulról, majd hasra feküdt, és hátulról, nyújtott lábbal lett végem. Még egy közös fürcsi csak a látvány kedvéért, majd léptem.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, mikor levetkőzött. A telefonban megbeszélteknek megfelelt.
  • Összkép:

    Mintha vidéken felszednél egy átlagos, de magas lányt. Barátnő szerű, nincs nála óranézegetés, és ha tehet elmegy. Elmondta, hogy nincs nála átjáróház, nincs kupi jellege a helynek. Nálam nem favorit, de jól éreztem magam vele, ha arra járok és van egy szabad órám biztos beugrom még.
Happy Massage