• Nicol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg egy barátnőjéhez jelentkeztem volna be (Szintiához), de mint kiderült, ő épp nem volt elérhető, a telefont Laura vette fel. Hát... mit ne mondjak, édes hangja meggyőzött, hogy vele "érjem be". Mivel ez egy hirtelen jött ötlet volt, úgy alakult, hogy lett egy szabad órám, tartottam attól, hogy nem kapok időpontot. Nagy szerencsémre hívásomtól számítva kb 2 órával későbbre kaptam is. Gyorsan lebeszéltük még az alap dolgokat, majd megegyeztünk, hogy hívom, ha a helyszínen leszek.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed. Pestieknek nem kell bemutatnom. Tele fiatalokkal és külföldiekkel. Modern lakótelep. Parkolás a környéken, korábbi tapasztalatok alapján, szörnyű, ezért most is inkább BKV-val mentem a helyszínre. Azoknak, akik nem ismerik a környéket, javaslom a GPS-t (a google térkép is pontosan oda vissz, ahova kell).
  • Helyszín:

    Mint írtam, új építésű, modern lakótelep. Liftet érdemes használni, ha nem akar az ember korán kifulladni. A lakás elrendezése szinte tökéletes az ilyen találkákhoz. A szoba pont akkora, amekkorának lennie kell, fürdő is teljes mértékben alkalmas. Az ágy lehet megérdemelne egy kis WD-40 kezelést, de lehet már rosszul emlékszem a nyikorgásra. Fürdőben tusfürdők széles választéka, szájvíz, hozzá műanyag pohár. A lakás tiszta, rendben tartott, nem lehetne az ÁNTSZ-nek se kifogása.
  • Lány külseje:

    A lakás ajtajához felérve szolidan kopogtam az ajtón, és egy gyönyörű nő fogadott. A képek nem is tudják visszaadni igazán azt a szépséget. Ritka szép arc, finom vonásokkal, igéző szemekkel. Miután beléptem az előszobába tudtam kicsit jobban szemügyre venni. Mondhatni magas vagyok, így egy aprócska tündérkét láttam, hosszú, fekete hajjal. Karcsú, de nem túl vékony test, fekete melltartó takarta formás, mások számára közepes méretű, számomra tökéletes méretű melleit. Ami meglepett, hogy alul nem volt rajta semmi. Két puszi, bemutatkozás, irány a szoba. Mivel ő ment elöl, megcsodálhattam gyönyörű formás fenekét is.
  • Action:

    Akkor szeretnék az egész előtt leírni valamit. Sajnos magánéleti okokból úgy alakult, hogy már egy igen hosszú ideje nem volt szexuális kapcsolatom (nem betegség, mielőtt ezzel jönne valaki, csak így alakult). Ez sajnos teljesítményemen igen nagy gyengülést okozott. Ezért nem is megyek bele annyira a részletekbe. Maradjunk annyiban, hogy én nem tudtam annyit adni Laurának, mint amennyit ő adott nekem, amit sajnálok. Számomra a kölcsönösség mindig nagyon fontos.
    De térjünk vissza a tárgyra. Szóval ott tartottunk, hogy eljutottunk a szobába. Amíg én lepakoltam a székre a cuccom Laura új lepedőt húzott az ágyra és előkészítette a törülközőt. Én átadtam a kis ajándékot (a megfelelő pontnál erről írok még), majd megmutatta a fürdőt. Gyors zuhany, szájöblítés, törülközővel a derekamon vissza a szobába. Laura ekkor már megszabadult a melltartótól és ott állt a szobában a teljes meztelen szépségében. Nem hétköznapi látvány, az biztos.
    Csókkal kezdtünk. Amolyan félig francia csók volt, épp csak a nyelve hegyével csókolt, de így is édes volt és izgató. Éreztem, hogy alakulnak odalent a dolgok, meg is szabadultam a törülközőtől és teljesen magamhoz szorítottam. Csókok, simogatás, de finom megfogni és kissé megmarkolni a fenekét. Ledőltünk az ágyra, ő a hátára, én fölé. Csókok tovább, majd elkezdek lefele haladni. Azok a formás mellek... finom mellbimbók... Nem is lehetne jobbakat kívánni. Tovább haladtam lefele, csupasz szeméremdombján át végül eljutottam a gyönyör kapujához. Óvatos csókokkal és nyelvmozgással kezdtem el kényeztetni, hogy legalább annyira izgalomba jöjjön, mint amennyire én is voltam addigra. Finom nyalakodással és enyhe ujjazással folytattam. Itt kicsit összemosódik az emlékem, már nem tudom, hogy melyikünk döntött úgy, hogy forduljon a szerepkör. Minden esetre immár én voltam a hátamon és ő haladt lefele csókjaival. Ekkor már rég úgy álltam, mint a kerítéscölöp. Csókok körülötte, lassan haladva a végéig, majd egyszer csak a szájában voltam. Rég volt ilyen finom orális kényeztetéshez szerencsém (mondhatom, hogy a top 3-ban van benne, tálán a 2 helyen). Mintha csak egy barátnő lenne, finoman, odafigyelve csinálta. Talán ennek a felismerésnek köszönhetően és annak, hogy már egy jó ideje nem volt, nem sokáig bírtam tovább. Kissé hangosabb légzéssel jeleztem, hogy ennyi, itt most megadom magam. Laura vette a lapot, kivette a szájából és finom kézrásegítéssel kiverte. Tisztálkodás, gyors zuhany, hogy ne legyen semmi kellemetlen tényező a folytatáshoz. Mivel továbbra is készenléti állapotban voltam odalent, gondoltam folytathatjuk egyből. Laurakérdezte, hogy 69 legyen-e, de én szerettem volna benne lenni. Szóval surranó fel, lovaglóba elhelyezkedtünk. Isteni volt benne lenni. Kissé lassabb tempót váltogattuk a gyorsabbal, majd átfordul. Standard lány alul hátán, férfi felül és misszionárius póz váltakozása. Itt ismét a nagy kihagyás (és ebből adódóan az én bénázásom) megmutatkozott: éreztem, hogy már nem sokáig fogom bírni, Laura viszont még nem jutott el a csúcs közeli szakaszhoz. Uraim, védelmemre szóljon, húztam ameddig csak tudtam, de odalent úgy döntöttek, hogy tüzelünk. Így nagy sajnálatomra Laurát már nem tudtam elvinni az orgazmusig. Kis tisztálkodás, majd összebújva beszélgetés az ágyon. A végén hosszas csókolózás, egymás simogatása, majd zuhany és elköszönés.
  • Elszámolás:

    Elszámolás. Az ilyen találkák legmocskosabb része (rossz értelemben). Remélem sikerült a legjobb és szolidabb módon átadnom. Mellette kis csomagot is vittem, nem nagy cucc, kis gyümölcs és csoki. A csokit a nagy melegre való tekintettel egyből a hűtőbe kellett rakni, enyhén megolvadt. Maga a rózsák száma szerintem még alacsonyabb is, mint amennyit Laura beleadott. Ennél többet is megérne.
  • Összkép:

    Bár nem őt kerestem, de egyáltalán nem bántam meg, hogy vele sikerült eltöltenem egy kellemes órát. És csak bízom benne, hogy neki se volt túlságosan rossz a bénázásom. Lehet ezen mosolyogni, de számomra igenis fontos. És sajnálom, hogy így alakult.
    Minden esetre egy gyönyörű nővel voltam, akinél nem egy egyszerű dugásban volt részem, hanem egy igazán finom szexben. Teljes mértékben elégedett vagyok vele, nem lehet semmi kifogásom vele szemben. És, ha úgy adódik, hogy ismét nála kötnék ki, remélem többet adhatok én is neki, mert megérdemli.
Happy Massage