• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Mosolygósom!:)
    Nagyon szépen köszönöm ezt a lila ékkövet és a randink élményét. :) Pozitív kisugárzásod,kedvességed és intelligenciád nekem is bearanyozta a napomat,örülök,hogy megismerhettelek és annak pedig még jobban,hogy ilyen pozitív energiákkal távoztál Tőlem. :)
    Egyértelműen várom a folytatást,remélem hamarosan újra meglátogatsz.:)
    Puszilgatások Neked. :)
    TIA

  • Egyeztetés:

    Sokáig töprengtem azon, hogyan is tudnám a Tiával eltöltött randimat írásba foglalni, ugyanis a szerzett élmények pozitív hatása szinte napokig blokkolta a normál gondolkodásomat és csak többszöri nekifutás után tudtam teljesen véglegesíteni. Srácok HOSSZÚ lesz a beszámolóm és ezért előre is köszi a Türelmeteket, de még így is maradtak bennem olyan élmények, amelyek nem fértek bele a beszámolómba :)

    Tiával a mostani fantasztikusan eltöltött életre szóló randimat, hosszas privát levelezések előzték meg, amelyek alapján egy nagyon kedves, szeretetre méltó, édes leányzót ismerhettem meg. Ezekhez párosultak a vadítóan vonzó, erotikus fotói, amelyek teljesen levettek a lábamról, folyamatosan ténykedtem azon, hogy mihamarabb sikerüljön vele egy randit összehoznom, amelyre a napokban végre sort is tudtunk keríteni. Tiát a hét elején telefonon kerestem, de sajnos nem jött össze a kapcsolat, gondoltam az azonnali VTR-s egyeztetésre is, de inkább a telefonos megkeresést erőltettem, azért az mégis első alkalommal egy személyesebb, bensőségesebb kontakt. Így másnap újra próbáltam hívni és elsőre sikerült! Az az édes nevetős hang, az a felhőtlen jókedv, amelyen Tia a boldogságtól repesve köszöntött szinte bearanyozta a hátralévő napomat, napjaimat és ugyanazzal a jókedvvel, azonban már még nagyobb lelkesedéssel vártam a megbeszélt pénteki randink időpontját, amelyet a telefon után VTR-en is rögzítettünk.
  • Megközelítés:

    XI. kerületben van a helyszín, a térkép a körülbelüli pozíciót mutatja. A Fehérvári útról lekanyarodva egy kisebb utcába bal kéz felől már látható is a ház. Az épület előtt van közvetlenül parkoló, ami ingyenes, de célszerű figyelni, mert egyirányúsítva van. BKK-val nem bonyolult a megközelítés, a Fehérvári úton több villamos is jár, amelyre a Móricz csomóponton több irányból is be lehet csatlakozni.
  • Helyszín:

    Magas panelház alacsonyabb szintjén van Tia lakása, pontosabban ott fogadja másodmagával vendégeit. Tipikus lakótelepi panelház, annak előnyeivel-hátrányaival, de leginkább előnyökről tudnék beszélni, jól szituált rendezett lakóépület, s mivel nem kell több emeletet végigmászni, így a diszkréció is szuper, senkibe sem botlottam, míg a kapuból a lakásajtóhoz értem.
    Maga a lakás egy több szobás, rendkívül hangulatos helység, belépésemkor szinte alig láttam a szememet fogadó félhomálytól, amelyben leginkább a vöröses sötét szín dominált, helyenként nagyon szép világító fényekkel, melyeket asztali mécsesek, ledlámpák, hangulatfények biztosítottak.
    A fürdőszoba picike, káddal és zuhanyfüggönnyel van felszerelve és mindenféle drogériás termék is rendelkezésre áll. A szoba számomra rendkívül Pazar volt, mint ahogy említettem ott is a vörös fények domináltak, amelyek izgalmassá és nagyon erotikussá varázsolták az egész légkört. A szobában volt még egy hosszúkás összetolt kanapé, középen egy szélesebb kényelmes matrac és az egyik falnál egy hosszanti szekrénysor telis tele ledlámpákkal, mécsesekkel, szóval minden nagyon tetszett és nagyon hangulatos volt.
  • Lány külseje:

