• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam telefonon hívni sajnos nem sikerült elérnem, de az adatlapi bemutatkozásában kifejezetten biztat a VTR- es időpontkérés lehetőségére.
    Ezt a lehetőséget az én rangommal szinte reménytelennek gondoltam és lőn csoda, visszaigazolta. Kérte a randi előtt 1 órával hívjam fel ekkor kapom meg a pontos címet, annyit elárult az Árpád hídhoz menjek, a Váci úton lesz a cím és onnan két perc sétára számíthatok. Mindent úgy tettem ahogy mondta, a randi előtt egy órával hívtam és megkaptam a házszámot.
  • Megközelítés:

    Meg lehet közelíteni, mondjuk az egyes villamossal és az Árpád-hídnál kell leszállni, minden lehetőségnél ott kell leszállni ha nem szeretnél sokat gyalogolni. Metróból a hármast javaslom. Buszból szóba jöhet a :120, 34, 106, 32, 26, távolsági buszok is állnak meg a környéken, de erről nincs pontos infóm.
    A parkolás fizetős, 125 ft/óra ( nem friss adat, fél éve parkoltam ott utoljára így az sem biztos, hogy jól emlékszem) mikor most jártam ott, volt üres parkolóhely bőven.
    Metróval mentem és a tájékoztatás szerint innen két perc séta, én fél pert alatt ott voltam, nagyon kívántam Timit.
  • Helyszín:

    Lifttel is lehet menni meg lépcsőzni is lehet, többedik emelet és ha nagy menetre készülsz én a liftet javaslom, spórolj az erőddel kell majd az akcióhoz, én amúgy totál lusta típus vagyok, bennem fel sem merült a lépcsőzés. :-)
    A lakásban előszobán kívül csak a fürdőt és a szobácskánkat láttam. Rend és tisztaság uralkodik mindenhol! A fürdőben minden van ami szükséges,
    a szobában franciaágyban történhetnek az események és a ruhát is tudod hová pakolni.
  • Lány külseje:

    Ehhez én sokmindent nem nagyon tudok hozzátenni, a fotók magukért beszélnek és eredetiek. Megerősíteni tudom csak, hogy aki a képen látott hölgyet felkeresi az őt fogja megtalálni. Az ajtó mögött a képeken látható szőke lány várt, szemüvegben és egy ízléses fekete ruhácskában, igazán kellemes a megjelenése. Pont olyan amiért felkerestem!
  • Action:

    Belépéskor kézfogással és két puszival üdvözölt, bevezetett a szobába, megmutatta hová pakolhatom a ruhám, és kikisért a fürdőbe.
    Birtokba vettem a fürdőt, tettem a dolgom és kimentem a szobába akol kedvesünk közölte velem " kiszaladok én is a fürdőbe addig helyezd magad kényelembe" Hanyatt feküdtem az ágyon és az elkövetkezendőkre gondoltam. Észrevettem, hogy a TV be van kapcsolva ezért elkezdtem nézni, kecmecke meg a buja gondolataim miatt elkezdte a plafont bámulni.
    Timi visszatért a fürdőből én az ágyban fekve nézem végig ahogyan megszabadul a ruhájától, kecmecke ez a hülye fasz továbbra is a plafont bámulja, pedig jutna látnivaló mindkettőnknek, ahogy lekerült a ruha kecmecke már nagyon mereven koncentrált a plafonra. Gondoltam ha ennyire érdekel bámuld csak! Nekem szebb látvány jutott, láthattam élőben Timi kebleit ami nem nagy, de igen formásak és ízlésesek, olyan tenyeret kitöltők és a tapintása egyszerre lágy is és kemény is.
    Bugyi még maradt, így feküdt mellém és azt a plafont bámuló micsodámat kézzel kezdte húzogatni, én a ciciket kezdtem el simogatni, rögtön utána a fenekét, kicsit később a combjait, még később a vágyaimnak engedve cserélgettem a sorrendet. A tenyerem közé fogtam az arcát és szájon csókoltam, ő vissza csókolt, de ezek inkább olyan ajakbekapós csókok voltak nem nyelves smacik. Élvezetes volt ez így is, pedig én imádom a nyelves csókokat.

