• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette, kedvesen tájékoztatott és mivel amit hallottam az nekem teljes mértékben megfelelt, már indulhattam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Marina lakópark, autóval egyszerű a megközelítés, GPS házhoz visz. Parkolás nem tudom, hogy fizetős-e, mert bár mostanában erre a részre is kiterjesztették a zónát itt mindenesetre nem volt egyértelmű, én a ház mellett álltam meg és inkább fizettem, mert nem akartam kétszáz fornt miatt kellemetlenséget.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, tiszta, kellemes kis lakása, fürdő és a szoba is teljesen megfelel a céljának. Ruhákat volt hová pakolni, az ágy is rendben. A fürdőben minden megtalálható volt, hogy a vándor lemossa magáról az út porát és teljesen megfrissülve adja át magát a rá váró élvezeteknek.
  • Lány külseje:

    Tökéletesen karbantartott testű, szép szilikon cicis milf. Arca is alakja is és szexuális kisugárzása is nagyon tetszett. Egy fekete egyrészes valamiben fogadott és rögtön éreztem, hogy jó helyen járok.
  • Action:

    Megérkezésemkor kedvesen beinvitált, innivalóval és hellyel kínált, hogy kicsit beszélgessünk, ismerkedjünk egymással, hisz "sehová nem sietünk"- mondta. És valóban egész végig nem foglalkozott az idővel, csak azzal, hogy a lehető legjobban egymásra hangolódjunk. Azért ismerkedés közben csak kaptam egy törülközőt és elindultam fürdeni, de a beszélgetés fonala továbbra sem szakadt meg. Mintha a barátnőmnél lettem volna. Mikor végeztem és visszatértem a szobába Noya már meztelenül várt az ágyon. Nekem sem kellett több, mellé bújtam és heves csókcsatába kezdtünk. Nemsokára megtapasztalhattam az igazi pornós, mélytorkos, bő nyálas, köpködös, fantasztikus franciáját. Javaslatomra 69-ben folytattuk, habzsoltam a mézédes finom punciját, kényeztettem a fenekét ujjal, nyelvvel. Hangja és teste visszajelzései egyértelművé tették, hogy ő is élvezi, sőt többször el is jutott a csúcsra. Amit eközben a szájával művelt az leírhatatlanul isteni volt. Mivel én egynél többször már nem igazán vagyok használható, nem akartam a többi lehetőséget sem kihagyni így gumit kértem. Itt aztán volt minden. Először puncival meglovagolt, majd fantasztikus popsijával ült rám. Popsiját minden pózban kipróbáltam, nem tudtam betelni vele. Végén szájába szerettem volna elmenni, de amikor kutyusban dugtam a fantasztikus fenekét, miközben két ujjam a punciában és ő nyögött vonaglott alattam, hát nem bírtam már tovább türtöztetni magam, óriásit élveztem a gumba. Mire magamhoz tértem, ő már diszkréten rendbe tett, mindent eltüntetett. Mellémfeküdt, kicsit még beszélgettünk, mégegyszer innivalóval kínált, majd elmentem fürdeni, felöltöztem és elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor kérés nélkül letettem kis ajándékom kíséretében a telefonon megbeszélt összeget. Pesti átlag. Azaz lenne, de mégsem, mert minden az alapban van, ami máshol extra, így bőven az átlag alatti árért egy bőven átlag feletti szolgáltatást kapunk.
  • Összkép:

    Istenien éreztem magam. Noya egy szexistennő.
Happy Massage