    Tia fotóin részben felfedezhetők, meg az adatlapján a bemutatkozásában is megemlíti, hogy szépséges egzotikus keleti vonásokkal rendelkezik, már ez rendkívül vonzóvá tette őt számomra és a gyönyörű szexi fotói az édes csókolni való csücsörítő ajkával, egyszerűen már annyira kíváncsi voltam rá, hogy majd megvesztem a személyes találkozástól. Tia egy csodálatosan szép, gyönyörű leányzó.
    Mikor ajtót nyitott és végre megpillanthattam szinte majdnem földbe gyökerezett a lábam :) , de mondjuk ez senkinek sem lett volna jó, valahogy mégis azért csak átvergődtem a küszöbön, de aztán az előszobában, miután a szemeim hozzászoktak a fényviszonyokhoz végképp besokkolt Tia szépséges látványa.
    A fotóin is látható piros fehérneműs melltartó-bugyi szettben a szexis formás lábacskáin piros hálós combfixben fogadott és óriási örömmel nagy cuppanós puszikkal ugrottunk egymás nyakába. Tiácska nagyon-nagyon édes volt, ott helyben feltudtam volna falni ezt a drága tündért, annyira pozitív és örömteli fogadtatásban részesített. Viszonoztam én is a mélyről jövő öleléseket és közben a kezeim szinte azonnal a kemény popsijára is csúsztak :) Tiácska ne haragudj, hogy még így az elején…de egyszerűen már nem tudtam parancsolni a kezeimnek. Majd ezután egy rövid időre csak álltam és csodáltam ezt az előttem álló szépséges gyönyörű tündérkét. Még így melltartón keresztül is kápráztatóak voltak szépséges feszes keblei, az arányos formás gyönyörű sportos teste, a feszes kerek kemény popsija és azok a szexis formás combjai, összességében mindene roppant figyelemfelkeltő.
    Igen, Tia sportos leányzó, sőt nem is akármilyen sportot űz, nagy meglepetést is okozott nekem, mert egy igen férfias sportágról van szó, amit én is több mint egy évig űztem…Tia ugyanis hetente rendszeresen Boxol. Drágaságom fantasztikus vagy, emiatt még inkább imádlak, csak tudod vigyázz nagyon a kezedre, nehogy úgy járj, ahogy én. Tiából mégis ettől függetlenül sugárzik az erotika a gyengédség az érzékiség és a szenvedély. Minden cselekedete mimikája vágygerjesztő, egy tipikusan ízig vérig NŐ. A rendkívül bájos pofija a gyönyörű keleties vonású csillogó szempárral, az édes csókra csábító puha ajkaival és a gyönyörű selymes illatos barna bőre teljesen magával ragadott. Derűs jókedve, felhőtlen nevetése, pozitív kisugárzása ragadós, engem is teljesen rabjává tett.
    Egymást meglátva a kölcsönös szimpátia azonnal éreztette hatását, még a fürdésem előtt Tiácska már nagyon finom csókokkal próbált gyors tusolásra sarkallni :)
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára érkeztem Tiához, ami dupla kényeztetést és szimpátián alapuló kölcsönös hancúrozást is tartalmaz és az előzőeket illetve a fogadtatást tekintve úgy éreztem, hogy a teljes repertoárban részem lehet…nem is csalódtam…sőt, olyat kaptam, hogy jujjjj…, na de menjünk sorjában :)

    Tia kérdezte, hogy milyen elképzeléseim lennének a programunk eltöltésére vonatkozóan, de mivel a szépsége, egzotikus varázsa annyira elbűvölt, hogy a randink elején még néha a szavakat is keresgetnem kellett, így teljesen rábíztam magam, tudtam, bármit is csinál velem azt élvezni fogom és csak jó lehet nekem. Tia egy szempillantás alatt kibújt a melltartóból a piros kis bugyikája azonban még fent maradt és javaslatára egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hasast ugrottam a matracra és kezdetét vette egy a számomra, masszázs elemekben teljesen új fogásokkal kivitelezett nagyon finom, helyenként erősebb technikával végzett thai jellegű masszázs. A bokámtól a tarkómig törülközővel betakart és a teljes testsúlyával szakszerűen különböző fogásokkal végignyomkodta a testemet. Ez nagyon jól esett, vérpezsdítően hatott a testemre, végtagjaimra, majd Tia a felső testemnél folytatta tovább olajjal a masszázst. Fenekemre és lábaimra törölközőt terített, széles terpeszben ráült a fenekemre és alaposan átgyúrta mindenemet. Hátam vállak, nyak, karok, kézfej és az ujjaim sorrendjében. Közben jóízűen beszélgettünk, nevetgéltünk, rendkívül élveztem Tia üdítő, kellemes társaságát. A fenekem és a lábaim masszázsánál már nem volt rajtam a törölköző, a fenekem és a belső combjaim kezelésénél egyre gyakrabban éreztem finom érzéki benyúlásokat, Tia a hosszú szexis körmeivel gyengéden cirógatva érintette a zacsimat, majd nyúlt mélyebben a combjaim közé, miközben cicijeivel végigsiklott a hátamon és izgató sóhajok mellett gyengéd csókokat adott a nyakamra, fülemre és az arcomra egészen a számig.
    Ekkor éreztem, hogy tulajdonképpen itt vége van a masszázsnak és csókot kérve fordítottam is Tia felé az arcomat és így félig oldalt fordulva izgató csókokba, majd egyre hevesebb smacizásba kezdtünk. Tia puha mézédes ajkai finoman cuppantak a számra, fürge nyelve kutakodva kereste az enyémet, nagyon izgató, barátnős csókokat váltottunk…
  • Levezetés:

