• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dorka adatlapja szerint tegnap (Pünkösd hétfő) nem volt elérhető, viszont ma igen, ezért VTR-en feldobtam egy mai időpontot néhány kérdéssel. Még tegnap este válaszolt, és visszajelezte, hogy az időpont neki is megfelel. Az utcán hívtam az instrukciókért a bejutáshoz.
  • Megközelítés:

    Dorka új helyen rendel, a Marina parton, egy erre a célra bérelt lakásban. A GPS pontosan oda visz, viszont a parkolás rémálom, nagy szerencse kell hozzá. Persze ehhez vélhetően az is hozzájárult, hogy 19 órára érkeztem, ilyenkor szinte minden parkoló foglalt. Cserébe 18 óra után ingyenes. Szerencsém volt, és a közelben felszabadult egy hely, mire kétszer körbementem.
    Tömegközlekedés viszont jó lehet, 3-as metró a közelben áll meg, illetve buszok is járnak arra. Pár perc sétával megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakásban ketten rendelnek, de Dorka most egyedül volt. Nem találkoztam senkivel, de úgy láttam, hogy a diszkréciót meg lehet oldani, illetve az 1 db baszoba miatt nincs egyszerre két vendég. Gondolom :)
    Tisztaságra nem lehet panasz, Dorkánál eddig sem volt. A fürdő is jól felszerelt, van elég tusfürdő, szájvíz kispohárral kikészítve. A többi csak kifogás.
    Szobában nagy franciaágy, a matraca puhább, mint a régi helyen, de azért elvoltunk rajta.
  • Lány külseje:

    Dorka külsejét tekintve elfogult vagyok. Számomra ő egy etalon külsőre, mindenütt feszes, felesleg zéró. Sokat dolgozik érte, és ez meg is látszik.
    De hogy pici konkrétumot is írjak róla, igéző világos szemei vannak, csinos arca, bájos mosolya, tenyérbe illő cicik, csupasz babapunci, és díjnyertes fenék (egész nap szorongatnám) :)
    Kivételesen szép formájú a teste, ez látszik a szelfis képein is, amelyek nem retusáltak.
    Azon kevés lány egyike, akit ha lenne lehetőségem, és persze ő is akarná, szívesen hazavinném, és kisajátítanám magamnak :P
  • Action:

    Megpróbálom összeszedni a gondolataimat, mert még Dorka hatása alatt vagyok :)
    Érkezésemkor széles mosollyal és puszikkal fogadott. Rég jártam nála, és voltak is elvonási tüneteim :DDD Bevezetett a baszobába, ledobáltam a cuccaimat, és irány a fürdő. Közben megtárgyaltuk, hogy kivel mi történt a legutóbbi randi óta. Gyors tusolás, és már sietek is vissza kedvesemhez, aki már a szobában vár rám. Törölköző ledob, közben Dorka leveszi fekete köntösét, ami alatt egy fekete szett volt rajta. Átöleltük egymást, és finom puszikkal, majd csókokkal tettünk felfedezéseket. Közben megszabadítottam a melltartójától és a tangájától is, majd az ágyra telepedtünk. Folytattam a felfedezést, eljátszadoztam az ikrekkel, közben a kezemmel már elkezdtem a délebbre fekvő területek felé kalandozni. Később befészkeltem magam partnerem combjai közé, és franciául folytattam a csevejt a fincsi babapuncival. Ez Dorkának sem volt ellenére, sőt, a végén nagyon intenzíven adta át magát az élvezeteknek. Ezután tett egy megjegyzést, ami ugyan ténymegállapítás volt, de számomra bók, amitől még most is dagad a mellkasom :DDD
    Ezután kedvesem indult el játszadozni Kiskockával, amit szokás szerint elég hamar félbe kellett szakítanom, mert viszonylag gyorsan durranás közeli állapotba kerültem. Pedig nem volt ebben semmi kivégzési szándék, ellenkezőleg, nagyon is lágyan és lassan csinálta, mégis olyan izgatóan, ami ezt a hatást érte el nálam. Gumit kértem, amelyet felhúztam magamnak, majd megkértem Dorkát, hogy lovagoljon meg. Lassú kezdés után felvettük a tempót, majd magamhoz öleltem, és én kezdtem alulról adni az ütemet, aminek a végén telelőttem a VV-t. Ezután tisztogatás, majd elterültem, mint a nagy Alföld, Dorka mellém telepedett, cirógatott, közben beszélgettünk mindenféléről, lakásváltásról, bérlőtársról, privát témákról is (a kölcsönös bizalom már adott).
    Elérkezettnek láttuk az időt a második körre, amit 69-ben kezdtünk. Itt inkább csak moziztam kelyhét. Partnerem magassága miatt nem állt a számra, de azért igyekeztem szinten tartani, időnként belenyalintottam. Egy idő után kértem VV-t, majd missziben kezdtük, később doggyban (személyes kedvencem Dorkával) folytattuk. Mivel hosszú hétvégén lefárasztottak, ezért nem bírtam végig a tempót, de mentségemre szóljon, hogy Dorka sem bírta volna már a pacizást :) Így franciás befejezés mellett döntöttünk, és az ikreket jelöltem meg célpontnak. Mondanom sem kell, hogy a fáradtságom ide is kihatott, mert ez a befejezés igencsak hosszúra nyúlt. Végig határon voltam, de csak nem akartam tovább lépni. Gondolatban már kezdtem feladni, és épp azon voltam, hogy jelzek Dorkának, hogy ne folytassuk, amikor azt éreztem, hogy a kölkök riadót fújtak, és hamarosan összespriccelem a ciciket. Így is lett. Kis tisztogatás, ami után még kértem pár percet a tusolás előtt, kicsit még beszélgettünk, majd irány a fürdő, öltözés, ölelkezés az ajtóban, majd jobbra el.
  • Elszámolás:

    Mit lehet erre írni, naná hogy megérte. Extrát nem kértem, nekem bőven elég az alap, és tiszteletben is tartom, ha valami nincs a listán :)
    A végén tettem egy polcra az előtérben, a búcsúzkodás előtt.
  • Összkép:

    Egy ilyen bombanővel töltött randi után csak jó érzésekkel lehet távozni.
    Remélem hazafele nem találkoztam traffipax-szal, mert simán úgy éreztem, hogy én vagyok az utak királya. Egy dízellel :DDD De az érzés és a tempó megvolt. Egy pici hiba volt itt azért, a jobb egyes ülés üres maradt, nem vittem haza Dorkát :DDD
    Természetesen még fogok menni hozzá, hosszú kihagyás után elvonási tüneteim lesznek nélküle :)
Happy Massage