• FRUZSI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fruzsit telefonon hivtam fel amikor felfedeztem a kerületben. Rögtön tudtunk időpontot egyeztetni aznap délutánra.
  • Megközelítés:

    Amikor mondta a címet már tudtám hová kell mennem, jártam ott korábban. A lakás a Stadionok metroállomás közelében van ,erre figyelemmel a tömegközlekedés hibátlan .A parkolás sem gond, mindig van hely, fizetős, de nem vészes, ez nem belváros.. A cím pontos, egyértelmű.
  • Helyszín:

    A lakás egy nem túl régi társasház emeletén helyezkedik el, lift van. Belül felújított, nagyon rendben van. Több lány is dolgozik itt,de én sem most, sem korábban nem találkoztam senkiivel, zajokat sem hallottam. A fürdő tiszta, zuhanykabinos, kellő tusfürdő választékkal A szobában van tatamin és masszázspad is, meg egy nagy kanapé a ruháknak, esetleg más célra is.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögé bújva fogadott Fruzsi, egy derékig erő fekete ingszeru köntöske volt rajta alatta fekete fehérnemű. Kaptam egy puszit bemutatkozásként, majd bevezetett a szobába, ahol már egy ölelésre hozzábújt , majd irány a fürdőszoba.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatértemkor már csak fehérneműben volt, most tudtam alaposan szemügyrevenni. Fruzsi apró, nagyon vékony hölgy, arca nem kifejezetten szép de bájosan mosolygós, kifejezetten szép a szeme. A képei jól beállítottak, a valóságban nem annyira dögös. Mellei aprok, de jól esően simulnak a tenyérbe. A másfél órában a masszázst kettő kényeztetés foglalja keretbe. Fruzsi elmondása szerint ezen a területen pályakezdő, a masszázst sem tanulta, csak barátnői mutogatják neki, hogyan és mit csináljon. Az első levezetés után a tatamiról attelepedtem a masszazspadra, hogy neki kényelmesebb legyen. Ezután lelkesen nekem állt, és megpróbálta rajtam bemutatni azt amit ellesett. Uraim, nem kell megijedni tőle, nem is volt rossz, persze, ha tényleg szükség van testi bajotok masszázzsal történő kezelésére egyelőre még ne őt kéressétek. Mozdulataiban időnként fel lehetett ismerni a klasszikus fogásokat is. Végül is úgy fogtam fel, hogy egy meztelen hölgy dögönyöz két erotikus levezetés között, így kellemesen éreztem magam összességében.
  • Levezetés:

    Még állva kezdtünk el csókolózni,igazi nyelves volt. Majd ledőltünk a tartamira ahol én akartam először neki örömöt okozni, ennek érdekében végig csókoltam a testét, mellei jól reagáltak, a bimbók meredezni kezdtek. A kelyhéhez érve egy kislányos apró ajkakkal bíró, jól nedvesedő puncit tálaltam. Nyelvemmel finoman felfedező útra indultam benne semmit sem kihagyva, csiklója megduzzadt, Fruzsi is sóhajtozni kezdett, csípőjét fel-le mozgatta, de sajnos minden igyekezetem ellenere sem tudtam elrepíteni. Mondta is, hogy ez neki nehezebben megy, nem oldódik könnyen. Feladtam, átengedtem magam neki. Egymáshoz simulva csókoltuk egymást, simogatott mindenhol, de a farkamhoz nem nyúlt, ezért rátettem a kezét, ekkor lelkes rángatós huzogatásba kezdett. Mutattam neki,hogyan szeretem, lassabban elnyújtott simításokkal. Alkalmazkodott és utmutatásom szerint már a környéket is kezelésbe vette, majd megemlítettem neki, hogy tudomásom szerint francia is van a repertoárjában, erre rákérdezett, milyen helyzetben kérem. Én a szembőlt választottam, ekkor a lábam közé hasalva bekapta és bologatásba kezdett szemkontaktust tartva. Kis rásegítésemmel itt ért a vég a szájában, nem engedett el rögtön, tovább szopogatta lenyugvásomig. A második levezetés a masszázs után történt, a padról visszatelepedtem a tataminra. Miután kis kézimunkával újra harckész állapotba kerültem fölötte helyezkedtem el és egy jó krémes lingamot kértem tőle, ezt nagy lelkesedéssel teljesítette, de amikor a két melle közé próbáltam betenni őszintén meglepődött, ő ilyet még sose csinált, még nem kérték tőle a magánéletében sem. Ezek után én sem erőltettem., hagytam, hogy kézzel vigyen el, magom a mellein landolt. Utána fürcsi, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Nála végül is nincs extra, minden az alapban van. A csokor a Pesti átlag.
  • Összkép:

    Fruzsi mind a masszázs, mind az erotika területén kezdőnek tűnt, de ezt kompenzálta kedvessége és irányíthatósága mellyel mindent megpróbált, hogy a kedvemben járjon.Ilyen hozzáállással biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb férfitársaim egyik kedvence lehet.
Happy Massage