    … de nem volt kényelmes a póz, ezért miközben smaciztunk lassan átfordultam a hátamra, majd Tia teljesen rám feküdt és ekkor estünk igazán egymásnak. A finom csókokat egyre hevesebb smacizás váltotta fel, nyelvünk már ajkakon belül és kívül is hancúroztak egymással, aztán Tia egyik kezével lenyúlva a farkam kényeztetésébe kezdett. Rendkívül felizgatott az élvezettől pattanásig feszültek az idegeim, közben nyelvével huncut módon többször erotikusan végignyalta a számat, finoman harapdálta az ajkamat, majd felrobbantunk mindketten már a heves vágytól. Szorosan összeölelkezve Tia lassan elkezdett csúszkálni a testemen, meredező farkamat minél szorosabban magához szorítva, majd az egyik visszacsúszása alkalmával az ágyékomnál maradt és ekkor valami mámorító érzés kerített hatalmába.
    Tia olyan pornó feelinges franciába kezdett, ami még a felnőtt filmekben is megállta volna a helyét! Sőt…, nálam leszállt a függöny, kontroll elveszett és csak sodródtam a mámorító élvezetekkel. Nem volt kegyelem, Tia visszafogottság nélkül mindent bemutatott a szájával a farkamon, amit csak lehetett. Hol gyorsan – hol lassabban szédítő technikával franciázott, felváltva köpdöste, nyalogatta, erősen szopogatta a farkamat, többször mélytorokra véve, olyan szexi nyögdécselésekkel sóhajokkal kiegészítve, mindezt többször mélyen a szemembe nézve, hogy én már egy felnőtt filmes főszereplőnek éreztem magamat. A francia közben többször a kezével is kényeztetett, ekkor a száját nagyra nyitotta és a makkomat a kinyújtott nyelvére helyezte és nagyon finom, de lendületes kézi vezérléssel dolgozott, jelezve ezzel azt, hogy ha robbanok, akkor hol legyen a végállomás. Ezt az intenzív páratlan franciát ember legyen a talpán, aki sokáig bírja, jó pár percig azért sikerült kiélveznem, de a végén nem tehettem mást megadtam magam és belerobbantam Tia forró szájába. Utána még sokáig bent tartotta és gyengéd levezetéssel, elnyújtva kényeztette még a farkamat, majd szinte a kezdeti lankadásomat megvárva engedett csak el. Kellett is pár perc, míg ezek után magamhoz tértem, Tia ekkor még a lábaim között feküdt és gyengéd csókokkal borította be a combomat, ágyékomat…fantasztikus élmény volt, alig hittem el, hogy ez megtörtént. Aztán Tia adott törlőkendőt, rendbe tettem magam és mondta, hogy ő is kiszalad a fürdőbe rendbe tenni és bepúderezni magát, viszont, hogy a srácaim hol végezték sorsukat, arról fogalmam sincs… nem láttam, hogy Tia egyáltalán megszabadult volna-e tőlük, vagy ha igen, akkor ezt nagyon diszkréten oldotta meg.

    Pihenés képen folytatódott az én masszázsom, ami a nyitó masszázsunk nagyon kellemes befejezése volt.