    Annyira előváladékoztam, hogy meg kellett törölgetnie és végre jöhetett a bekapás, amit egy nagyon izgalmas nyelvjáték előzött meg és csak meglett az a bekapás, a nyelves játék meg folytatódott odabent is. Ezt (is) valami nagyon jól csinálja, Igazán egyedi technikának írnám bár nem tudom elmondani mitől különleges. Nagyon koncentráltam a történésekre, mert számomra ez egy új élmény volt és nagyon tetszett amit kaptam. Azért, hogy ne lebegjek meg kellett kapaszkodnom a ciciben és a fenekében, ez rosszabb volt így jobban lebegtem. :-) Valamikor itt került le a bugyi tovább fokozva izgalmi állapotom. Megkaptam a gumis kérdést és igen, kértem! Gumizás után nem kérdezett egyszerűen rám ült, vagyis belém. Én csak ekkor vettem észre, hogy a szemüvege még mindég rajta van, mivel nagyon izgatónak tarom a szemüveges hölgyeket, itt már tudtam ez nem lesz egy hosszú menet, egy két mozdulat után ő is észrevette és megkönyörült rajtam, teljesen rámülve csak lágyan ringatta a csípőjét, ezzel jól elnyújtva az én élvezetemet. Később újra beindult a rugózós technikával, én közben az arcát tartottam a kezeimben, hogy mindég rám nézzen és láthassam a bájos arcát. Ennek a menetnek itt lett vége, mert hörögve lőttem tele a gumit, Timi pedig nem szált le, nem szaladt rögtön törlőért, hanem hagyta, hogy élvezzem a mámoros pillanatokat. Eljött a pillanat mikor már muszáj volt leszállnia és egy fullos takarítással kedveskedett nekem, én meg tűrtem békésen és élveztem az életet.

    Ezután beszélgettünk.(most kecmecke nézte a TV-t) Timi nem egy rossz társaság, igen kellemesen lehet vele beszélgetni. Mellettem ült én meg simogattam a testét, beszélgetés közben kecmecke valami érdekeset láthatott megint a plafonon mert már megint azt bámulta. Timi ezt észlelve óvatosan húzkodni kezdte és tovább dumcsiztunk. Akárhogy agyalok de ilyen élményem még nem volt, hogy egy lány a cerkám huzigálja és nem a szexről beszélgetünk, ráadásul eltartott egy ideig ez az érdekes beszélgetés. :-)
    Rövid bekapás után a gumis kérdés, nekem meg a nagy dilemma, hogy akarok olyan jó dugást mint az előbb, vagy inkább átélném ezt a különleges nyelves szaxit.
    A szaxi mellett döntöttem! Már majdnem durrantam mikor villámként hasított belém a felismerés, hogy én még nem is láttam a puncit. Kérdeztem, lehetne 69? Igen válasz után helyezkednünk kellett, nekem beljebb és lejjebb kellett mennem az ágyon, ő meg a szám elé helyezte a mézescsuprot. Egy formás fenék és egy szép selymes punci tárult elém, a fejemet a combjaival ölelve, én meg nyaltam és élveztem a szájalását, ott is ért a végem, a szájában.
    Itt sem rohant rögtön elengedni, hagyta had élvezkedjek még, én meg kiélveztem ezeket a pillanatokat ameddig csak lehetett.
    A maradék ismét nedvestörlőben végezte és letakarítgatott engem is, igen kellemes végjátéknak találtam.
    Nagyon szűkében voltam már az időnek, kicsi beszélgetés után gyors tusolás és megint beszélgetés.
    Egy picit sem éreztem, hogy szóvá tenné a lejáró időmet, de a biztonság kedvéért inkább elköszöntem, megszakítva ezzel a beszélgetésünket.
    Nagyon megalázónak találom ha figyelmeztetnek a lejáró időre, ilyenre még csak egyszer volt példa, azóta nagyon figyelek arra, hogy ne lépjem túl az időkeretet.
  • Elszámolás:

    Erről nem is beszéltünk, a bővebb infónak megfelelő virágszálat tettem ki az elején. Nem kérte előre, de jobbnak láttam még az elején elintézni ezt a részt.
  • Összkép:

    Nekem nagyon tetszettek a fotói ezért mentem hozzá. Egy komoly hölgy fogadott, ez később oldódott egy igazán kedves teremtés lett belőle. A szaxija nagyon egyedi, a puncija szűk, technikásan lovagol, mindent megkaptam amit kértem . Vannak még lehetőségek az adatlapján amit szeretnék és most nem kértem, ezért majd szeretnék visszakéredzkedni hozzá pláne úgy, hogy így a beszim végén már megint látom azt a fotót ami odavitt hozzá. Remélem megmarad a beszimnél nyitóképnek és Ti is meglátjátok, hogy micsoda remek ízlésem van! :-)))
Happy Massage