• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban is többször beszéltünk már, de valahogy soha nem jött össze a randi. Most szombat reggel gondoltam egyet, próba-cseresznye. Elsőre felvette, pillanatok alatt megbeszéltük az este 6 órát. Bár minden ilyen könnyen menne.
  • Megközelítés:

    Kolosy tér környéke. Most épp térköveznek a ház előtt, szét van bombázva minden. El is indultam jó korán, és távolabb, a Bécsi úton parkoltam le. Volt negyedórám, még a Sparba is be tudtam ugrani egy doboz bonbonért, mert szégyenszemre üres kézzel indultam el otthonról (leszámítva a lila borítékot, amit indulás előtt megfelelően kibéleltem). Hétvége lévén volt parkolóhely bőven, lehet, hogy hét közben inkább a fonódót választottam volna.
  • Helyszín:

    Közismert és népszerű szalon. A házszámot és a kapukódot megkaptam előre, de azért érkezéskor felcsörögtem, tudjon róla, hogy pontban hatkor itt vagyok. A bejutás egyszerű, diszkrét, lift repít az ikszedikre, onnan még néhány lépcső a tetőtérig. A lépcső tetején mindkét irányban ajtó, a jobb oldali halk kattanással kinyílik, már bent is vagyok. Amúgy mindkét ajtó ugyanabba a lakásba vezet, beépített tetőtér, körbejárható. Középen méretes nappali, sok ajtó mindenfelé, nem tudom, hány szoba van, de elég sok lehet. Az ajtóban egy zsámoly, arra ülve vettem le a cipőmet. Volt már ott egy pár cipő, ha az előző MT nem mezítláb ment haza, akkor még ő is ott volt a lakásban, de én egy pisszenést sem hallottam. Az egész lakás pöpec, egész biztosan dolgozott rajta belsőépítész meg lakberendező, ha nem, akkor gratula a menedzsmentnek, van pénze és ízlése is hozzá. Simán beköltöznék, főleg, ha a lányok is maradnak.
  • Lány külseje:

    Panna leírása hálistennek nagyon egyszerű. Arcos képekkel hirdet, a fotók megmutatják minden irányból. Biztos van valamennyi retus, de nem csalás, nem ámítás, tényleg ezt a kis tüneményt találja bent az ember. Bugyi-melltartó kombó volt rajta, meg valami hálószerű fekete dolog, amit elég hamar le is vett. A mosolyával végképp meggyőzött, bár amúgy sem voltak kétségeim.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára jöttem, de azért rákérdezett, mit szeretnék. Nem színeztem sokat, mondtam, hogy jó lenne a klasszikus felvezetés - masszázs - levezetés koreográfia szerint. Nem ellenezte. Még a felvezetés előtt rákérdeztem, kezdhetjük-e egy kis ölelkezéssel, de abból csak egy ölelés lett, mondta, még nem ismerjük egymást ennyire. Nagyon kedves és korrekt volt, ahogy mondta, egyáltalán nem bántó.

    A masszázs a két felvonás között hosszú volt, alapos és nagyon hatékony. Örültem is neki, mert szét vagyok hajtva és stresszelve, kevesebbet kellene dolgoznom. Kellett ez a jó kis átgyúrás, nagyjából minden egyes tagom fájt. Közben nagyon jót beszélgettünk, rengeteg dologról kiderült, hogy mindkettőnket foglalkoztat. Annyi különbséggel, hogy ő fatalista, én meg nem. Talán Kálvin Jánossal beszélgethettem volna ilyen jót az eleve elrendeltetésről, de ő biztos nem masszírozott volna ennyire ügyesen, más kvalitásokról nem is beszélve.
  • Levezetés:

    Miután hanyatt felfeküdtem a masszázspadra, kaptam egy kis felvezető masszázst a combjaimon, a barátom környékén. Aztán a keze hamar rátalált a kispajtásra, elképesztően finoman kezdte simogatni a krémes kezecskéjével, körbe-körbe, nem feledkezett meg a kapcsolt részekről sem, zacsi, gát is kapott az ingerlésből. Azt hiszem, ebben a helyzetben minden pasi egybitessé egyszerűsödik, én egészen biztosan. Teljesen átengedtem magam a simogató kezeinek, miközben a kispajtásom egyre hálásabban a figyelt a jótevőjére. Akkor már Pannácska szája is ráközelített, először a nyelvével finoman körülnyalogatta a makkot, aztán beljebb vette, szopogatta, nyalogatta, és közben mindkét keze talált magának simogatni való helyeket. Időnként kivette a szájából, mosolyogva rám nézett, figyelte a hatást, aztán újra bevette.... Néhány perc múlva el is szálltam egy hatalmas orgazmusban. Végig a szájában tartott, míg teljesen le nem nyugodtam. Gyerekek Szilviába, én meg közben arra gondoltam, életem egyik legjobb franciáját kaptam. Mert még nem sejtettem, mi vár rám nem egészen egy óra múlva.

    Itt következett a nagyon alapos masszázs. Én közben lélekben már le is mondtam a második felvonásról, jól esett a simogatás, a gyúrás, a folyamatos beszélgetés, teljesen ellazultam. Mikor megfordultam, kaptam még elölről is egy kis lábmasszázst. Nem is tudom, miről beszélgettünk, mikor ez a kis huncut újra rátalált a kispajtásra, aki egy perce még fáradtan hevert odalent, de a gondoskodás hihetetlen gyorsasággal visszahozta a kedvét. Összekapta magát vendéglátóm kezében, majd puha szájában, és jött ugyanaz a program, de még nagyobb átéléssel. Miközben Panna kényeztető szája egyre magasabbra repített, jeleztem, most felállnék, hogy az ágy széléről még jobban lássam a műsort. Pannácska odatette a kispárnáját, és azon térdelve folytatta a világbajnok produkciót, időnként kivette, nyálhidat húzott, a szemembe nézve, mosolyogva ügyködött tovább. Így felülnézetből tudatosult bennem, hogy ennek a pici lánynak magához képest milyen széles a válla, és milyen elképesztően keskeny a dereka. A barátom közben olyan virgonc lett, hogy Kolumbusz felhúzhatta volna rá a fővitorlát, aztán irány Amerika. Szereted csinálni? - kérdeztem tőle. Visszakérdezett: Szerinted? És a szemembe nézve. mosolyogva megint bekapta. Szerintem szereti csinálni. Éreztem, hogy ezt már nem húzom sokáig, szóltam, hogy most vegye be mélyen, és jövök. Így is lett. Nirvána, megsemmisülés. Nem tudom, mi lett a gyerekekkel, Szilviát nem láttam, lehet, hogy megtartotta őket magának? Mindegy, nekem már úgyse kellettek.
  • Elszámolás:

    Extráról nem tudok. Az elszámolás több mint korrekt, nem is tavalyi, inkább tavalyelőtti átlag. Felkerekítve is bagatell. Érkezéskor letettem a lila borítékomat, rá a bonbont, nem kell ezzel többet foglalkozni.
  • Összkép:

    Ha eddig nem derült volna ki: Panna elvarázsolt. Pici testben nagy lélek. Kétszáz évvel ezelőtt máglyára került volna, mert tuti, hogy boszorkány. Vagy csak egy tündéri, csinos, kedves, készséges lány, aki mindent tud a férfiakról. Van tartása, meg tudja húzni a határokat. De közben minden pillanatban azt éreztem, amíg ott vagyok, addig csak rám figyel. Jó vele beszélgetni, jó a kedvességét élvezni, jó a puha szájában örülni, egyáltalán, egy légtérben tartózkodni vele. Minden jó vele.
Happy Massage