    Ezután összebújva izgalmas beszélgetésbe merülve töltöttük a pihenés perceit, miközben nyilvánvalóvá tettem, hogy én is szeretném majd Tiát mindenképpen megmasszírozni, amit nagy örömmel el is fogadott. Nem sokkal rá azonban a beszélgetésünket az egymás iránti vágy és a túlfűtött erotika elnyomta és heves lendülettel újra egymásnak estünk. Nyaltuk faltuk, finoman harapdáltuk egymást, Tiának valami szédítő erotikus kisugárzása van, pillanatok alatt feltüzeli az embert, aztán már is a lábaim közé pozícionálta magát és a forró ajkaival nekem esett. Én azt hittem, hogy csak álmodok, de nagyon is éreztem, hogy ez a valóság. Rövid volt a pihenőm, de Tia gyilkos tempójú hangosan cuppogós, köpködős franciája hamar hadrendbe állított. A második kört azonban nem akartam úgy lezárni, hogy punciját még meg sem ízleltem, ezért bátorkodva megkérdeztem a kölcsönös kényeztetés lehetőségéről, válaszul Tia már csúsztatta is le a bugyiját és kérésemre 69-be fordultunk. Punciját szorosan a számra nyomta farkamat meg tövig az ajkai közé vette.
    Nunija maga volt a mennyország, még most is felizgat, ha rá gondolok. Nagyon formás, izgató kis és nagyajkakkal, érzékeny hevesen reagáló keményre duzzadó csiklóval. Élvezettel nyaltam faltam csodálatos punciját, ami a kényeztetésemre olyan nedvesedéssel jutalmazott meg, hogy az ízletes nedűje szinte csorgott már a számba és punciját erősen rányomva, néha a levegővétellel is adódtak gondjaim. Tia eközben nagyon szorgalmasan mennyei érzéseket okozva ápolgatta ajkával a farkamat.
    Mindketten szinte egyszerre szárnyaltunk a csúcs felé, Tia nagyon hevesen mozgatta a csípőjét, csúsztatta punciját előre-hátra és nyomta még erősebben rá a számra, alig tudtam kinyögni, hogy robbanok, ugyanis én szálltam el először és szinte teljes testtel beleremegve kapituláltam újra Tia forró ajkai közé. Szédületes orgazmust éltem át, de jobb volt, hogy én mentem el elsőnek, mert így aztán már jobban tudtam koncentrálni Tia kényeztetésére.
    Minden tudásomat beleadva nyelveltem tovább édes punciját, Tia a csúcs pillanatában őrült tempóban vonaglott rajtam, körmeit a combomba belemélyesztve szorosan azokat átölelte és hangos sikolyszerű sóhajokkal egy óriási remegős orgazmust élt át. Engem is „sokkolt” Tia heves csúcsra jutása, de nagyon boldog voltam, hogy ilyen páratlan örömben tudtam őt részesíteni. A végére mindketten nagyon-nagyon kimelegedtünk és ekkor éreztük először igazán a szobában lévő ventilátor jótékony hatását. Tia nagyon édesen megdicsért, megköszönte a kényeztetésemet és mondta, hogy ez aztán No.1 volt a javából. Édesem én köszönöm Neked, ez mind-mind a Te érdemed volt ;) Ezután Teljesen kitikkadva szoros ölelésben elnyújtóztunk a matracon és mindketten percekig csak pihegtünk. Miután kipihentük egymás alapos kényeztetését következett a Tia számára kivitelezett masszázsom. Lábait összezárva finoman félig a combjaira félig a popsijára ültem és kezdetben gyengédebben, majd Tia kérésére már jóval erősebben, de azért ügyelve arra, nehogy fájdalmat okozzak, masszíroztam át mindenét. Popsijához érve körbe csókolgattam szexis félgömbjeit, amely szinte újra vágyakat ébresztett bennem, de le kellett csillapítsam magamat, az időm ekkor már sajnos vészesen a vége felé közeledett, így egy gyors fürdő ellenőrzést követően el is mentem tusolni.
  • Elszámolás:

    Most először voltam Tiánál és szégyelltem is magam, hogy erről nem beszéltem még a randink elején, de csodálatos látványa, szexis kisugárzása teljesen az eszemet vette. Ezért a végén került sor az elszámolásra, de Tia megnyugtatott, hogy semmilyen mulasztást nem követtem el. A másfél órás program mellé két extrát is igénybe vettem, nem kérdés, hogy nekem nagyon-nagyon megérte.
  • Összkép:

    Minden túlzás nélkül a legjobb randijaim közé sorolom Tiával ezt a mostani találkozásomat. Ilyenkor szoktam magamat átkozni, hogy miért is „vártam” ennyit erre a mesés találkozóra, de a sors végül is összehozta és megszületett, ezzel életre szóló új élmények birtokosa lettem :)
    Édes Tiácskám, gyönyörű ISTENNŐM nagyon köszönöm Neked, rendkívüli boldogság számomra, hogy megismertelek. A szépségeddel, felhőtlen jókedveddel az én hangulatomat is bearanyoztad, Te egy igazi ISTENNŐ vagy egy szexis Örömbomba, nagyon remélem, hogy még sokáig élvezhetem mámorító társaságodat.
    Millió Csókom ;))) G.
Happy Massage